keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Auringonpalvojat

Tai siis minä, joka rakastan aurinkoa suurimmaksi syyksi, koska silloin saan käyttää lempi asustettani. Eli aurinkolaseja. Muistan kuinka luin jostain, että aurinkolasit on tyylikkäin ja simppelein asuste ja olen ihan täysin samaa mieltä. Ne tekevät asusta salaperäisemmän ja näyttävät hyvältä! Joten ajattelin esitellä omia aurinkolasejani, jotka minulle ovat tähän mennessä kertyneet. Siis jonkun 8 vuoden aikana :D

Nämä ovat tällä hetkellä ehdottomat suosikki lasini. Puman lasit ostin jollain 6 eurolla, alkuperäisen hinnan ollessa jotain 69, jos oikein muistan. Nämä ovat kunnon isot, perus simppelit, ruskeat lasit.

Toiset pumalta ostetut lasit ostin jollain 12-14 eurolla, alkuperäisen hinnan ollessa lähempänä 89 euroa. Nämä ovat ihan perusruskeat aurinkolasit. Niiden sangoissa on hieman leopardimainen kuvio turkoosilla ja sisusta on myös turkoosi. Ja jos joku ei tiennyt, niin se on lempi väriyhdistelmäni!!!

Nämä aurinkolasit on myös yhdet ehdottomista suosikeistani. Viimekesänä Provinssista kotiin ajettaessa ostetut kyttälasit, joita olin etsinyt varmaan vuoden. Ihan täydelliset kultaisilla sangoilla ja reunoilla. Aivan ihanat!!

Nämä esittelinkin hetki sitten. H&M:ltä ostetut kesäaurinkolasit. Varmat Provinssiin ja muihin kesäjuttuihin.

Nämä aurinkolasit on ostettu reilimatkaltani Amsterdamista. Palailin monta kertaa liikkeeseen tuijottamaan niitä, ja lopulta suostuin ostamaan ne. Olivat sen kesän luottolasit.

Toiset samaisen kesän luottolasit oli nämä H&M:ltä tilatut lasit, joissa rakastuin tuohon sudenkorentoon, tuossa reunassa. Minä olen sudenkorentoihmisiä :D

Nämä lasit sain äidiltäni. Nämä ovat niin kasarilasit. Varmaan parikymmentä vuotta vanhat, mutta juuri nyt sopivat! Ihana leopardikuvia! :D

Nämä on joskus Pietarista ostetut aurinkolasit. Silloin tykkäsin liilasta. Lisäsin nuo strassit ite. Nyt ne ei oo enää niin fashiööööön, ja hajonneet vielä kaiken lisäksi.

Nämä on varmaan vanhimmat lasini. En tiedä miksi ne silloin halusin, mutta tällaiset nyt on. Ne on tuollaiset kapeat kultaiset, joita en varmasti tule käyttämään pitkään aikaan.

Millaisia aurinkolaseja teiltä löytyy? Mitä tykkäsitte laseistani? Onko kellään muulla innostusta aurinkolaseista?

7 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Kivoja aurinkolaseja! käytän aurinkolaseja enemmän ulkomailla koska Suomessa aurinko ei paljoa paista :D

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Minäkin rakastan aurinkolaseja, ja the bigger the better :-D Ne on kyllä paras asuste kesällä, ei tarvi meikattakaan! Itseltä ei vaan enää löydy niin monia, kun olen mestari hukkaamaan (tai rikkomaan) niitä...

Ira kirjoitti...

Mä tykkään kans käyttää aurinkolaseja. Niitä löytyy kotoa kans vaikka minkä mallisia :) Tänään oli ihanan aurinkoinen ilma ja pääsi taas käyttämään pokia :)

Sophia kirjoitti...

Aww miten ihania laseja!!! Nyyh itselläni on yhdet--- mutta nythän alkaa sesonkikausi ja kaupat on niitä täynnä ;D

kullanmuru kirjoitti...

*~sl: Pidän aurinkolaseja melkein aina mukana, jos edes epäilen, että aurinkoa voisi tulla, niin saan ne heti päähäni :D

Jenni!: Aivan totta!!! :D

Ira: Nyt on onneksi jo vähän enemmän ollut noita aurinkoisia ilmoja, ni on saanu käyttää aurinkolaseja :D

Anna: niinpä on, että ostoksille vain :D

Anonyymi kirjoitti...

Itse oon omistanut tavallaan elämäni aikana vain yhdet aurinkolasit, ja nekin ostin ihan vastikään! :D Aurinkolaseista kyllä tykkään, mutta ei niitä voinut käyttää aiemmin kun omistin vielä silmälasit, ja mulle on vaikea löytää sopivia laseja koska omistan myöskin niin suuret posket. Kesää odotellen kyllä, eka kesä kun saa chillailla kunnolla arskat päässä! :)

kullanmuru kirjoitti...

emma: no hyvä, että edes nyt saat :)