perjantai 3. huhtikuuta 2009

Amarillo

Lauantai ilta meillä meni sitten taas juhliessa. Minä olisin halunnut rauhallisemman illan, mutta ei kun miehet pyytää iltaa viettämään, niin eihän tuo kultani osaa sanoa ei. Noh, onneksi olin hyvällä tuulella, joten illan vietossa ei ollut mitään ongelmaa.


Kultani päätti pistää päälleen ihka uuden t-paitansa. Vaaleanpunainen V kaula-aukkoinen t-paita. Sellaista hän etsi pitkään ja lopulta löysi Zarasta. Ja sehän oli tietenkin ihan pakko saada!! Tässä t-paidassa on kaksi eri puolta. Miehet nauravat (eli ovat kateellisia, kun eivät itse näytä niin hyvältä vaaleanpunaisessa) ja naiset katselevat pitkään perään (josta minä taas en ole niin tyytyväinen).


Ja tässä se nahkatakki, jonka hän sai minulta synttärilahjaksi. Ei aikaisemmin ole ollut tarpeeksi hyvää kuvaa siitä. Tuo on tosi kiva! Paljon yksityiskohtia niin kuin kulta haluaa :D Tällaisessa asussa se siis lähti iltaan.

Päätin välillä pitää meikkini kevyenä ja kirkkaampana. Tällaiselta siis näytin.


Onnistuin jopa ottaa silmäkuvan missä en ole ikinä onnistunut. Eli lähempää silmämeikkini.

Kädessäni oli tuollainen ruskea rannekoru, jonka sain äidiltä joskus tuliaisiksi. Ja sitten tuo keltainen rannerengas jonka voitin joskus arvonnasta. :D

Asunani toimi tuo ruskea GT:n mekko, jonka ostin viime kesänä. Rakastuin siihen täysin. Yhdistän siihen aina tuon ruskean nahkavyön, jonka olen saanut kummitädiltäni. Ajattelin myös värittää asua äidiltä saamillani nilkkureilla, jotka ovat oikeasti lähempänä tuon vyön sävyä. Hiukset oli myös niin kuin kuvassa. Huomatkaa kädessä puristava ponnari, joka siellä aina majailee :D

Pyysin kultaa ottaa ulkona musta kuvan, ja samalla hetkellä päähäni tippui vesipisara. Kädessäni oleva edi pullo ei siis ole ediä. Vihaan energiajuomia!!


Amarilloon me lopulta päädyttiin. En voi ymmärtää miksi. Suhteellisen edullinenhan se oli. Vain 3 euroa sisään ja 2 euroa narikka. Yllättävän halpa helsingin menoon. En tässä amarillossa ollut ennen käynyt, joten en osannut odottaa mitään. Yläkerrassa oli ihan perus klubimainen paikka. Hyvää musiikkia ja se oli niin täynnä, ettei siellä mahtunut oikeasti kävelemään. Alakerta sen sijaan oli puoliksi tyhjä ja siellä soi kaikki suomihitit ja humppaa. Jee!! Bileet! Jouduimme sitten kuitenkin alhaalla istuskelemaan, kun tylsässä miesseurassa olin.

Oli siellä välillä ihan kivaa, mutta bilettämisen käsitän kyllä hieman erilailla. Amarillon alakerrasta löytyi enemmän keski-ikäisiä ihmisiä kuin nuoria, joita sitten löytyi yläkerrasta. Itse sisustuksesta kuitenkin pidin. Se oli hyvin länkkärimäinen. Niin kuin kuvista näkyy hieman huonosti.
Tosin vessoja on löytänyt kuin yhden koko ravintolasta!!

Tinolla kyllä näytti olevan hauskaa.

Ja tämä oli hänen lempitehtävänsä ravintolassa ollessaan. Kun oma poikakaveri on pohjoisessa, pitää hänen kanssaan tekstailla joka sekuntti. On se kyllä turhauttavaa! Onneksi ei ihan koko ilta vierähtäny tekstaillessa.

Oletteko käyneet Amarillossa? Millainen se teidän mielestä oli?

5 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Kivat asut molemmilla ja nätti meikki

Emma kirjoitti...

äää, miks mun mies ei suostu käyttämään vaaleanpunaista eikä v-kaula-aukkoa :<<< Sanoo että ne on molemmat liian gay. EI KYLLÄ TASAN OO, vaan hyvältä näyttää :)

kullanmuru kirjoitti...

*~sl: kiitos :)

Emma/PB: Kyllä ne siihen vielä oppii. Kyl tänki mielestä se on aika gay, mut se ei pelkää et se näyttää siltä, ku se tietää et se näyttää hyvältä :D

Stylespot kirjoitti...

Kivat asut teillä molemmilla:) Poikaystäväsi paita on kyllä kiva! Saisinkohan oman kullan suostuteltua vaaleanpunaiseen paitaan... Amarilloa en ole kyllä koskaan edes ajatellut bilepaikkana, vaan enemmän ravintolana.

kullanmuru kirjoitti...

Lovely: Kyllä ne lopulta suostuu, ellei ite haluu, ku on kuullu monta kertaa kuinka kiva se on ;)
En minäkään amarillloa yleensä baarina pidä, mutta jotkut muut näköjään kyllä :o