maanantai 27. lokakuuta 2008

Suklaa!!

Kyllä, viikko ilman suklaata! Ja minähän selvisin siitä! Olin itseasiassa ensin vähän epäileväinen oman kurini suhteen, mutta onnistuin kuin onnistuinkin siinä! Ongelman oli lähinnä torstai ja perjantai, kun himo oli jo niin suuri ja oli vielä muutama päivä jäljellä. Loppuviikosta se taas helpottui, kun oli niin paljon tekemistä! Tähän verrattuna parin kuukauden alkoholilakko ei ole mitään :D Lakko oli itseasiassa aika piristävä ja tuli hyvä olo, kun oikeasti onnistui siinä. Pitää kokeilla erilaisia vähän useammin! Ja suosittelen kaikkia muitakin kokeilemaan jotain lakkoja!!


Kahden viikon salaattikauteni päättyi myös tänään, joskin ihan vahingossa. Olimme kaupassa ja huomasimme couscousin ja sitä alkoikin tehdä mieli. Teimme sitten couscous sörsselin, josta en saanut kuvaa, kun nälkä oli liian suuri! Mutta onnistui hyvin ja oli yllättävän hyvää!!

OHJE: Valmista couscous. Leikkaa paprika, punasipuli ja herkkusienet. Paista kana ja herkkusienet. Lisää myöhemmin loput kasvikset. Hauduta kaikki keskenään muutaman minuutin. Voit lisätä kylmää fetaa! Nam!! Ruokaan voi myös lisätä öljyä, mausteita, valkosipulia ja kirsikkatomaatteja.

Törmäsin trendiä lukiessani Mafiasiskot -artikkeliin. Otsikko oli niin kiinnostava, että uppouduin lukemaan sen kokonaan. Se kertoi sivustosta, johon naiset liittyvät pyytääkseen apua ja antaakseen sitä muille. Apu on lähinnä töitä kaipaaville, mutta myös muille voi löytyä jotain. Päätin itse vierailla sivuilla ja huomasin, että sehän oli laaja verkosto naisia. Se oli kuin oma iso yhteisö, jossa oli pienempiä klikkejä, joihin pystyi liittymään, mennä keskustelemaan ja jakamaan ajatuksiaan. Naisia oli hyvin eri ikäisiä ja hyvin eri taustaisia. Se oli toisin sanoen naisten oma alue, jossa he pystyivät olla kokonaan ilman miesten propagandaa! Suosittelen kaikille, jotka etsivät töitä tai ovat feministejä :D

Tämän tylsän vapaa päiväni aikani ehdin selailla kaikenlaisia sivuja ja päädyinkin osallistumaan mitä useimpiin kilpailuihin. Ja tässä sitten ohjeita kaikille, jotka haluavat joskus voittaa jotain! Etsi tuttuja sivuja esim. naistenlehtien, meikkituotteiden ja tv-kanavien sivuja. Niistä löytyy aina kilpailuja ja kivoja palkintoja. Löysin jokaiselta, joilla tänään vierailin!!

Ja muistakaa osallistua Mintun maanantai arvontaan ja Inhimillinen turhamaisuus blogin tuliais arvontaan!

Ja tähän lopuksi pieni kuva syysmallistosta.
Tunnistatteko mallit?



12 kommenttia:

eimie kirjoitti...

mun pitäis varmaan alottaa joku syömislakko. tosin viimeks se päätty siihen että meinasin pyörtyä suihkussa. eli ei ehkä kuitenkaan ihan fiksu idea. salaattivko kuulostaa kyl tosi hyvältä

Kukkanen kirjoitti...

En tunnista yhtäkään mallia. Pakko kuitenkin ihastella blogisi ulkonäköä, tämä on kyllä varmaan parhaimman näköinen blogi johon olen törmännyt!

-SL kirjoitti...

Suklaalakko, en tiedä selviäisinkö itse!;D

Sofia kirjoitti...

Mallit taitavat olla Flo Gennaro, Suvi Koponen, Anna Barsukova sekä Alyona Osmanova. En nyt ole ihan satavarma näistä, paitsi Suvista.

Tuulia kirjoitti...

Voi, uskon että oli vaikeeta, mun limulakko meinaa koitua mulle turmaksi :)

kullanmuru kirjoitti...

eimie: no ei varmaan sentään syömislakkoa, vaikka sitä minäkin olen yrittänyt, ja tosin meinasin pyörtyä :D

merikukka: KIITOS KIITOS PALJON!!!! :D

*~sl: niinpä, pitäisi joskus ottaa uudestaan. tekee hyvää itsekurille :D

alice: taidatkin olla ainoa, joka tunnisti, koska minäkään en muita kovin hyvin tunnistanut kuin suvin :)

winda: limulakko olisikin paha, varsinkin kun samassa taloudessa asuu limuhirmu, joka tuo sitä kotiin joka päivä :S

Katri kirjoitti...

Oon ollut monesti karkkilakossa, tosin viimeinen kerta jäi vähän lyhyeksi... Salaattiviikkoa vois kanssa joskus kokeilla. En muuten tunnistanut noista kuin Suvin. :p

kullanmuru kirjoitti...

aina: salaattiviikko oli kieltämättä aika virkistävä. toisaalta silloin piti syödä useamman kerran, mutta oli kevyt olo koko päivän! :D

Anonyymi kirjoitti...

En tunnistanu malleja. Munki pitäis alottaa suklaalakko. Kyll mä uskon et pärjäisin ilman sitä. Ajattelin vaikka että mulla ois sellanen lakko että saan vaan viikonloppusin syyä suklaata jouluun asti.

kullanmuru kirjoitti...

hansku: nii, niin kauan mä en kyllä pärjäis!! :P

Anonyymi kirjoitti...

ootko koittanu?? En mäkään uskonu et osaisin olla 3 kuukautta ilman herkkuja, mut onnistuin. 3 kuukautta meni ihan mielettömän nopeesti. Kyll joskus teki ihan mahottomasti mieli herkkuja, mut sit ku ei niitä syöny, ni ei ees tehny mieli. Mut sit lakon jälkeen tuli popsittua kaikkia herkkuja ihan liikaa, ni eihän lakko auttanu ollenkaan. Mut kuiteski on ihan mielettömän hyvä fiilis jos on onnistunu jossain, eikä ois koskaan uskonu et onnistuis, you know?

kullanmuru kirjoitti...

hansku: niinpä, onnistumisen tunne on hyvä! :)