perjantai 17. lokakuuta 2008

Mainonnan uhri

Huomasitte varmaan, että muutin hieman ulkoasuani. (Harmi vain, etten saanut tuota taustaa muutettua mustaksi. Teksti pohja saa kyllä olla pinkki. Että jos jollain on neuvoja, otan mielelläni niitä vastaan ) Vihdoin sain sen photoshopin koneelleni, mitä olenkin jo odotellut aika kauan! Ja nyt rakas avomieheni suostui asentamaan sen. Koska hänellä oli ongelmia asentelemisen kanssa ja siinä meni vähän pitempään kuin olisi pitänyt, minä päädyin katsomaan tv-shoppia ja puolen tunnin katsomisen aikana ehdin keksiä kaksi asiaa mitä oikeasti haluan sieltä!!!

Ensin näin mainoksen youthful essence tuotteesta, mikä on siis microkuorintajärjestelmä. Mainoksessa näytettiin millaiseksi iho voi mennä, ja miten tuo tuote auttaa siihen, että olin ihan innoissani. Koko paketti maksoi postikulujen kanssa 59 €.



Toinen tuote oli itse asiassa vielä mieluisampi! Sheer cover mineraalimeikit. Siinä olevat ihmiset ylistivät tuotetta niin paljon, että minäkin haluan sen!! Kaiken lisäksi se kuulosti paljon kevyemmältä kuin normaalit meikit! Tämä pakkaus tuli myös maksamaan 59 €.



Lisäksi päädyin katselemaan asoksen sivuille tuotteita, koska tarvitsisin uuden (tai useamman) laukun, vöitä ja haluaisin sellaisen herrasmies hatun. Tosin löysin sen keltaisena, mutta haluaisin sen mustana, kun keltainen ei välttämättä sovi mustan tai pinkin villakangastakin tai ruskean nahkatakin kanssa. Löysinkin nämä kaikki ihanuuden sieltä!!!


Olen jo pitkään halunnut punaiset saappaat ja punaisen laukun ja tuo on ihan täydellinen! Pitääkin tilata se heti, kun saan ensimmäisen palkkani!! Ja tuo liila vyö on aivan ihana!! Olen ihan rakastunut siihen!

Ja sitten löysin tällaisen kummallisen laukun:

Ja sitten odottelemaan mitähän se viikonloppu tuo mukanaan :)

8 kommenttia:

david santos kirjoitti...

Really beautiful posting!
Good inspiration!
Congratulations!!!

-SL kirjoitti...

Hauska hevoslaukku :D

kullanmuru kirjoitti...

david santos: thank you very much! It is always nice to hear something good about your blog! :)

*~sl: niin onhan se hauska, mutta en välttämättä käyttäis sitä :)

dolce kirjoitti...

Kaunis tuo punainen laukku! Onneksi minä en ole sortunut tv-shoppiin... paitsi kerran ;)

kullanmuru kirjoitti...

dolce: niin munki mielestä :) en sentään vielä ole ihan sortunut, mutta haluisin kyllä hankkia :)

Stylespot kirjoitti...

Ihana tuo perhosvyö!! Ja myös mustan sydänlaukun voisin itselleni haluta:)

Camilla kirjoitti...

Olen mietiskellyt myös noita tvshopin mainostuotteita! =D Kerro sitten ihmeessä, että millaisia tuloksia oli tuotteilla.

kullanmuru kirjoitti...

lovely: perhosvyö on kyllä ihana, harkitsin ostavani sen :)

ragdoll: joo, sitten kun saan aikaiseksi tilata ne :D