torstai 2. huhtikuuta 2009

Men's scent

Joskus jo postailinkin hajuvesistäni, niin ideana oli myös hieman postailla miesten hajuvesistä. Tai tarkemmin Tinon tuoksuista. Joista tosin kaikki paitsi yksi on tällä hetkellä minulta :P Tästä voi siis ottaa pieniä lahjavinkkejä vaikka.


Kenzo - Leau Par Kenzo

Tämä on itseasiassa ensimmäinen miesten hajuvesi johon ihastuin. Haistoin sitä jossain taxfreessa ja olin jo ostamassa sitä itselleni, kun huomasin että siinä sanottiin sen olevan miehille. Hmh.. No se on hyvin raikas :D Myöhemmin en ole erehtynyt luulemaan sitä naisten tuoksuksi. Se on siis sitruksinen, hieman makea, mutta raikas tuoksu.
Kerroin tästä joskus Tinolle ja hän innostui myös tuoksusta, joten ostin sen hänelle sitten lahjaksi. Meidän pesukone vain rikkoi sen. Se tippui sen päältä, kun pesukone oli päällä :/ Mutta nyt hän nimipäiväkseen ostin uuden pullon.

Mexx - Pure Life

Tämä tuoksu oli ensimmäinen jonka Tinolle ostin. Se oli ensimmäinen joulu, kun seurustelin hänen kanssaan. Olimme seurustelleet melkein kaksi kuukautta. Ja ostimme jo silloin hieman isompia lahjoja. (Hän sai siis muutakin kuin vain tämän tuoksun) Mexxin tuoksuhan on edullisempia, ja ostettu ihan perus kaupasta. Se on aika miehisen raikastuoksu, johon tykästyin. Tino myöskin valitti, että hänen hajuvetensä oli loppu, joten päätin lahjoa tämmöisellä.


Armani - Acqua di Gio

Tämä on Tinon "nimikkotuoksu". Hän on käyttänyt tätä niin kauan kuin muistaa ja käyttää edelleen. Tähän tuoksuun ihastuin hänessä ja sitä tulee usein ikävä. Jos joudun menemään nukkumaan ilman häntä, suihkautan pikkaisen tyynylle, niin on heti parempi olo!
Tuoksu on hyvin omanlainen, hieman miehisen makea. Minä kun olen niin hyvä kuvailemaan tuoksuja :P Mutta yksi suosikkituoksuistani nykyään!!
Ostinkin sitten tämän tuoksun hänelle.. olisiko 22 synttäreinä.


Calvin Klein - One

Unisex tuoksuhan tämä on. Sitä minä en tosin tiennyt. Minusta tämä oli täysin miehinen ja päätettyäni ostaa kullalleni taas yhden tuoksun lahjaksi, tykästyin tähän eniten.
Tämä taitaa olla vielä raikkaampi kuin mikään edellisistä ja vielä enemmän sitruksinen. Onneksi kultani oli salaa halunnut tätä, joten lahja oli onnistunut. Viime jouluna siis.

Diesel - Fuel for Life

Tämä oli tuoksu, jota kultani hyvin pitkään himoitsi. Lopulta viime synttäreinä päätin hänelle tämän ostaa. Valitsin vielä pullon, johon sai erikoisemman asun, eikä sitä perusasua.
Aluksi en tykännyt tuoksusta, ja ihmettelin miksi hän sen haluaa. Mutta huomasinkin, että kun sitä suihkuttaa ihmisen päälle se saa sen oikean häivähdyksen tuoksua ja nyt olen hulluna myös tähän! Aivan upea!!
Tämä on selvästi tummempi, hieman tunkkaisempi, mausteinen tuoksu. Mutta ei liikaa kuitenkaan. Todella hyvä!!

Oriflame - Free Attitude

Tämän tuoksun kultani siis sai mummiltaan. Hän tosin käyttää sitä aika harvoin, vaikkei tuoksu ole paha. Se on semmoinen omenanraikas tuoksu miehille ja pojille. Pullo on tosi kivan näköinen ainakin!!

Entäs mitä vielä puuttuu?
Calvin Kleinin in 2 you. Minultahan tuo löytyy myös naisten versiona, mutta myös tuo miesten hyvä ja haluisin sen kullalleni. Hänkin taitaa siitä tykätä. :)

Millaisista miesten tuoksuista te pidätte? Oletteko törmänneet mihinkään näistä?

11 kommenttia:

EllaMatildaX kirjoitti...

Oma parempi puoliskoni käyttää myös tota Armanin Acqua di Gioa (yllättäen sai sen minulta lahjaksi ;> ), se on ylivoimaisesti paras miesten tuoksu!

Emma kirjoitti...

Kiva saada vähän vihjettä hyvistä tuoksuista, kun poikaystäväni on jo pitkään etsinyt jotain hajustetta. Hän on käskenyt mua etsimään, mutta en mä osaa, mun mielestä kaikki miesten tuoksut haisee samalle ja pahalle :DD

mun mielestä on parasta että mies käyttää jotain hyväntuoksusta suihkugeeliä (ei mitään sportteja,hyh, vaan esim jotain hedelmäistä) + hajutonta deodoranttia !

kullanmuru kirjoitti...

Ella: Se kyllä on kaikkein paras!! :D

Emma/PB: No jos et varsinkaan tykkää mistään kovin vahvasta niin suosittelen tuota kenzoa tai ck:n onea. Ne eivät ole niin vahvoja :)

mad-sanna kirjoitti...

toi Calvin Klein - One on parasta :) mulla on kans sitä, ei vaan tohi suihkutella liikaa

kullanmuru kirjoitti...

minkki: Se on kyl aika hyvää :)

Mjaa kirjoitti...

Haha, et voi väittää, etteikö siinä olisi kaikki, mitä uudelta kotimaaltaan voi toivoa. ;>

Ja pakko puuttua tähänkin keskusteluun, menee meidän tuoksumieltymyksemme aivan ristiin. Kaikkien, sekä miesten- että naisten tuoksujen on oltava ehdottoman makeita, ei silti välttämättä imeliä. Hugo Bossilla on miesten tuoksuista ehdoton suosikkini, Boss number 6 for men cologne tms, ehdottomasti seksikkäin tuoksu ikinä. Pitäisi itseasiassa viedä tuo parempi puolisko shoppailemaan, josko oppisi vaikka olemaan.

Mia

Kati kirjoitti...

calvin kleinin on aivan ihana olen itsekin käyttänyt sitä! ja tuo oriflamen on kans ihan kiva (:

Bea kirjoitti...

Haluaisin jonkun tommosen Calvin Kleinin tuoksun ostaa poikakaverille, kun oon hankkinu sille jo jtn CK:ta :D Mikähän ois miehekkäin tuoksu..?

Ainiin, ja kiitos kommentista, hutasin sen bannerin aika nopeaa, mutta kiva kuulla että siitä pidetään :)

- Bea
Ps: Sullon mielenkiintonen blogi - stalkkaan :D

kullanmuru kirjoitti...

Mjaa: Mä tykkään kans enemmän itselläni makeasta, mutta miehellä ehkä kuitenkin enemmän raikkaammasta ja miehekkäämmästä kuin makeasta :D

kati: kyllä ne on kivoja :D

Bena: No tuo Calvin Kleinin in 2 you, oli ainakin omasta mielestäni se miehekkäämpi ja vähän vahvemman tuoksuinen, että sitä suosittelen ainakin nuuhkaisemaan :D Ja hyvä, jos blogi miellyttää :D

Lumikki kirjoitti...

Tuo Armanin Acqua di Gio on muuten ihan täydellinen! Olisiko ollut viime kevään Ellen mukana näyte niin pääsin tuoksuttelemaan.(:

Isä ei äidin ja minun harmikseni ihastunut tuoksuun :D

kullanmuru kirjoitti...

Lumikki: Kieltämättä! Hyvin moni mun ystävistäkin tykkää :D