sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Redrum

Redrum on yksi klubeista, joissa ehdottomasti käydään eniten.

Se ei ole niin iso kuin useimmat, mutta sitäkin viihtyisämpi. Se on sisustettu hieman saunan näköisesti, mikä mielestäni tekee siitä kivan. Rakastan saunaa ja saunamaisuutta. Salama teki näistä kuvista aika karun näköisiä, mutta pimeässä nämä näyttävät kovinkin kivoilta! Taka-alalla on pyöreä baaritiski.


Ja sitä ympäröi tällaiset pehmustetut penkit ja monet pöydät. Tanssilattiasta en nyt onnistunut saamaan kuvaa, mutta se on suhteellisen iso baarin kokoon nähden!
Ja tässä baarissa siis on se maailman paras baarimikko, joka aina tiesi minkälaisesta drinkistä tykkäisin!! :D


Hmm.. mun asu on aika tissejäpaljastava, ainakin tässä kuvassa. Pitihän tuota mekkoa nostella aika paljon ylemmäs, mutta ei se noin paljastavalta oikeasti näyttänyt! Kullalla myös uusi hauska paita päällä. Se on tummanlila!! :D


Ja tässä parhaan baarimikon itse keksimä drinkki, jonka nimeksi hän antoi Kiva. Drinkki on oikeasti vihreä, mutta tässä ei näytä ihan siltä, kun pöydissä on aina tuollainen punaista valoa tuova lamppu.


Toisena iltana käydessämme samaisessa baarissa päälläni olikin tällaista. Taka-allalla näkyy myös redrumin vessoja, jotka eivät sitten niin viihdyttävät ole. Neljästä kopista yhdessä toimii lukko ja muutenkin hieman räjähtäneen oloinen.


Päälläni oli siis tuo otsapanta, joka oli aarrearkku löytö. Meripihka kaulakoru, toi hieman väriä sen ruskean vyön kanssa. Ja sitten tuollainen slimmi musta mekko/paita. En oikein tiedä. Se on niin pitkä, että menee mekosta, mutta ostin sen GT:stä paitana jollain 3 eurolla joskus viime kesänä. Onpas mulla tuima ilme :P


Tällaisen drinkin loihti minulle sitten eräs toinen baarimikko. Tämäkin oli todella mahtava!!

Redrumissa on muuten euroopan paras äänentoisto ja siellä pidetään usein house/trance reivejä. Ei se ole sellaista musiikkia mitä yleensä kuuntelen, vaan sellaista mitä nämä kaksi reunoilla olevaa kuuntelevat. House nyt vielä menee, ja sitä siellä onneksi soitetaankin enemmän!

Olen redrumissa muuten myös törmännyt joskus vuosi sitten Kimi Räikköseen ja Jasper Pääkköseen. Ja viime kerralla näin salkkareiden Akin ja Huippumalli haussa voittajan Anin. Kyllä olen aikalailla julkkisbongari!!
Mitäs pidätte paikasta kerrottuani? Oletteko käyneet redrumissa?

2 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Kivat korut! olette näyttävä pari

kullanmuru kirjoitti...

*~sl: Kiitos :D