keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Paras työasu?

Noni, nyt oli viimeinen päivä siinä päiväkodissa. Harmillista, koska aloin jo pitää niistä lapsista. Seuraavan kerran menenkin jonnekin muualle. Sain kyllä hyvän arvion heiltä ja vihdoin sain sen yhden pikkuisen tottumaa minuun. Pyysi monta kertaa syliini :D Huomenna menenkin sitten takaisin teoriatunneille, huoh. Olen ollut tässä jo kolmena päivänä väsynyt ja tänään meinasin nukahtaa pystyyn, joten mitähän käy pienessä ryhmässä teoria tunnilla?

Kolmas päivä ilman suklaata. Suklaa alkaa pyöriä mielessä yhä enemmän ja enemmän. Kun menen kauppaan sitä tuntuu olevan kaikkialla, ja juuri kun olen valitsemassa jotain, muistakin että en saanutkaan. Alkaa vähän raastaa tuo suklaan himo :S

Tuli vain mieleen, kun päiväkodissa työskentelemisessä pitäisi olla hyvä asustus. Joten aloin siät mietiskellä, koska se oli mielestäni hyvin ristiriitainen. Ensin he sanoivat, että vaatteiden pitäisi olla mukavat. Mieleeni tuli heti ostamani tunikamekko ja sukkahousut.


(Nyt näitte sen kuvassa. Nuo keltaiset kengät eivät kyllä sovi tuohon asuun, ainakaan tuossa valossa!!)

Kuitenkin aina kun menet uuteen työpaikkaan pitäisi tehdä vaikutus. Joten asiallinen vaatetus. Tosin tämä asu on hyvin avoinainen, mutta ymmärrätte varmaan tarkoitukseni tässä. Tuo kauluspaita on muuten espanjasta ja se on varmaan viisi vuotta vanha, joten alkaa tuosta rinnuksista jo vähän puristaa!


Kuitenkaan asu ei saanut olla ykkösiä, eikä mitään mitä pelkää sotkevansa. No minähän pelkään sotkevani kaiken paitsi collarini, jotka ovat tunnetusti yleensäkkin aika lailla hirveän näköiset!


Lopulta kuitenkin päädyin näinkin tylsään asuun. Se oli lämmin, kun kävimme ulkona. Ja se ei ollut ihan uusimpia löytöjäni, joten suostuin uhraamaan nuo. Samalla työmatkallani en näyttänyt ihan spurgulta.

Huomatkaa kuvausrekvisiittani taas. Nyt siellä on lisänä myöskin matkalaukku, joka pitäisi palauttaa veljelleni. Pahoittelen myös hirveän näköisiä hiuksiani. Olin juuri tullut suihkusta.

Ja tämän päivän ilouutinen oli, kun sain tietää voittaneeni vihdoin arvonnan!! :D

Ja muuten, olisi kiva jos kertoisitte mistä haluaisitte, että teen postauksia, tai vaikka antaisitte haasteita, kaikki on tervetullutta!!! :)

8 kommenttia:

Juuli Linnea kirjoitti...

Tuo valitsemasi asu ei ollut yhtään liian tylsä, ja varmasti juuri sopiva päiväkotiin. :)

Anonyymi kirjoitti...

musta toi eka oli kaikista paras ;)

lintu kirjoitti...

karmaiseva suklaanhimo täälläkin suunnaassa! töissä onkin juuri sopivasti ollut koko viikon verran jotain työkavereitten suklaatuomisia eli jokapäivä on päässyt tasaiseen tahtiin mussuttamaan siis, haha! eli eihän tästä suklaanvälttelystä mittään tule!

Poff kirjoitti...

Tuo sun valitsema asu oli kyllä hyvä ja tilanteeseen sopiva! :)

The Notebook oli kyllä ihan ja täytyy kyllä myöntää, että tuli vuodatettua kyynel jos toinenkin. :D

kullanmuru kirjoitti...

caramelo: olihan se, paitsi housut meinasivat koko ajan tippua, vaikka vyö olikin :S

glittermus: se on munki lemppari!

lintu: no onneksi minulla se on tähän mennessä onnistunut, mut koville ottaa!!

poff: olihan se sopiva :) ja se elokuva on kieltämättä vähän kyynelelokuva!! :D

-SL kirjoitti...

Kiva tuo vika asu

Anonyymi kirjoitti...

moi, ihana toi raitapaita! Mistä oot ostanu?

kullanmuru kirjoitti...

hansku: Raitapaita taitaa olla H&M:ltä, mutta on jo vähän vanhempi :)