lauantai 18. lokakuuta 2008

Lauantai

No aloitetaan itseasiassa perjantaista. Elikkä eilen tosiaan lähdimme vähän juhlimaan ja mielipiteiden mukaan valitsin asun nr. 1 bileasukseni. Lakkasin myös kynteni liilaksi piristykseksi. Ja koska pelkässä topissa olisi tullut liian kylmä, laitoin myös vaalean harmaan neuleen päälle, joka on tällä hetkellä ehdottomasti lemppareitani.



Huomatkaa imuri ja lautani kuvausrekvisiittana ;) Hiukseni laitoin tollaiselle letille. Myös toisella puolella pieni letti.



Ja tässä kuva ulkoasustus samassa. Ja koska minulla ei ole ruskeaa pienempää laukkua, otin tämän kiiltotekonahkaisen punaisen.




Ja tässä vielä tämän päivän asuni, kun lähdimme kaupungille. Saappaat ovat ehdottomasti yhden suosikeimmistani. Niitä voi käyttää aina! Ne ovat mukavat. Ei ikinä satu jalkoihin. Aurinkoisella säällä ne ovat hyvät ja sateisella säällä sukkani eivät ole vielä kertaakaan kastuneet. Ja taas tuo kuvausrekvisiitta takana.
Tosin kaupungilta ei tänään löytynyt mitään muuta kuin Yves Rocherin kasvonaamio ja lahja kaverilleni. Mutta nyt kyllä kullan kainaloon ja viettämään rentouttavaa iltaa.

Muistakaa tekin jotka ette vielä ole osallistuneet arvontaani, osallistua!

4 kommenttia:

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Hihii minulla on tuo sama Onlyn lepakkoneule, jossa on noita raitoja. Tykkään ihan älyttömästi, niin pehmeä ja ohut, tai sellainen... tiedät varmaan ;)

kullanmuru kirjoitti...

jenni!: joo, minäkin tykkään siitä tosi paljon!! :D

Anonyymi kirjoitti...

ihanan värinen kynsilakka! Minkä merkkistä?

kullanmuru kirjoitti...

hansku: kynsilakka on natural code:n eli siis lumene :)