tiistai 7. huhtikuuta 2009

Aarrearkku

Minulla on pieni aarrearkku. Se on oikeasti pieni, pyöreä, kukallinen laatikko, jonne pakkasin kaiken "turhan" kun muutin nykyiseen asuntooni. Olen nyt yli vuoden ajan aina välillä kaivellut sieltä kaikennäköistä hyödyllistä. Nyt päätin taas katsoa sinne, etsittyäni eilisiä aurinkolasejani ja löysin hirveän kasan kaikkea.

Tämä on jättiruusuponnari, mutta sitähän voi aina käyttää rintakoruna tai hiuksissa jotenkin muuten. Rakastin tätä joskus ja ihastuin uudestaan!!

Rintsikoiden olkaimia. Aina ihmettelen mihin ne häviävät. Noh, nyt löytyi!!

Äidiltä joskus saadut (siis sen vanhoja) sydän medaljonki. Sen saa avattua ja laitettua sisään minikuvat. Ja sitten vanha kalevalariipus.

Helmikaulakoru (ei aito), vaaleanpunainen helmirannekoru ja italiasta reilimatkalta tuotu rannekoru. Ostettiin parhaan kaverin kanssa samanlaiset :D


Pupurintakoru. Sain joululahjaksi joskus. Aika söpö! Chanelhiusjuttu.. Sormus, jossa aito joku kivi. Se on aika erikoisen muotoinen, mikä tekeekin tuosta kivan!

Jätti-isot korvikset, joskus ostettu H&M:ltä. Ja sitten löysin pienen boxin täynnä korviksia.

Tuollainen sydänjuttu tuli tinaruusun mukana, jonka joskus sain Tinolta. Tuollainen erikoinen sormus, en muista mistä sain. Ja sitten riipus Pietarista, jossa kädet pitävät aitoa kivipalloa. Se on joku tiikerinsilmä kivi tai jotain vastaavaa.

Tuo koira tuossa on meidän koiranrotu, eli bedlingtonin terrieri. Jos värjäisin sen joksikin, niin siitä voisi tulla aika kiva! Ja sitten tuollainen metalliketjuvyö.

Tällaisen pannan löysin myös, joka pääsi heti käyttöön. Todella kätevä, jos ei jaksa laittaa otsahiuksia.


Kokeilin sitä myös otsalle. Jakaus ei nyt oikein sopinut tällaiseen kampaukseen.

Ja sitten leikin vähän myös löytämien aurinkolasien kanssa. Kalpeasta, meikittömästä naamasta voitte huomata, että kuvat on otettu kun olin kipeänä.

Minkälaisia löytöjä te teette kaapeistanne? Mitä piditte löydöistäni?

3 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Tosi ihania koruja ja ruusu! kivat aurinkolasit

Anonyymi kirjoitti...

Vau, ruusu oli etenkin suloinen! :---) Itellä pursuilee sängynalla myös noita aarrelaatikkoja, millonkohan jaksaisi ne katsastaa.

kullanmuru kirjoitti...

*~sl: Kiitos :)

emma: NE on ihania!! :D