keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Pääsiäinen

Pääsiäinen meni jo ja minä vähän myöhässä siitä postailen, mutta toivottavasti se ei nyt haittaa. Oikeastaan isoa kuvasaalista minulla ei viikonlopusta ole, mutta pikkusen kuitenkin.
Lauantaina nyt kävin vielä töissä, mutta pomoni päätti tehdä kuitenkin minulle pitemmän viikonlopun ja sain tiistain vielä vapaaksi. Koko kolme vapaata päivää me vain löhöttiin kotona! Käytiin välillä keskustan kaupoissa tai läheisellä nesteellä vähän tankkaamassa ruokaa, mutta muuten lähinnä istuskeltiin kotona leffoja katellen.
Leffoja tulikin katottua oikein kunnolla. Teki mieli koko ajan katsoa vain jotain vanhoja hauskoja klassikoita. Joten katottiin telkkarista Ville Vallaton, Robin Hood miehet sukkahousuissa, Yksin kotona 1, Yksin kotona 2 ja spessuna Taken. Kaikki muuthan onkin nähty jo moneen kertaan aikaisemminkin, mutta tämä Taken oli uusi ja oli muuten ihan älyttömän hyvä! Suosittelen!!!

Kuitenkin syötyä tuli pääsiäisenä sitäkin enemmän. Tehtiin currylohikastiketta ja pestopastaa. Oli tosi hyvää!!!

Innostuin myös vähän kokkailemaan, kun huomasin tosi helpon piirakka reseptin netistä. Ensin tein perus ananasrahkapiirakkaa, joka tuli syötyä kahdessa päivässä.

Ja siitä inspiroituneena päätin vähän muokkailla ja tehdä persikka, mansikka, sitruuna rahkapiirakkaa. Oli muuten niin mahtavaa! Varsinkin sitruuna sopi siihen ihan älyttömän hyvin!

Ostin meille vähän pääsiäisherkkujakin tietenkin. Tällaisen pussillisen suklaamunia. Kulta ei kyllä tykännyt syödä kuin ihan pari ja pisti minut syömään loput :P

Ja sitten tietenkin tankkasin itselleni vielä kinder munia, jotka ovat ihan parhaita suklaamunia ikinä! Minulla oli niitä kaksi, mutta toisen ehdin jo syödä kuvaustilanteessa :D

Mitenkäs teidän pääsiäinen meni?

4 kommenttia:

tellu kirjoitti...

Holla! Näin jälkikäteen mainittuna pääsiäinen oli soooooo booring, mutta noi sun herkut näyttää äly-hyvältä! Täytyy huomenna varmaan ruveta pastahommiin, sitä söis vaikka joka päivä =D

Tuulia kirjoitti...

Oi mikä mansikkasysteemipiirakka :)
Meidän pääsiäinen sujui tosi kivasti, poikkiksen äiti laittoi herkkuruokia ja leipoi kakkuja + pullaa. Söin hyvin, mutta nukuttua tuli kyllä aika huonosti... :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania herkkuja, nyt heräs taas hirveä makeanhimo :)
Oma pääsiäinen kului kaverilla ja sukuloidessa, mutta ennenkaikkea syömällä törkeesti hyvää.

kullanmuru kirjoitti...

tellu: haha :D pastaa tulee kieltämättä syötyä aika paljon :)

winda: se oli kyllä hyvää :) kuulostaa tuo teidänkin pääsiäinen kivalta :D

emma: niimpä, tottakai!! :D