perjantai 24. lokakuuta 2008

Lapsellisuus

Noniin kolmas ja neljäs päivä ilman suklaata! Kolmantena päivänä ei mitään muuta tehnytkään mieli, ja suklaata tuntui esiintyvän ihan joka paikassa! Neljäs päivä. Herran jestas, milloin tämä loppuu? Voisinko lopettaa tämän jo aikaisemmin?!?

Ihmettelin tässä myös, että miksi vauvoille on sallittu kaikki? Itkeminen ilman syytä julkisella paikalla. Sotkeminen. Leikkiminen ja riehuminen! Entä jos minä haluisin tehdä niin? Joskus haluisi niin paljon ihan vain itkeä, mutta huomaakin junan olevan täysi muita matkustajia, eikä kehtaa. Jos leikit ja riehut, sinua katsotaan heti paheksuvasti (lapsia katsotaan iloisesti nauraen). Jos olen edes hieman likainen, mietitään miksi en ole käynyt suihkussa. Toisaalta se kai kuuluu aikuistumiseemme. Pitää näyttää ja olla aikuinen, ja jättää kaikki lapsellinen oman neljän seinän sisään tai päähänsä. Välillä tämä tuntuu hyvin surulliselta!!

Päivän asunani toimi tällä kertaa toinen tunikamekkoni. Tällä kertaa liila. Sen kaula-aukko oli kuitenkin turhan syvä, joten pistin mustan pitsitopin alle ja lisäsin mustat sukkahousut. Tämän päivän jälkeen tästä mekosta tulikin yksi suosikeistani. Väri oli aivan ihanan syvä, mikä ei välttämättä tässä kuvassa sitten näykkään.


tunikamekko = Gina Tricot
sukkahousut = lahja
kengät = dinsko
pitsitoppi = vero moda


Ja tässä myöskin musta takkini, joka oli mukana ulkosalla. Hyvin lämmin, tosin käytin sitä aina talvitakkina, joten kai nyt sitten on talvi, kun tätä takkia tarvitsin! Jompaa kumpaa mekkoa ajattelin käyttää huomenna ystäväni synttäreillä.

Kysely loppui ja siinä ilmeni, että suurin osa pitää koirista ja kissoista eniten. Harva piti myös hevosista, jyrsijöistä ja muista elukoista. Ja muutama jopa ei tykännyt eläimistä! Ei millään pahalla, mutta sitä en ymmärrä. Saattaa kyllä johtua siitä, että itse rakastan niitä niin paljon, että ellei meillä olisi joku joka toppuuttelee mua, meillä olisi kokonainen eläintarha :D

Kumpi tunikamekko on parempi juhliin, liila vai harmaa?

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Juhliin liila ! :) Harmaa ehkä liian arkipäiväisempi ?

eimie kirjoitti...

toi takki näyttää ihanan lämpimältä. ite oon nyt ihan paniikissa miten tuun tarkenemaan talvella, kaikki talvitakit siis jo käytössä. en tajuu miten joskus pari vuotta sitten kävelin talvella takki auki, farkuissa polvet auki ja pipo sekä hanskat laukun pohjalla. kaulahuivi tais jäädä kotiin jos edes sellaista omistin. nyt joudun varmaan ekaa kertaa elämässä laittaa jotkut sukkahousut tai legginssit farkkujen alle.

kullanmuru kirjoitti...

emma: sitähän sitten tulikin :D

eimie: se on lämmin, mutta jos käytän sitä jo nyt, niin varmasti tulee kylmä talvella. onneksi olen mestari kerrospukeutumisessa!! :D Ja minä olen kyllä aina ollut vilukissa, joten säärystimet, legginsit, sukkahousut, tuplahanskat ja pipo ovat tuttuja. Ja aina valittelen, ettei kaulaliina ole tarpeeksi paksu!! :P

Anonyymi kirjoitti...

Oletko huomannut, että blogissani on sulle jo pari päivää ollut yksi juttu? ;)

MouMou kirjoitti...

Minä tykkään liilasta.:)

kullanmuru kirjoitti...

ssu-: Oho, en huomannutkaan, kiitos kun huomautit! Ja kiitos tosi paljon!! :D

moumou: niin minäkin taidan kallistua siihen :)

-SL kirjoitti...

Ihanat asut!

Anonyymi kirjoitti...

mun mielestä juhliin lila mekko.

kullanmuru kirjoitti...

hansku: sitähän sieltä tulikin :)