sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Stand up!

Eilen oli siis ystäväni synttärit, jotka vietimme meillä ja myöhemmin illalla lähdimme Studio Pasilaan katsomaan Stand Up:ia, joka oli ensimmäinen kertani.

Yleisön pyynnöstä, pistin päälleni sen liilan tunikamekon, joka mielestäni myöskin sopi paremmin tilanteeseen. Ja koska näitte sen jo edellisessä postauksessani, en pistä kuvaa uudestaan tänne :) Sen sijaan laitoin myös hiukseni, ja niistä kuva. Tosin tämä oli jo illan päätteeksi, eli hiukseni eivät näytä enää niin hyvältä, kuin alkuillasta.

Tuollainen sivuletti, joka meni myös takaa letillä.

Siivosimme asuntomme ihan täysin kiiltäväksi juhlia varten. Tosin eihän se kovin pitkään siistinä pysynyt. :S Ja lisäsimme pari pientä sisustusextraa, joista pidin niin paljon, että taidankin jättää ne niin:

Kukka piristää mukavasti oranssilla värillään muuten niin ankeaa syksyä! Sain vihdoin yhden kukkasen kullaltani, kun en pariin kuukauteen ollut saanut :)

Kultani halusi gibsoninsa ihan välttämättä esille. Tosin se on ihan kiva sisustuselementti, hieman erilainen.

Tuon lautasenhan olettekin jo nähneet, mutta nyt koko sohvapöytä on somistettu hieman erilailla. Kynttilä toi hieman rauhallisuutta, muuten niin epärauhallisiin juhliin. Ja ei, mikään ei ollut edes vaarassa syttyä tuleen.

Syntymäpäivä sankari sai tietenkin myös lahjoja. Tuossa alla näette kortin. Se vasemman puolimmainen on hänen, ja oikeanpuolimmainen taas on arpajaisvoittajalle, joka voisikin jo ilmoittaa osoitetietojaan, että pääsisin lähettelemään hänelle palkintoaan!! :)

Ja tämä pieni paketti oli sitten lahja!, joka sisälsi todella hyväntuoksuisen suihkusaippuan. Kasvonaamion ja vartalovoiteen. Ja lisäksi Glitterin ihanat korvikset. Ja vaikka hänellä onkin herkkulakko, hankin hänen lempikarkkejaan sukulakuja, joita hän voi napostella sitten kun on lakkonsa pitänyt :D

Muutamia hyviä asioita miksi pitää juhlia kotonaan. Kaikki tuovat herkkuja, joita ei yleensä tule syötyä loppuun, eli ne jäävät sinulle. Meille jäi kotitekoista pizzaa, pari pussia sipsejä, muutama tölkki kaljaa yms. Ja kaikkien juomat pullot jäävät meille. Tulikin muutamalla eurolla niitä pulloja. Ei omia säästöjä tarvinnut kuluttaa ollenkaan :D
Ja ne, jotka muistavat että minulla on alkoholilakko jouluun asti, ihmettelevät varmasti näitä juhlia. No tottakai kaikki muut joivat, mutta minä päädyin cokis linjalle. Joka oli yllättävän piristävää. Sain naureskella kaikkien muiden pyöriskellessä humalassa ;)

Sitten olikin vuorossa Stand up. Se oli Studio Pasilassa, eli aika lähellä meitä, mutta kyyti järjestyi silti kaikille! Sen nimi oli Club Act!one, joka esitetään joka viikko. Tällä viikolla esiintyjinä olivat Jack Björklund, Anders Helenius, Ismo Leikola ja juontajana Mika Eirtovaara.
Tämä oli ensimmäinen kertani stand up:issa, ja koin miellyttävän yllätyksen. Sehän oli hyvä ja hauska. Ja koko kahden tunnin ajan jaksoi kuunnella ja nauraa sydämmeni kyllyydestä. Menisin mielelläni uudemmankin kerran kuuntelemaan. Koko muu yleisö oli reilusti vanhempaa, ja hyvin moni espoolaisia.
Itse pidin eniten juontajasta ja hänen vitseistään. Ne olivat hyvin mukaansa tempaavia ja nauroin niissä ehdottomasti eniten! Seuraavana oli vuorossa Jack Björklund, joka oli suomenruotsalainen. Hänen puheensa hieman takelteli, mutta hänen juttunsa olivat hyviä, joten yleisö ei pahemmin pillastunut.


Seuraavana oli vuorossa Anders Helenius, joka oli selkeästi hieman uudempi Stand Up:in maailmassa. Hän oli myös suomenruotsalainen, mutta hän asui ruotsissa. Ja hänellä riittikin vitsejä taustastaan. Minusta omituisinta hänessä oli pukeutuminen. Hänellä oli punaiset hyvin naiselliset farkut jalassa, hyvin epänaisellisissa jaloissa. Ja sen lisäksi hieman kulahtanut tummansininen t-paita, joka ei mitenkään sopinut housuihin. Mikään asusta ei erityisemmin imarrellut häntä. Ja hän ei näyttänyt täysin nauttivan lavalla olemisestaan.

Viimeisenä vuorossa oli Ismo Leikola, joka tosiaan ihmetytti tyylillään. Hän puhui kuin olisi ujo tai tylsistynyt, ja ihmettelin ensin mikä tämä juttu nyt on. Mutta se olikin näemmä vain hänen tapansa ja kyllähän niitä vitsejä sieltä tuli!

Naurettua tuli joka tapauksessa todella paljon. Ja pari vitsiä jäikin mieleeni:

Kun terroristeillä on loma, he saavat ilmaiset lentoliput ja menevät koneeseen. Siellä sitten jos tuleekin tavattua joku kolleega, mennään tietenkin tervehtimään ja ihmetellään, että onko se toinenkin lomamatkalla? Ja toinen vastaakin olevansa työmatkoilla.

Vanhetessaan ikäkäsitys alkaa muuttua. Kun täytti 18, ja joku kertoi seurustelevansa 25 vuotiaan kanssa, tämä nainen vaikutti todella vanhalta akalta. Nyt kun mies täytti 40 ja näki 73 vuotiaan naisen, hän mietti "miksi ei".

Juu, tosiaan ne olisi pitänyt kuulla heidän suustaan, mutta tajuatte varmaan pointin! :D

Oletteko te käyneet stand up:issa? Millaisena piditte sitä?

Muistakaa myös osallistua Spending it arpajaisiin!!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aika paha toi terroristivitsi :'D
Kivasti hiukset!

eimie kirjoitti...

ite rakastan stand up:ia. ennen virus teatern piti lähes viikottain esityksiä joiden juontajana toimi andré wikström. siel tuli käytyä aika tiheesti. nyt en sit oo löytäny mitään yhtä kivaa paikkaa.
tosi nätit noi hiukset. itekki haluisin osata tehä jotain kampauksia. eka vaa pitäs saada ne pidennykset..

kullanmuru kirjoitti...

emma: se oli vielä hauskempi heidän esittämänään!! :D ja kiitos :)

eimie: niin, pitäisi alkaa käydä useammin :D itsekin olen miettinyt pidennyksiä, mutta kuitenkin leikkelen hiuksia koko ajan lyhyemmiksi, joten pitäis ennemmin ottaa tuuhennukset :D

Roosa kirjoitti...

Oi teillä on tuollaisia söpöjä pikku mariskooleja, mulle tulee aina sellainen Awwww-olo niistä :)

kullanmuru kirjoitti...

roosa: joo ne ovat kivoja, mutta nuo minun ovat kyllä niitä isoja. mutta kieltämättä näyttävät kuvassa pieniltä :P

Anonyymi kirjoitti...

Että mikä terroristivitsi! :) En oo ite käyny stand upissa. ois kyllä kiva käydä!

kullanmuru kirjoitti...

hansku: suoittelen :)

Miia kirjoitti...

tosi kivan näkönen toi olohuoneen pöytä :) En oo koskaan käyny kattomassa stand upia (paitsi tv:stä)mut kuulosti hauskalta :)

kullanmuru kirjoitti...

miiah_: kiitos, mäki tykkäsin lopputuloksesta. ja stand up on kyllä hyvää viihdettä! :D