perjantai 17. huhtikuuta 2009

Vähän testailuja

Olen viimeisen puolen vuoden aikana käyttänyt kahta ripsaria suunnilleen vuorotellen, tietämättä kummasta tykkään enemmän.

Oriflamen wonder lash:in sain kokeiltavaksi Tinon mummilta, joka aina välillä tykkää lähetellä meille oriflame juttuja. Aluksi olin kyllä aika epäileväinen oriflamen tuotteiden kanssa.

Harjas on tällainen jännä. Toiselta puolelta on ihan tynkä ja lyhyt ja toiselta taas tuollainen pitkä. Ja juuri tällainen harjas sopii ripsiini! Levitän värin tuolla tynkäpuolella yläripsiini. Ja tuolla pitkällä alaripsiini.

Silmä ennen ripsaria. Hyvä jos ripsiä näkyy ollenkaan :/

Ja ripsarin levityksen jälkeen. Hmh.. on aika hyvä levittää ripsaria myöskin ympäri luomia. Se erottelee ripset aika hyvin ja saa ne näyttämään ehdottomasti pidemmiltä!! Tosin silti jää tuollaisia klönttikohtia niin kuin näkyy.


Toinen ripsarini on ollut Maybellinen Define a lash. Jonka ostin siis ihan itse :D

Harjas on aika tasaisen lyhyt ja se on kuminen.

Toinen silmä ennen meikkiä.

Ja ripsarin jälkeen. Tämä erottelee ainakin nuo yläripset hieman paremmin ja ne näyttävät hiukan tuuheammilta. Mutta se ei pidennä niin paljon.

Eli siinä dilemma, kumpi parempi?

Sitten olen myös viime aikoina tilaillut ja hankkinut hirveästi hajuvesinäytteitä.
Givenchyjä otin hirveän kasan Stockalta. Tosin onnistuin jopa kokeilemaan tuota sinistä ja se jäi siihen. Nuo ovat vähän epäkäteviä, kun se neste roiskahtaa tuolta pakkauksesta. Tuo sininen on au de parfymia ja kun se roiskahti niin vaatteilleni kuin päälleni, lemusin ylihajuvedelle jonkun pari tuntia. Jee.. No sitten kun se pistävä lemu lähti (joka siis tuli siitä, että hajuvettä oli todella liikaa) se oli miellyttävä ja hieman makea. Äitini ainakin tykkäsi. Joten päätin antaa loput näytteet hänelle, joka sitten änki ne nopeasti taskuunsa :D

Postitse tuli tämä Bruno Bananin Magic Woman tuoksun testeri. Tämä on myöskin aika makea ja täyteläinen tuoksu. Mutta silti miellyttävä. Tykkäsin ja ostaisin!!


Suosikkini oli kuitenkin tämä Miss Diorin Cherie. Tämä oli todella houkuttelevan ja miellyttävän tuoksuinen. Ja Tinon haistettua tätä hän lupasi ostaa minulle oman pullon, koska tykkäsi niin paljon :D


Yhtenä päivänä päätin kokeilla tehdä omatekoisen kasvonaamion. Käytin siihen käytettyä minttuteenjätteitä ja hunajaa. Sekoitin ne vaan keskenään.


Ja sitten kasvoille. Annoin olla jonkun 15 minuuttia. Ei niin näkyviä tuloksia kuin kaupan aineilla, mutta ihan piristävä olo tuli.


Oletteko kokeilleet mitään näistä? Mitäs tykkäsitte?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tänään justiin haistoin tuota Dioria, hyvän tuoksunen kyllä (: Muita ei ole tullut nähtyä.

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Hauska tuo naamio, vois vaikka itsekin joskus kokeilla ;)

Emma kirjoitti...

mun mielestä maybellinen define a lash on parasta arkiripsaria. sitä voi ihan rauhassa siinä seittemän aikaan aamulla sutia silmiin, ilman pelkoa paakuista tai muusta sotasta :D tottahan se on ettei se kauheasti pidennä tai tuuhenna, mutta ainakin ripset näkyy :)