sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Lahjoituksia

Viimeksi äidillä käytyämme saimme pieniä lahjoituksia, vaikka hänellä oli synttärit. Eikös se mene vähän väärinpäin? No joka tapauksessa ei me ilmaisesta tavarasta kieltäydytä!

Tällaisia kristallituoppeja saatiin 6 kpl. Ne on oikeastikin äidin vanhoja, mutta ne ei enää tee näillä mitään, joten ihan mielelläni otan tällaiset lasikokoelmiini. Joita en olekaan tainnut täällä vielä näyttää..

Minulle mieluisin lahja oli tietenkin kengät!! Tosin nämä ovat vähän tallaiset classisemat ja aikuisemmat.

Mutta olivat liian pienet äidilleni ja siskolleni, joten minä ne sain. Joutuvat ehkä vähän aikaa ootella kaapissa käyttöön pääsemistään, mutta varmasti joskus vielä käyttöä tulee! Ainakin leveälahkeisten farkkujen kanssa olisivat mahtavat!!

Siskoltani, joka juuri kävi Berliinissä (ja osti itsellensä Dolce Gabbanan alennuksista kengät. 120 €, Niin on se helppoa jos asuu vielä kotona..) ja toi tuliaisiksi tällaista suklaata. Nam!!

Ja sitten vähän työkuvia. Tällaisessa asussa lähdin töihin. Hiukset onnistuivat vihdoin kivasti ja hieman erilailla.


Olen ihan tykästynyt tuohon valkoiseen laukkuun, nyt kevään mittaan. Se vain on niin helppo ja pieni, johon mahtuu juuri se tarpeellinen!!

Legginsit, tummansininen paita venytettynä, ja musta paita oli vielä päällä. Tykkäsin kokonaisudesta aika paljon! Päällä oli vielä ne valkoiset tennarit!!
Mitäs tykkäilitte asustani? Entäs meidän lahjoista?

3 kommenttia:

Poff kirjoitti...

Merci-suklaat on kyllä hyviä (paitsi marsipaani)! :D

Anonyymi kirjoitti...

Olipa kivoja lahjoituksia!:>

kullanmuru kirjoitti...

Poff: Totta, marsipaanit jätettiinkin syömättä :D

SofiaD: Niin oli :D