torstai 9. huhtikuuta 2009

Äidin synttärit

Käytiin sunnuntaina äidin luona, kun tällä oli synttärit. Aamusta äiti haki meidät espooseen heidän luokseen, jonne siskoni ja veljenikin saapuivat lopulta. Päivä oli tosi hauska, rentouttava ja ehkä vähän terapeuttinen. Kun sai äidille purkautua kaikesta mikä mieltä painaa ja naurettiin vanhoille jutuille. Ja äiti sai tietää pari paljastustakin :)

En saanut kuvattua asuani ilman päällivaatteita. Ja tässä näytän kirjavalta mummolta. Ilman tuota neuletta näyttäisi paremmalta, mutta kun piti pistää jotain päälle, ettei jäädy koti matkalla.

Sukkiksista ja kengistä tarkempaa kuvaa. Olen muuten ihan rakastunut näihin kenkiin!!!

Äidille lähti tällainen paketti. Paketin sisällä on Mamma Mia:n soundtracki. Äiti tykkäsi hirveästi elokuvasta, sen tunnelmasta ja musiikista, joten päätin lahjoa tällaisella. Ja lahjahan onnistui!! :D Myöskin annoin hänelle minulle kertyneet Givenchyn näytteet, jotka se pikaisesti upotti taskuunsa.

Ruokapöytä näytti ihanalta! Hyvin valkoinen, kuin häissä. Tosin heillä vain keittiön teemana on valkoinen. Ihania salaatteja saatiin. Varsinkin tuo majoneesisalaatti on niin äidin bravuuri, jota kaikki rakastaa!! Tätä pöytää katsellessa tulee aina vesi kielelle!!

Sitten meistä tykättiin ottaa yhteiskuvia. Kuulemma tämä asento oli tosi kiva :D

Ne otti kuvia vähän enemmänki :D

Otin äidiltä kuvia parista ihanasta sisustuskulmasta joista tykkään. Heillä väreinä toimivat punainen, vihreä ja kultainen. Kuulostaa joululta, mutta oikeasti näyttää kivalta!! Tuon pianon siskoni sai illalla omakseen, kun äidin mies halusi häneltä muutaman pullon viiniä. Tekivät omistusasiakirjan vai millä nimellä sitä kutsutaan, mutta kuitenkin niin että hän sai sen.
Äidin mies ei siis ole mikään alkoholisti, vaan hän halusi eroon pianostaan.

Tällainen ihana ruusujuttu niillä oli olohuoneen pöydällä. Ihastuin täysin!!

Jälkiruokapöytä näytti tältä. Toisessa päässä luumuinenmaitorahkakakku ja toisessa ranskalaista valkohomejuustoa viinirypäleillä. Nam!!

Kakku näytti siis tältä. Ja luumujahan tuossa, mutta sopi kyllä niin hyvin ja oli ihan mahtavan makusta. Otin kolme palaa, kun oli niin hyvää! :D

Oma lautaseni näytti tältä. Syötiin valkkaria ihan tuollai ilman keksejä ja viinillä. Niin parasta!


Tässä ei nyt ole kyseessä juoma, vaan tuo lasi. Eikös olekin hieno! :D

Äiti sai pikkuveljeltäni tällaisen ruusun lahjaksi. Aika kaunis! Ja tuoksui tosi ihanalta!!

Mitäs piditte herkuista?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa hyvän näköistä kakkua ja ihanan juhlallinen kattaus ja kaikki! :)

-SL kirjoitti...

Tosi kaunis koti :) ihana lahja ja nättejä ruusuja!
ja kivat sukkikset, mitä merkkiä?

Annina kirjoitti...

tosi nätin näköstä. noi wirkkalan lasit on kyl tosi ihania. ite haluisin ton sarjan vesikannun. noi sukkikset on muuten tosi kivat.

kullanmuru kirjoitti...

SofiaD: Äitillä on aina :D Ja kakku oli hyvää :D

*~sl: En tiiä mitä merkkiä, kun sain ne lahjaksi. Tai siis jotain ulkomaisia ne on :D

eimie: kiitos :D