maanantai 6. huhtikuuta 2009

Kevään suosikit

Selailin tässä yhtenä päivänä Elleä, jonka siis onnistuin tilaamaan. Jos lehtimyyjä onnistuu mainostamaan minulle hiemankin edullisempaan hintaan lehteä, josta pidän, niin se kyllä onnistuu siinä. Onnistunut useamman kerran. Tilaan nykyään Cosmopolitania, Elleä, Oliviaa ja Trendiä. Tosin tähän se saakin riittää!
Elikkä selasin Elleä ja sen muotikuvia, kun yhtäkkiä törmäsin johonkin mihin ihastuin ihan täysin!! Se oli niin sellainen asu, mitä kuvittelisin pistäväni päälleni. Kunhan saisin ne pitkät ja kapeat sääret. Ensi palkasta päätinkin nyt vihdoin, että ensimmäiseksi hankin kuukauden kortin salille (en siis aikonut jättää sitä siihen kuukauteen, vaan jatkaa sen jälkeen).


Tosin ei koivistani silti tulisi noin kapeita. Olen ollut koko nuoruuteni urheilija, joten väkisinkin sinne on jäänyt sitä lihasta, joka pitää nyt vaan saada vahvistettua. Jos siis pientä ylimääräistä kerrosta päältä saisi pois, ei se tekisi pahaa. Ja urheilu ei tee ikinä pahaa!! :D


Jatkoin selaamista ja löysin lisää inspiraation kohteita. Tosin myöskin nämä kaipaisivat kapeita säärijä. Hmph.


Nämä ovat niin erilaista, kuin minä. Mutta juuri sitä, mihin olen suuntaamassa! Rakastuin näihin kuviin täysin. Varsinkin tuohon ensimmäiseen!!

Joten päädyin tekemään pienet kollaasit näistä.



Tuosta niittijakusta kyllä tykkään enemmän, mutta yleisesti joku yli-iso jakku olisi ihana kevääksi! Tuo kokonaisuus on vain täydellinen!

En löytänyt mistään kunnon hapsuliiviä. Tämä on siis perusliivi, joten piti ottaa hapsulaukku, vähän piristämään ilmettä. Liivi oli kait topshopin. Tämä asukokonaisuus on ihanan rento!

Tämä mekko on niin omalaatuinen ja täydellinen. Mutta tietenkin se on joku Mathew Williamsin H&M:n mallistoa, joka maksaa sen 149€, eli ei ehkä ihan ensimmäisenä ostoslistalla, vaikka ihana onkin. Tuo mustavalkoinen tunikamekko oli lähinnä mitä löysin yhtään sinnepäin. Sekin on muuten ihana!!

Kaikki vaatteet paitsi liivi asokselta.

Mitä piditte asukokonaisuuksista? Entäs kollaaseista?

6 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Ihanat tyylit

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Ihana postaus, näitä lisää! :> Niittijakku olis kyllä unelma, muuten asuista keskimmänen nappaa todenteolla :p

Sick Individual kirjoitti...

kivoja asuja ja vaatteita!! ei kapeita sääriä kaikkiin asuihin tarvita ;)

kullanmuru kirjoitti...

*~sl: Niin on :D

Jenni!: Niittijakku olisi todella ihana!! :D

Sick Individual: No toivotaan ettei taevita :D

Annina kirjoitti...

toi valkoinen teepaita ja liivi on niin täydellinen yhdistelmä. ja toi koru, voih.

kullanmuru kirjoitti...

eimie: kieltämättä :D