keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Kaunista!!!

Niin moni on viime aikoina maininnut siitä kuinka tummat pitävät tummista ja vaaleat vaaleista. No joissain tapauksissa se kyllä pitää paikkansa. Minäkin yleisesti pidän tummia kauniimpina. Mutta kaksi lemppariani, ovat kyllä toistensa vastakohdat!!

Rachel McAdams on hyvin klassisen kaunis ja hauska. Hänellä on ihanan sympaattisia rooleja, joista hän suoriutuu loistavasti! Rachelin tyyli on hyvin yksinkertainen, mutta tyylikäs, siisti ja naisellinen. Hän onnistuu niin perus kuin muotikuvissakin. Ja hänelle sopii myös vaaleat hiukset!!








Rachelin elokuvia joita suosittelen: Wedding Crachers, The Notebook (ei löydy suomesta), The Family Jewel yms.


Sienna Miller taas on siro ja hyvin 70/80 lukulaisen tyyppinen ja todella erikoisella tavalla kaunis. Muistan Siennalta vain muutaman roolin, sen sijaan olen seurannut enemmänkin hänen pukeutumistaan, joka on mielestäni hyvin inspiroivaa!! Hänellä on aina upeat hiukset ja häikäisevä hymy!! Siennan hyvä elokuva on Alfie, jossa komeilee myös ihana Jude Law!!!








Kenestä nais näyttelijöistä te pidätte ja miksi?

Ja taas rankka työpäivä. Ei kuvittelisi että lasten vahtiminen olisi rankkaa, mutta kyllähän se on. Vaikka ihana niiden kanssa on puuhata. Onneksi sain tänään olla päiväuni valvojana, kun sai olla ihan omassa rauhassa puol unelmissa ja puol unessa. Ja ei en nukahtanut, mutta lepäsin. Tosin kuitenkin hyvä, etteivät muut ohjaajat huomanneet.

Hrr, tänne on kyllä tullut niin kylmä, ettei pysty missään olla ilman kerros pukeutumista!! Päiväkodissa minulla on koko ajan kylmä vaikka kaksi pitkähihaista onkin päällä, ja ne lapset kulkee siellä melkein alusvaatteisillaan!! :o Ja kotona meillä on vielä kylmempi. Tällä hetkellä minulla on päälläni pitkähihainen, villaneule, huppari, kotihousut ja viltti! Nyt alkaa jo lämpiämään. Ja en ota asustani kuvaa, kun se ei näytä hehkeältä, vaan päin vastoin aika muhkealta :D

Miten te suhtaudutte kylmyyteen?

Muistakaa osallistua Jonnan kilpailuun!!

15 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Rachel on kyllä todella nätti :> mä oon varmaan jotenkin outo kun en hirveesti seuraa filmitähtien pukeutumista. Joskus joku asu osuu silmiin ja mietin että WOWW KUN ON UPEE, mutta en mitenkään seuraa tiettyjen julkkisten tyylejä.

Anonyymi kirjoitti...

molemmat noista on lemppareitani, ja ihania kuvia olitkin laittanut molemmista.

myös lisäisin tähän Reese Witherspoonin omana suosikkina.. On vaan jotenkin down to earth ja Walk The Line:ssa se vaan oli niin hyvä.. ja muissakin toki.

kylmyys on ihan ok jos on tarpeeksi päällä... Tykkään kylmästä kun on lunta ja semmoinen talvinen. Pimeä ja sateinen, tuulinen ja kylmä ei ole kivaa..

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia!

Kuokkavieraissa oli vaikea aluksi mieltää Rachel hyvikseksi, kun Mean Girlsissä se oli ollu niiin bitch :D

Lempparinaisnäyttelijä on tosi vaikea sanoa, Keira Knightley se taitaa olla!

dolce kirjoitti...

Enpäs meinannut edes tunnistaa samaksi naiseksi vaaleilla hiuksilla :) Kaunis on! Itse pidän Penelope Cruzista, niin ulkonäöllisesti kuin näyttelijänäkin.

Anonyymi kirjoitti...

ihania kuvia oot laittanu. Mäkään en kauheesti seuraile tähtien pukeutumista.
Mä tykkään kylmyydestä, kuhan on osannu pukeutua tarpeeksi.

AA kirjoitti...

Nuo Rachelin asut on ihania!

Poff kirjoitti...

Kurkkaapas blogiini! ;)

kullanmuru kirjoitti...

emma/pb: en mäkään yleensä seuraa niiden pukeutumista, mutta kyllä ne yleensä niin hyvin pukeutuu, että tulee huomattua se asu :)

katwalk: Reese Witherspoon on kyllä kaunis!! Tykkään, kun hän on niin monipuolinen! :D

emma: Niin, mutta en yleensä enää osaa yhdistää Rachelia Mean Gilrs:iin, koska se on niin erilainen rooli kaikista muista :D

dolce: Penelope Cruz on kyllä kaunis, mutta hänen aksenttinsa on välillä vähän ärsyttävä.

a (arblog): Niin on!! :D

poff: voi kiito kiitos paljon!!! :D

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Siennasta pidän kyllä todella paljon, niin kaunis ja mikä pukeutuja!

Kylmästä en pidäkkään sitten ollenkaan, inhottavaa kun saa alkaa taas raaputtamaan auton ikkunoita ja muutenkin jäätyy kun menee ulos ;/

kullanmuru kirjoitti...

hansku: mä en ikinä osaa pukeutua lämpimästi, joten jäädyn aina!

jenni!: sienna todellakin kaunis ja onneksi ei ole autoa, niin ei tarvii raaputella niitä laseja. Muistan kun jouduin joskus odottelemaan kun äiti tai isä teki niin :S

eimie kirjoitti...

toi univalvojana toimiminen on kyl niin ihanaa. tosin se eka tunti yleensä menee lasten nukuttamiseen. toka tunti on sit sitä et lähettää ne jo heränneet lapset toisen työntekijän luo leikkimään. nyt tosin tän vkon ollu toisessa tarhassa ku ens vkolla on näyttö (ääk) ja sitä ei saa tehä omalla työpaikallaan. nyt siis ihan pienempien kanssa ja ne nukkuu tosi nätisti. saa siis niiden nukkuessa juoda kahvia ja rentoutua. tosin jotenki tän vkon ollu ihan tööt töiden jälkeen. ikävä omaa tarhaa..

Anonyymi kirjoitti...

En mäkään aina onnistu pukea tarpeeks. Mut sit on niitä päiviä ku on osannu pukee tarpeeks, mut ei kuitenkaan liikaa.

kullanmuru kirjoitti...

eimie: niinpä, se on mun lempihomma koko työssä! :D ja suurin osa on nukahtanu mulla tosi hyvin! tosin mä itekki meinaan nukahtaa siellä, varsinkin kun tänään olin ensin puol tuntia ja tauon jälkeen vielä puoltoista tuntia siellä. :D

hansku: niin, mä en kyllä siinä onnistu :S

Camilla kirjoitti...

Viipotan kotosalla kotilökärit ja villasukat jalassa.;) Ne pitää lämpöisenä.

Kauniita ja hyviä näyttelijöitä on niin paljon,että se on tosi vaikea valinta. Jessica Alba, Paula Patton, cameron Diaz jne.

kullanmuru kirjoitti...

ragdoll: totta!! jessica alba on kyllä kieltämättä tosi kaunis! :)