sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Taas töissä

Piti nyt mennä takasin töihin jo, vaikka vielä aika kipeä olo on, mutta kun ei ollut kuumetta. Oli se vähän kärsimistä, kun oli ihan tukkoinen olo. Ja kävin niistämässä viiden minuutin välein. Mutta ei siitä sen enempää.


Tässä olisi yhden päivän asuni. Halusin jonkun rennon ja helpon. Tämä on kyllä hieman poikamainen. Mutta piti olla pitkähihainen, etten täysin jäädy, kun ei vielä voi olla se kesä :/ Ja halusin noi valkoset kengät välillä jalkaan.

Sitten hieman erilaisessa asennossa posettamista. Ja kyllä, tuolla takana on collegetakkini lytyssä. Käytin sitä aina sillon tällön, kun tuli noin kylmä. Ihme vilukissa olen!!

Tässä oli torstain sairasteluasuni. En yleensä yritä pukeutua sairastellessani. Puen jotain rentoa, helppoa ja lämmintä. No tuollaista siitä tuli. Pääpannasta enemmän myöhemmin. Tuossa oli juuri lähdössä ulkoilemaan koiran kanssa. Sen varmaan huomaa tuosta talutushihnasta.

Tällaiset ovat sairastelusapuskani. Sitruunaa ja sokeria. Yleensä siihen ei kulu noin paljon sokeria, vaan joudun osan heittämään pois, kun se kostuu, eikä tartu :/ Mutta tuo on hyvää, jos kestää niin hapanta. Kukaan tutuistani ei kestä ja kaikki aina ihmettelevät tätä tapaani, mutta minä rakastan sitruunaa raakana!! Tosin pienoinen allergia sille ja aina kun olen syönyt kokonaisen, niin huulet lohkeilevat.

Ja sitten lauantain asuani. Taas mahdollisimmat helppoa, mutta halusin legginsit päälleni. Alan juurtua niihin. Kohta en ota niitä päältäni pois.

Kaulahuivi pysyi yllättävän pitkään mukana, kun oli kylmä ja kurkkuun sattui. Tuo huivi lämmittää yllättävän paljon!!

Sitten vähän power girl posetusta. Tuo neule päällä en kyllä ollut töissä. Muta halusin pitää päälläni mahdollisimman pitkään, kun on lämpimämpi, kuin työpaita!!

Tuo mekko on aika lyhyt ja sporttinen, mutta legginsien kanssa se on juuri täydellinen! Ja taas nuo valkoiset kengät. Alan rakastua niihin vähitellen!!!

Mitä piditte asuistani? Entäs syökö kukaan raakaa sitruunaa?

Oli muuten hassua. Tässä viimeisen parin päivän aikana, olen nähnyt kolme blogaajaa joita seuraan.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Enpä oo ennen kuullut että syötäisiin vaan raakaa sitruunaa, mahtaa olla kirpeetä! Itse irvistän jo niistä remix-karkkipusseista löytyvistä 'sitruunanpalasisista' :DD

kullanmuru kirjoitti...

emma: oi, ne on niin herkkua!! :D

-SL kirjoitti...

raakaa sitruunaa, juu olen syönyt Sisiliassa kun otin sellaisen puusta ja pitihän sitä maistaa ;D
maistoin myös raakaa pomegranaattia mutta raakat banaanit jätin rauhaan

kullanmuru kirjoitti...

*~sl: siis tarkoitatko granaattiomenaa? Ne on ihania!! :D

Poff kirjoitti...

Hmm, täytyy joskus kokeilla sitruunaa ja sokeria. :D Mun pikkuveli söi joskus pienenä kaverinsa kanssa kilokaupalla raakoja sitruunoita. :D

Kyllä mä syön drinkissä tms. olevan sitruunaviipaleen ja se on ihan hyvä. :D

kullanmuru kirjoitti...

Poff: On se!!! :D