tiistai 21. huhtikuuta 2009

Lisää lushia!!

Eli taas lisää lushia. En kyllä saa näistä tarpeekseni. Ehdottomasti yksi lemppari ihonhoitoliikkeitä!! Tosin olen huomannut, että minulla alkaa olla ongelmia siellä. Olen kokeillut jo muutamia juttuja, jotka ovat aivan ihania, mutta siellä on vielä niin paljon kokeiltavaa. Joten en tiiä ottaakko vanhaa, tuttua ja ihanaa, vai uutta, jännittävää ja ihanaa :D Tällä kertaa tuli kuitenkin otettua näitä.


Mud Flats: No tuossa teksti näkyykin aika hyvin. Eli samassa detox kuuri ja stimuloiva tuoksu. Ja tuoksuha on mahtava! Se huumaa minut täysin. Se tuoksuu aikalailla joltain mutaiselta, mutta paljon paremmalta. Se rauhoittaa ja kosteuttaa ihanasti. Käytän sitä niin kasvoihin kuin kroppaankin ja on ihan täydellinen saippua.


Koostumus on hieman pehmeämpi kuin normaalissa saippuassa, mutta vaahtoakin kivemmin. Täydellinen tuote. Suosittelen kaikille ja varmasti tulen ostamaan uusiksikin!!


Tuli ostettua jo tämä ennestään tutuksi tullut angels on bare skin, josta olen jo kertonut. Tuote oli niin täydellinen, että oli pakko saada tätä lisää!!


Dark Angel: Tällaisen näytteen sai myöskin mukaani. Tämä on kasvojenpuhdistusaine, mutta se syväpuhdistaa ja kuorii. Se on tehty tummastasokerista ja hiilestä. Tämän pitäisi olla hieman saman tyyppinen kuin angels on bare skin, mutta on ohuempi ja kuorinta on pienempää sokerin ansiosta. Tuoksu on ihana. Se tuoksuu hieman earl grey teeltä ja hiileltä. Tämäkin stimuloi tuoksullaan kivasti.

Myöskin tätä ostaisin monesti mielelläni ja suosittelen kaikille!! Tämä on muuten tarkoitettu rasvaiselle iholle, mutta minun kuivalle sopi hyvin. :)

Oletteko käyttäneet näitä? Mitä tykkäsitte?

Ei kommentteja: