maanantai 20. huhtikuuta 2009

Retroa

Heippa kaikki ihanat lukijani. Tänään olen ihmeen hyvällä tuulella, vaikka en ole neljään yöhän nukkunut kuin sen 15 tuntia yhteensä. Hm.. aika hyvä saldo :D On vain ollut kaikenlaista. Väsymys painaa, stressi sitäkin enemmän ja tuntuu siltä, ettei hartioitani ikinä saada auki. Päänsärky on jo tottumus, mitähän teen kun sitä ei ole? Harmikseni ainoa rentoutus on ollut viini. En kuitenkaan litki sitä litratolkulla, vaan pari lasia ehkä illalla. Auttaa se kai edes vähän. Ainakin nukahdan helpommin. Tänään pitää ottaa vielä kunnon kauneushetki, jos sekin auttaisi hieman.


Tuli mieleen eiliseen redrum postaukseen liittyen, että minusta on tullut ihan kauhea vaatebongari. (siis julkki ja bloggaribongarin lisäksi) Minä en välttämättä keskity mihinkään muuhun, mutta kaupungilla kävellessäni ja muutenkin katson nykyään aina ihmisten vaatteita ihan hirmu tarkkaan. Ennen katsoin myös, mutta paljon negatiivisemmalla katseella. Helsingissä asuminen on auttanut avartamaan omaakin näkemystä pukeutumiseen. Nykyään katson mielenkiinnolla uusia vaatekokonaisuuksia ja etsin inspiraation lähteitä, tai sitten vain ihailen jonkun tyyliä.


Minua alkoi ihan hirveästi ärsyttämään, kun en voinut redrumissa ottaa kuvia vieraista ihmisistä. Asut olivat nimittäin tosi mielenkiintoisia!! En ole ikinä nähnyt yhdessä paikkaa niin erilaisia tyylejä, mutta kuitenkin hyvin yhdistettyinä ja samaa teemaa. Jos nyt ymmärrätte mitä tarkoitan. Kummatkin illathan olivat sellaista reivimeininkiä, joissa suurin osa vaatteista on aika retroa. Saatoin erottua joukosta aikalailla, kun omasta mielestäni en kovin retrosi pukeudu. Hieman enemmän ehkä töissä, mutten silloinkaan. Retro on kuitenkin aika kiinnostavaa.
Huomasin, että illan aikana esiintyi eniten varrellisia, värikkäitä tennareitam, löysiä t-paitoja/toppeja, polvisukkia ja hassuja kampauksia. Hyvin paljon oli myös vyötäröillä hameita yhdistettyinä erikoisiin yläosiin.
Tosin välillä yhdistelmät ehkä menivät vähän yli, mutta se teki niistä ehkä vielä kiinnostavampia.


(kuvat lookbookista ja yrittävät vähän antaa suuntaa, millaisia asuja redrumissa oli, hieman retrompaan suuntaan vielä)
Minun pitäisi varmaan alkaa kyselemään tuntemattomilta ihmisiltä saanko ottaa heistä kuvia ja laittaa niitä blogiini. Sehän ei kuulostaisi omituiselta.


Tuossa viime viikolla sain vihdoin ensimmäisen buzzador pakettini. Tosin se ei ollut niin tähdellinen. Sain whiskas kissanruokaa. Tosin kissat rakastivat sitä, että ihan hyvä kun sain ne.

Nuppunen oli ihan näin innoissaan ruuasta. Ja se pyytää sitä muutaman kerran päivässä, vaikka muuten sille riittää se yksi. (siis annamme toki kaksi kertaa päivässä ruokaa, ettei tarvitse huolestua, että näännyttäisimme nämä)



Tässä on taas yhden päivän työasu. Muuten se on samanlainen kuin yleensä, mutta tuossa on nuo harmaat, uudet, ihanat legginsit. Piristää asua, kun ei aina ole sitä pelkkää mustaa päällä.

Niissä on tuollainen ihana kuvio tuossa säären kohdalla. Tosin näistä näkyy ihan pienesti läpi.

Mitäs tykkäsitte legginseistä? Kiinnitättekö huomiota muiden pukeutumiseen?

Jee Nanna on hyvä!! :D

7 kommenttia:

Poff kirjoitti...

Mä en oo saanu Buzzadorilta aikoihin yhtään mitään. :( En mä kyl toisaalta kissanruokaa tarvi (ei oo kissoja :D) mut jotain muuta ois kyllä kiva saada. :D

kullanmuru kirjoitti...

POff: Ihan totta, niin voisikin!! :D

Anonyymi kirjoitti...

Miksi mäkään en saanut buzzadorilta mitään? On mullakin kissa!!!:D

kullanmuru kirjoitti...

SofiaD: Ai, no hmm.. Omituista. Minulle tuli ensin kirje sähköpostiin, että tällaiseen voisi osallistua ja sitten minut otettiin mukaan..

Emma kirjoitti...

kivat legginsit! Mä kiinnitän tosi paljon ihmisten vaatetukseen huomiota, oon aina kiinnittänyt. Ja mua inhottaa silloin kun oon etsimässä jotain itse, tuntuu että joka vastaantulijalla on sellainen :D

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka kauan sitten liityit buzzadoriin jos nyt sait ekan pakettisi ? Oon liittynyt varmaan semmonen puol vuotta sitten mutta eipä oo mitään enää sen jälkeen kuulunut :D

kullanmuru kirjoitti...

Emma/PB: Joo se on kyl tosi ärsyttävää!!

ency: Juuri joskus puoli vuotta sitten :o