keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Jotain ihanaa!!

Heipparallaa taas kaikille. Tänään oli yllättävän kiireen täyteinen päivä. Meillä on huomenna tulossa iso pomo käymään, joten myymälän piti olla tiptop. Pidin ruokatauosta vaan puolet ja tein 40 minuuttia ylitöitä. Ei nyt sinänsä niin paljoa, mutta ei me saataisi kait tehä ollenkaan. Mutta nyt myymälän pitäisi näyttää suht hyvältä :)

Kävin siis sillon viikko sitten hakemassa sen salikortin vihdoin! Niin kuin siis lupailin, kunhan saan palkan. Tosin ehdin mennä salille ensimmäistä kertaa vasta tänään, mikä ärsyttä mua todella paljon! Ensin jännitti mennä sinne aika paljon, ja Tinon oli pakko tulla mukaan. Se oli kyllä mukava mennä sinne kahdestaan. Käymme siis Pasilan FIX salilla ja se on siis ihan tyhjä. Ei siellä ole melkein ketään, joten ihanasti saa rauhassa tehä juuri sitä mitä pitää.
Tänään aloitin aika rennosti, ihan sen takia etten ole kunnolla urheillut 2 vuoteen. Tuntui ihanalta treenata! Pitää taas nopeasti mennä uudestaan. Kolme kertaa viikossa olisi se ehdoton minimi, mutta voi olla etten usein ehdikään käymään useammin :/

Tänään oli tällaista asua päällä.


Ei tämä muuten mitenkään erikoinen ole, aika vanha, mutta tässä ovat uudet ihanat legginsini!! Asennot on muuten aika mahtavat :D


Vihdoin löysin omat käärmeleggarit. Ne on ihan täydelliset! Parhaimman tuntuiset ja rakastuin niihin heti. Lindexiltähän nämä tuli ostettua.

JA samoin tämä nahkainen punosrannekoru. Aivan ihana! Rakastuin siihen heti, eikä hintakaan kauhistanut. Se oli kiva yhdistää tuohon vaaleanpunaiseen kivikoruun. Tykästyin tuohon yhdistelmään niin, että pidän niin melkein joka päivä :D

Ja sitten siihen päivän pääaiheeseen. Hieman ostoksiahan on tietenkin tullut tehtyä. Tänään auttoi nämä kasvonaamiot salin jälkeen. Tein kunnon ihonpuhdistuksen ja kasvonaamio perään, niin tuli kyllä raikas olo!


Kävin myös H&M:ltä hakemassa itselleni toiset ballerinat. Kyllä minulla on ballerinoja vain kahdet. Mutta se korjataan kyllä tänä kesänä! Minä tosiaan löysin ne täydelliset leopardiballerinat spirit storesta. Ja vielä 19€ hintaan. Kertokaa mulla, miksen ostanu niitä?!? Pitää varmaan käydä salaa hakemassa ne!!


Ja sitten se täydellisin ja paras ostos. Nämä ihanat kengät Andiamosta!


Nämä on ihan täydelliset! Korko on juuri sopivan kokoinen ja kenkä tukee hyvin jalkaa. Nämä ovat aivan ihanat, ja ehdin kuolata näitä aika pitkään. Hintaakin löytyi vain 29€. Ihanat!!!


Käyttekö te salilla? Kuika usein? Mitä piditte ostoksistani?

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vau, mahtavat kenkäparit! :o

lol kirjoitti...

yäk

Anonyymi kirjoitti...

nuo naamiot on kyllä ihania..ja mikä parasta eläinkokeettomia :)

kullanmuru kirjoitti...

envy: kiitos, tykkäsin itekki :D

lol: jokaisella omat mielipiteensä..

anonyymi: oi, tuota en tiennykkää! Ihan parhaita ovat kyllä ja nyt käytän innokkaammin, kun tuonkin faktan tiiän :)

Emma kirjoitti...

Mä haluaisin käydä salilla mutta kukaan ei lähde koskaan seuraksi. Serkkuni lupasi, mutta lopetti kahden kerran jälkeen. Olen pari kertaa käynyt yksin polkemassa, mutta ei se oo niin kivaa :---(

Nyt kyllä ois hyvä alkaa käymään, kun muuton jälkeen saatiin sali tohon ihan viereen ja maksaa vaan 1€ per kerta! Ei olis mitään sellasta ahdistavaa "pakkoa", toisin kuin salikortin kanssa.

-SL kirjoitti...

Upeat kengät!

Anonyymi kirjoitti...

Samoin oon ymmärtäny että Lushin tuotteet olis? No, hyvällä omallatunnolla voi ainaki hemmotella itseään ja tukea näitä firmoja :)

kullanmuru kirjoitti...

Emma/PB: oho, tuo 1 € per kerta on aika hyvä, missä se sali on?

*~sl: kiitos :)

anonyymi: aivan :)

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Ihanat kengät, vau! :)

kullanmuru kirjoitti...

Jenni!: Kiitos, minäkin tykkään :D