perjantai 31. lokakuuta 2008

Miehiä horisontissa

Niin kuin jokaisessa terveessä parisuhteessa, niin myös meillä on sallittu toiselle se top 5. Tietystihän tämä on enemmänkin lupa kuolata näitten perään, koska nämä ovat ihan aina niitä julkkiksia joita, jos onnistuukin tapaamaan, se on melkein yhtä todennäköistä, kuin lotossa voittaminen!
Eli siis tässä minun top 5 miehet, jotka mielestäni ovat hyvin komeita, pidän heidän elokuvistaan tai ovat jollain muulla tavalla saaneet sydämmeni läpättämään.

1. Johnny Depp
No kuka muka ei ole ollut ihastunut tähän hottikseen? Hyvin komea, hieman renttumainen, mutta silti herrasmies mäinen (ainakin omissa kuvitelmissani). Kaikki roolisuoritukset joita olen häneltä nähnyt, ovat todella hyviä. Ja voin tosissaan sanoa, että pidin hänestä jo ennen kuin elokuvat "Pirates of the Caribbean" tulivat! Kaikkien harmiksi tällä komistuksella on kuitenkin 'vaimo' (eivät kai ole naimisissa) ja kaksi lasta.



2. Stuart Townsend
Tämä komistus ei välttämättä ole kovin monelle tuttu, paitsi niille jotka ovat nähneet elokuvat "Herrasmiesliiga" tai "Queen of the Damned". Juuri näissä elokuvissa ihastuin häneen, ja häneen karskiin komeuteen. Pitkähiuksisena hän on mahdollisesti vielä komeampi, kuin lyhyissä. Tämä mies meinasin saada roolin "The Lord of the Rings" elokuvasta Aragornina, mutta hänen kasvonsa olivat liian nuoren näköiset. Ja varsinkin minun harmikseni Stuart on löytänyt rinnalleen oscar voittaja Charlize Theronin.



3. Seth Green
Tämä mies tuli minulle tutuksi katsoessani Buffy sarjaa, jossa hän oli pieni hassu mies. Minulla onkin ollut heikkous lyhyitä ja laihoja miehiä kohtaan, tietämättömästä syystä. Ja punatukkaisuus on toinen heikkouteni! Olen pitänyt Sethistä hänen kaikissa rooleissaan ja mielestäni hän on kieltämättä enemmän söpö kuin komea!



4. Jude Law
No tämän miehen tuntevat varmastikkin jo kaikki! Monesti nukkekasvoksikin sanottu Jude on mielestäni hyvin komea! Hänellä on todella häikäisevä hymy ja ihanan flirttailevat silmät. Hänen lempielokuviani on "Alfie", jossa hän on todella ihana!! Kaiken lisäksi tämä mies osaa pukeutua!! :D


5. Ryan Gosling
Tämä mies saattaa myös olla hieman vähemmän tunnettu. Minä tutustuin häneen elokuvassa "The Notebook", joka on muuten aivan ihana elokuva, joten suosittelen kaikille! Tosin sitä ei löydy suomesta. Ryan oli elokuvassa ihanan sokea rakkaudesta. Ja hänen ei niin selkeä komeutensa hurmasi minut täysin. Hänellä on todella söpöt silmät ja hänen näyttelijän taidot siinä elokuvassa saivat minut kuvittelemaan, että hän voisi rakastua myös minuun ;) Ainakin hetken ajan Ryan seurusteli vastanäyttelijänsä Rachel McAdamsin kanssa.


Mitä mieltä olette näistä komistuksista?

Eräs hauska juttu tältä päivältä:

Olin tänään ruokakaupassa kassalla, kun takanani vanha mummeli (joka selvästi ajatteli itsestään enemmän kuin oli) huuteli myyjää ja näytti tälle cd-koteloa (niitä joille voi polttaa tai tallentaa tietoa). Hän kyseli sen hintaa, kun sitä ei hyllyssä näkynyt. Rouva sanoi, että otti sen sellaisesta kymmenen paketista. Siinä vaiheessa myyjä ilmoitti, että niitä paketteja ei ollut tarkoitus avata, vaan ne myytiin kymmenen paketeissa. Rouva katseli hetken hölmistyneenä ja sanoi sitten että "mutta se oli sillai teipillä kiinni, joka oli todella helppo avata" (daah, ei tullu mieleen, että jos se on kiinni sitä ei kuulu avata?!?) Myyjä siinä yritti selitellä, että ne kuitenkin myytiin 10 paketissa. Sen jälkeen rouva yritti suostutella, että saisi vain tämän yhden, johon myyjä ei tietenkään voinut suostua. Lopulta kun rouva huomasi olevansa hieman väärässä hän syytti myyjää, että paketit oli huonosti laitettu kiinni "kannattaisi laitta ne sitten paremmin kiinni!" ja häipyi nokka korkealla taivaissa.
Siis ihan oikeasti, miten tyhmä voi olla? Jos kaupassa on sipsipussi auki, otatko sieltä yhden ja yrität ostaa sen? Tai jos se on kiinni käytkö avaamassa sen ja yrität ostaa yhden? Et. Hohhoi!

25 kommenttia:

Juuli Linnea kirjoitti...

that's håt! ;--D

Anonyymi kirjoitti...

Jude Law, aah<3

sarakissa kirjoitti...

Hui, meillä ei ole tollaista top5-juttua sovittuna :) mutta luulen että kummallakin on silti omansa tiedossa. Johnny Depp kyllä menisi mullekin :) Brian Molko sen sijaan veisi kaikki muut tilat yksistään :)

kullanmuru kirjoitti...

caramelo: jep ;)

cocos: niinpä!! :D

sarakissa: hmm, tuosta Brian Molkosta en ole vielä kuullut, pitää käydä katsomassa :D

Poff kirjoitti...

Johnny Depp on mun ehdoton suosikki kaikista miesjulkkiksista. :) Ja minäkin oon tykännyt hänestä jo ennen Pirates of the Caribbeaneja. :)

noora kirjoitti...

Hah, repesin tolle mummojutulle :D "oon laiharilla niin ostan vaan yhen rivin suklaata."

Johnny ja Jude ovat kyllä paikkansa listassa ansainneet ;>

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Stuart Townsend on ihana, tosin lyhyt hiuksisena <3

En tajuu tätä kun kaikilla taitaa olla johnny depp ihanteena ja muhun se ei iske millään :D Eihän se oo ees komeee. (se oli vaan mun mielipide :D)

Anonyymi kirjoitti...

Jude Law ja Johnny Depp olis korkeella munkin listassani, ah <3

Emma kirjoitti...

mmmm yks johnny depp merirosvona tänne kiitos! oon aina ollu heikkona merirosvoihin ihan muutenkin, mutta jos sellasella sattuu olee vielä deppin naama niin NAM.

kullanmuru kirjoitti...

glittermus: niin, no jokaisella on oma maku. Kyl tiiän tosi monenlaisia miesmakuja :D

emma: jep, ne on aika ihania! :)

emma/pb: voi, merirosvot on kyllä jotain <3

-SL kirjoitti...

Stuart on aika mielenkiintoisen näkönen :) Jude on komea mutta, liian omahyväinen ja ylpeä omaan makuuni :( eli huono asenne (ja etenkin pettäminen) "pilaa"...

Anonyymi kirjoitti...

Johnny depp on mun mielestä tosi söpö!!

kullanmuru kirjoitti...

*~sl: hmm, tollasta en olekkaan kuullut! mutta hyvän näköinen hän silti on :)

hansku: no ainakin komea :)

dolce kirjoitti...

Siis Deppiä ihanempaa näyttelijää ei voi ollaakkaan :) Ja kiitos palkinnosta, on mennyt pari päivää vähän pimennossa niin kiitän vasta nyt!

Salka kirjoitti...

No höh, olipas siinä asiakaspalvelijan unelma-asiakas :D

Hehee, Johnny Depp on kyllä yksi suosikeistani :)

kullanmuru kirjoitti...

dolce: ole hyvä vain! ja niimpä! :D

salka: no niimpä! kuvittelin jo itse kuinka kiehuisin tossa tilanteessa! :D

Joa kirjoitti...

Aika ihaaanan top vitosen olet saanut koottua. ;) Jude Law, ahh.

Mummelit on vähän hömelöitä. Ehkä se luuli, että cd-levyt myydään samalla periaatteella kuin banaanit - ota tertusta niin monta kuin haluat! :D

Anonyymi kirjoitti...

tykkään ton 4. tyylistä. En nyt muista nimeä. Oon ihan mielettömän huono muistamaan mitään nimiä!!!

Camilla kirjoitti...

Kaksi ensimmäistä kolahtaa! Herra saksikäsi rupesi miellyttämään jo vuosia sitten ja on ikisuosikki! Stuart kolahti heti, kun näin Queen of the damned- elokuvan. :P Nam nam.
Vaikka yleensä minua miellyttää isommat miehet, esim. Dwayne johnson ja criminal mindsin shemar moore<3 ;)

Camilla kirjoitti...

Tuo cd juttu oli hauska! Ne on niitä asiakaspalvelun ihania tilanteita. ;D Ellet ole käynyt lukemassa, niin käy ihmeessä osoitteessa www.aasiakas.net siellä on paljon hauskoja samantyylisiä juttuja =)

kullanmuru kirjoitti...

Joa: onhan ne vähän! mutta vois ees ymmärtää olla nolona, eikä aina syyttää muita :S

hansku: Jude Law:han se on ja ihana on kyllä!

ragdoll: on ihana! ja pitääkin käydä sillä sivustolla, vaikka minulla on niitä omasta takaakin jo aika paljon :P

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Hih, kaksi alinta<3

kullanmuru kirjoitti...

jenni!: no niimpä!! :D

Unknown kirjoitti...

oooh, deppdeppdepp. se senkun vaan paranee iän myötä! :D

kullanmuru kirjoitti...

piaf: totta!!! :D