tiistai 28. lokakuuta 2008

Täydelliset naiset ja ihme muutokset!

Kun kaikki muut pohtivat Idols -osallistujien asukokonaisuuksia, minä päädyin pohtimaan täydellisten naisten muodonmuutosta!

Ensimmäisenä vuorossa Lynette Scavo!


Lynetten asu on yleensä hyvin arkinen ja tylsä. Mutta toisaalta jos minäkin olisin kaiket päivät kotona huolehtimassa lapsistani en varmastikkaan pukeutuisi viimeisen päälle. Mutta kun tilanne vaatii Lynette osaa olla hyvinkin tyylikäs, ja muuttuukin kerralla nokkosesta kukkaseksi! Lynetten tyyli ei erityisemmin muuttunut viimeaikoina, paitsi lasten kasvettua varmastin tulee tyylikkyyttä hieman enemmän.


Seuraavana vuorossa Gabrielle Solis!


Gabrielle Solis on tunnettu näkemään todella tyylikkäänä ja seksikkäänä. Aina uusimmat ostokset päällä ja aina jonkun suositun suunnittelijan asuja, joihin loppuvaiheessa hänellä ei varmastikkaan ollut varaa. Kuitenkin hän oli aina tyylikäs. Muistan ihailleeni Gabriellea tyylikkyytensä ja vaatteidensa takia, joten järkytyin kun näin nämä uudet jakson! Mitä hänelle on tapahtunut! En olisi ikinä uskonut, että hän olisi antanut itselleen käydä näin! Okei, se on vain sarjan hahmo, mutta Gabrielle välitti niin paljon ulkonäöstään, etten olisi uskonut tämän vaihtuvan seuraavaan. Collegehousuihin, resuisiin paitoihin ja tyttöponnareihin.


Kolmantena luvassa Susar Mayer!

Susania en ikinä ihaillut tyylinsä takia, vaan hänen söpön luonteensa. Vaikkakin Susan kyllä osasi pukeutua, mutta se oli sellaista helpon tyttömäistä ja siistiä. Välillä todellakin seksikästä esim. jos joku muistaa Susanin ja Mike:n treffit ja hopean mekon. Mutta tämä suuri kolari näköjään vaikutti Susaniin aikuistumisena, kun tämän pukeutuminen aikuistui ja naisellistui huiman annoksen! Susan alkaa näyttää jo hienosto rouvalta! Vaatteista pidän, mutten tiedä sopivatko ne Susanin olemukseen.



Neljäntenä vuorossa Bree VandeKamp!


Breen vaatetus on tunnetusti siisti ja rouvamaisen äidillinen. Aina hyvää värien käyttöä ja käytännöllisyyttä. Totta on, että Bree näyttää aina hyvältä ja järkvältä, mutta mielestäni hänen asunsa ovat yleenä aika tylsät! Ainoa piriste ovat ne ihanat värit joita hän vaatteissaan käyttää. Mutta Bree osaa myös yllättää! Hänen juhla-asunsa ovat yleensä hyvin kauniita ja häikäiseviä. Hän osaa olla jopa todella seksikäs ja yliampuva. Näillä hetkillä pidän hänestä! Breenkään tyyli ei kyllä paljoa ole muuttunut.


Ja lopuksi Edie Britt!

Edie Britt on ainoa, joka todella säväyttää tyylillään! En sano sitä sillä että pitäisin siitä eniten, vaan hän todella saa kaikki päät kääntymään ja kiinnittämään huomion itseensä. Breen tyyli on tosiaan pysynyt melkein koko sarjan täysin samana. Hyvin seksikkäänä, avonaisena ja miesten silmiä lämmittävänä. Positiivisin osuus näistä on todella herkulliset värit!!!

Kenen täydellisen naisen tyyli on sinun suosikkisi?

Ja tästä päivästä: olen todella väsynyt. Olin tänään töissä ja sain juosta pari viimeistä tuntia kolmen pienen lapsen perässä katsoen, etteivät he tee mitään (kuten; kiipeä tuolille tai sohvalle, vie kyniä tai saksia, pistä jotain pientä suuhunsa). Heidän kiinnostuksena yhteen asiaan tietenkin lopahti aina minuutissa ja kiinnostavampi asia oli vain ne kielletyt jutut. Lopulta kun pääsin kotiin, olin niin poikki, että meinasin nukahtaa bussiin!! Ja huomenna uudestaan :P

Mietin myöskin uutta arvontaa, onko kellään ideoita millaisen arvonna voisin pitää?

Ja muistakaahan täytellä tuota poll:ia tuosta oikealta, niin tiedän mistä alan postailemaan!! :D

16 kommenttia:

tiina kirjoitti...

Mäkään en olisi ikinä uskonut että Gabriellestä tulisi sarjassa kunnon kotiäiti!

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Olin yllättynyt miten koko sarja oli hypännyt ajassa eteenpäin! Jatkuukohan se noin? Gabriellen tyttö oli ihana ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiinnitin huomiota eilen aivan samaan...tyylit ovat muuttuneet täysin ja ehkä hyvä niin! Surettaa vaan Gabyn puolesta kun se on nyt aivan rupsahtanut muuutta kaippa se siitä nousee.
Oma suosikki on tällä hetkellä Susan! Katselin, että sillä oli ihana hihaton silkkipaita korkeavyötäröisen hameen sisällä pariinkiin otteeseen:) nam<3

Emma kirjoitti...

Susan on oma lempparini, mutta voi olla että enemmänkin juuri suloisen olemuksensa johdosta. (: Enpä ole ko. sarjaa tainnut koskaan seurata edes yhden kokonaisen jakson vertaa, mutta tämän postauksen seurauksena täytyy ainakin se yksi katsoa. :)

Katri kirjoitti...

Mä katoin täykkäreiden ekan tuotantokauden, mutten sen jälkeen varmaan yhtään jaksoa. Gabrielle oli musta tyylikkään, Edie aika kamala :p Kuulin tuosta Gabriellen muodonmuutoksesta, varmaan aika jännän näköinen resuisena läskipuvussa :D

Hei mäkin haluan taas pitkästä aikaa lapsenvahdiksi! Se on kivaa välillä, mutta jos on väsynyt tai lapset on ylivilkkaita niin voi kyllä mennä hermotkin :)

Anonyymi kirjoitti...

Yhyy, Gabrielle pukeutui ennen niin ihanasti, ja nyt on alkanut alamäki :c

Anonyymi kirjoitti...

mä en tiedä mitä mulle kävi, mutta putosin ihan täysin tosta sarjasta ja en oo päässyt mukaan.. harmi, ehkä pitäs hommata dvd:t ja katella niistä..

kullanmuru kirjoitti...

tiina: niinpä, harmitti kyllä, vaikka kyllä hän äidiksikin sopii!

jenni!: kyllä se kai jatkuu näin, tosin tykkäsin aikaisemmista ehkä enemmän.

lindamaria: susanin vaatteet olivat kyllä ihania!! :D

rubio: no minä ainakin pidän sarjasta, että suosittelen katsomista. Toisaalta kaikki eivät aina pidä kaikesta :D

aina: lasten vahtiminen on kivaa, mutta päiväkodissa niitä on niin paljon ettei ajatus pysy perässä :P

emma: niinpä!! :S

katwalk: mulla ainakin on pari tuotantokautta kotona, hyvää viihdekatsomista ihan muuten vain :)

Anonyymi kirjoitti...

voisit pitää sellaisen arvonnan missä kysyt jotain ja vastanneiden kesken arvotaan palkinnot. sitten laitat mieleesi pari numeroa ja niiden numeroiden kohdalla kommentoinut saisi palkinnon !

Anonyymi kirjoitti...

Gaby oli ennen suosikkin, uutta suosikkia en ole vielä päättänyt kun jäi maanantaina katsomatta:)

kullanmuru kirjoitti...

laura: joo, sehän on se perus arvonta tyyppi :)

cocos: sitä pitää varmaan katsoa useampi jakso nyt ennen kuin uusi suosikki tulee :D

-SL kirjoitti...

Gabriellen tyyli oli ennen ihana!

Minna kirjoitti...

Ihastelin maanantaina Lyneten kampausta. Tosi hieno ja tyylikäs. En oikein vielä päässyt perille heidän elämästään, kun viime viikolla jäi katsomatta täydelliset naiset. Onkohan Lynette jo takaisin työelämässä? Toinen mikä näytti hyvältä oli Susan vyötäröhameinaan. Mutta he olivat sen putkimiehen kanssa niin täydellinen pari että itku meinasi tulla :D

Anonyymi kirjoitti...

Mäki olin vähän yllättyny ku sarja yhtäkkii hyppäs noin ajassa eteenpäin. Mutta tykkään sarjasta. Mä tykkään Susanin tyylistä

Miia kirjoitti...

Katoin kans pitkästä aikaa täydelliset naiset ja järkytyin suunnattomasti kun näin Gabriellen muodonmuutoksen! Herranen aika! :o

Anonyymi kirjoitti...

*~sl: olihn se!

mikkan: nii ei sitä tiedä ennen kuin kattoo lisää, jee tänään tulee!

hansku: onhan se kiva! :)

miiah_: niimpä, suuri muutos! :)