keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Pikku-lauantai

Tosin en baariin ole kuitenkaan menossa. Tämän päivän vietin lähinnä kaupungilla, jossa yritin löytää arvontoihin palkintoja. Löysinkin tosi monia kivoja muutamalle arvontakerralle. Ja koska ne on arvonta palkintoja, en aio paljastaa niitä vielä ;) Muitakin ostoksia tietenkin tuli! Ainakin sain päähänpistoksi värjätä hiukseni, joten ostin hiusvärin. Mahonginruskea. Koska hiukseni ovat vieläkin märät saatte niistä kuvaa sitten myöhemmin. Olisin tietenkin mielummin käynyt kampaajalla, mutta rahaa odotellessa saan nyt pärjätä kaupan hiusväreillä.

Ja kuvalaatu on taas mitä surkeimmillaan. Pitäisi varmaan hankkia ihan kunnon kamera eikä kamerapuhelin! Pistetään se ostoslistalle!! Lisäksi ostin kullalleni shampoon ja hoitoaineen. Koska hiukseni eivät kestä ihan mitä vain shampoota, ostan vähän erikoisempia, joita en sitten anna kenenkään muun käyttää ja ostan avomiehelleni omat. Ostin myös kasvojenpesuainetta ja kynttilöitä.


Tuossa kuvassa ei nyt näy, mutta kaksi kynttilää ovat oransseja ja kaksi punaisia. KAikki kynttilät indiskasta.

Tällä viikolla sain päähän piston syödä pelkkää salaattia ruuaksi. Ja koska lempisalaattini on kreikkalainen fetasalaatti, niin tein sen vielä kunnolla vuohenjuusto fetalla, joka yllätyksekseni on vielä miljoona kertaa parempaa kuin tavallinen feta!! Tämän päähän piston sain kun katsoin kultani lihis annosta ja minua alkoi ällöttää:


Ja tässä herkullinen salaattini. Sivussa on muutama hunajabroileri siivu. Ja salaatista tulikin mieleeni samalla, että jos joku tykkää paljon salaateista ja käy helsingissä, niin Kampissa on maailman paras salaattipaikka. Se on pieni kahvila Quick & Tasty ravintola nurkkauksessa. Sen tunnistaa siitä, että siellä on vähemmän asiakkaita ja se tosiaan näyttää kahvilalta. Salaattiin saa valita kaksi täytettä ja ne ovat todella runsaita. Kahden täytteen salaatti maksoi 8,70€ ja eurolla sai lisäksi teen tai kahvin. Kastikkeeksi sai valita oliiviöljyä, viinietikkaa tai kermaviilikastiketta.

Tämän päivän asuani en saanut kuvautettua, joten kuvasin sen näin lattialla, ja sillainhan se ei näytä aivan samalta kuin päällä. Mutta edes jonkunlainen kuva.

Mustat pillifarkut - vero moda
raidapaira (ruskea/beige) - ranskan tuliaiset
pronssi vyö - pieces (hullut päivät)

Ja näköjään jalkanikin pääsi kuvaan ihanien pinkkien kynsilakkojen kanssa. Tämän päivän tietenkin piristin taas kynsilakalla. Tällä kertaa pistin prinsessa vaaleanpunaisen ja barbie pinkin päällekkäin ja lopulta väri näytti pronssahtavan pinkiltä. Mielenkiintoisia nimityksiä minullakin :D

Eilisen postaukseni tehtyä jäin miettimään julkkiksia ja mitä ne merkitsevät meille "taviksille". Itse pidän julkkiksista. Pidän heitä välillä roolimalleina, välillä ihailen heitä ja kun olin pieni halusin aina tavata jonkun. Hassua olikin, että kun tapasin poikaystäväni sain tietää, että hänen perheensä kuuluu piireihin, jotka ovat ystäviä näiden julkkiksien kanssa. He työskentelevät musiikin parissa toinen maalarina ja toinen valomiehenä. Eli he tekevät yhteistyötä esim. HIM:in, Von Hertzen Brothers:in yms. Koko tämä yhteisö kokoontuu välillä esim. Roskildeen juopottelemaan yhdessä. Poikaystäväni onkin tavannut mm. Ville Valon, Jone Nikulan ja Elastisen. Tosin viimeisen vielä kalsareillaan, kun tämä tuli heille kylään aamusta. Huomioitavaa on että hänen äitinsä on maalannut Von Hertzen Brothers:in taustakankaan. Joka omasta mielestänikin oli tosi hieno!!

Itsekkin olen tietenkin jo hieman päässyt tähän maailmaan. Nähnyt juhlissa ja joskus appivanhempien luona aina silloin tällöin. Vaikeinta on pysyä ihan tavallisena, kun tietää että tuohan on julkisuuden henkilö. Yksi heidän parhaita ystäviään on ei niin julkkis, mutta "musiikkijournalisti" (tai niin minä sen ymmärrän) Semira Ben-Amor. Joka onkin hyvin mukava ihminen!


Keitä julkkiksia te tiedätte tai olette tavanneet?

Muistakaa ottaa osaa arvontaani!


7 kommenttia:

senja kirjoitti...

Mä en ole itseasiassa tavannut ketään julkkista :( Olis kyllä varmaan kiva tavata ihan kunnolla joku :)

dolce kirjoitti...

Nuo Garnierin Luonnolliset sävyt- värit ovat ehdottomasti parhaita kaupan värejä :)

kullanmuru kirjoitti...

dally: siitä tulee aika hassu tunne, kun ei kuitenkaan kehtaa vaikuttaa liian innostuneelta.
dolce: totta! mäki oon viime aikoina käyttäny pelkästään niitä :D

Camilla kirjoitti...

Meille tuli joskus asiakkaaksi entisiä BB-kilpailijoita. Minä kun en ole kyseistä sarjaa koskaan seurannut, niin muistin heidän kasvonsa jostain (ilmeisesti lehdestä). Iloisesti sitten moikkasinkin ja kysyin, että mitä kuuluu. =D Hehee.. Hyvä muisti, mutta niin pirun lyhyt..

kullanmuru kirjoitti...

ragdoll: haha, tuo oli aika hauska! minä olen tehnyt saman melkein salkkaritähdille :D

Anonyymi kirjoitti...

Ite tunnen Markus grönholmin tosi hyvin. Tosi kiva tyyppi. Ja sit kerran näin kaupassa luukusta lukaaliin -perhe. En seurannu sarjaa, mut just sillon olin vilkassu sitä, ja sit seuraavana viikkona näin ne. Mut eihän ne mitään julkkiksia oo... :)

kullanmuru kirjoitti...

hansku: hassua kieltämättä :D