lauantai 29. marraskuuta 2008

Uusi ihana keittiö!!

Nyt vihdoin meidän keittiömme on valmis! Saimmekin kärsiä ahtaassa makuhuoneessa ja täyteen ängetyssä olohuoneessa viikon ajan, joten nyt ihana nauttia kunnon uudesta keittiöstä, ja teimmekin heti kunnon ruokaa!

Ennen kuva


Jälkeen kuva



Ai kuinka paljon muuttui? Täysin! Tuossa kuvassa keittiö ei itseasiassa ole ihan täysin valmis, vaan siitä puuttuu nuo kaikki listat jotka peittävät putket ja kolot. Samoin tuohon jääkaapin viereen tulee sellainen vedettävä kaappi. Saatte valmista kuvaa, sitten joskus lähiaikoina. Mutta tuo kyllä antaa selkeän kuvan siitä mitä tuli. Ylemmästä kuvasta näette kuinka rähjäinen se oli. Sen rähjäisyyden takia meinasin olla muuttamatta koko kämppään, mutta tämä vuoden odotus oli sen arvoista. Tänään kun tehtiin ruokaa uudella hellalla ja uunissa, tuntui kuin kaikki meni leikiten ja voisin tehdä sitä vaikka koko päivän.
Eilen vietin koko illan laittamassa tavaroita takaisin kaappeihin ja sain suunnitella uuden järjestyksen mihin mikäkin menee. Olin ihan onnessani. Lisäksi tuo liesituuletin ja jätti jääkaappi, jossa on kunnon pakastin on luksusta!!
Siis eihän tuo ole unelmakeittiöni, mutta tuon edellisen jälkeen otan tämän uuden enemmän kuin mielelläni!!

Tässä alemmassa kuvassa näette vielä, minkälaisessa kunnossa se oli yhdessä vaiheessa remonttia.


Meidän vanhempi kisu rakastaa olla ulkona, vaikka onkin sisäkissa. Kuitenkaan yksin se ei uskalla ottaa, joten käytämme sitä aina välillä ulkona. Kun lumi satoi päätimme viedä sen tervehtimismatkalle. Erotatteko kissaa kuvasta? :D



Iltaluminen kuva pihaltamme. Harmi, että tuli loskasää, koska tuo oli niin kivan näköinen!!



Ja tänään vihdoin äitimme kävi trimmauttamassa koiraamme. En itse osaa, joten hän käy aina muutaman kuukauden välein. Koiramme turkki on sellainen joka vain jatkaa kasvamistaan ja takkuuntuu kuin lampaalla, joten se pitää trimmata. Huomasi kyllä koirastakin, että sillä oli heti paljon parempi ja kevyempi olo, kun sai ylimääräisen turkin pois. Tuossa kuva on vielä kesken trimmauksen. Äiti oli jättänyt sille pienen heltan, kuvassa ei kyllä näy kunnolla.. mutta kyllä se sen lopulta leikkasi pois.

Huomenna olisi meno taas töihin, mutta minä olen vain innoissani! Tottakai se väsyttää, mutta töissä on kyllä ollut kivaa, mikä on minulta outoa kuulla. Ihan hyvä näin päin!!

Nyt viimeaikoina on tullut niin sekalaista postausta, että koetan ensiviikolle hieman ryhdistäytyä. Katsotaan mitä tulee!

Mitä pidit uudesta keittiöstämme? Entäs kummasta tykkäät enemmän loska- vai lumisäästä?

15 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Kivan muutoksen koki keittiö :) Mä muistan kun jouduttiin joskus eleleen keittiörempan keskellä melkein kuukausi kotikotona. Ennen oli ruskeat kaikki kaapit ja ihan kamalat.. Ja nythän me ostettiin mun kotitalo niin ei tarvinnu keittiölle tehdä mitään :) Loma tekis kyllä terää, mulla ei ollu kun viikon kesäloma tänä vuonna kun vaihdoin työpaikkaa..

fudge kirjoitti...

Lumisäästä todellakin enemmän,loska vaan ketuttaa!! Oma kisummekin, joka sisäkissa rakastaa ulkoilua valjaissa,emmepä vielä ole käyttäneet sitä tutustumassa lumeen.no jos sitä taas sataa niin pitää käyttää! :) Ihana keittiö,itse myös haluaisin keittiörempan, mut eipä nyt varaa! :( Onnea vain!

-SL kirjoitti...

oooi miten ihana koira!!:) noin söpö! mistä tuollaisia saa?:D
hienon ja siistin näköinen keittiö ja tykkään lumisäästä, loska on inhottavaa ja voi pilata kengät..

Anonyymi kirjoitti...

Vau, paljon parempi keittiö ! :)

Ja hyi tää loskasää, äkkiä pois ja kunnon lumikinokset takasin! Huomaa että mielialakin laskee vähän ton sään mukana.

E kirjoitti...

Pidän sellaisesta talvisäästä kun on jonkun verran lunta maassa ja ihanan kirpeä pakkasilma(eli jotain -5) :)

kullanmuru kirjoitti...

miiah_: siitä todella tuli! keittiöremppa on kyllä piristävä, kunhan se ei kovin kauan kestä :D

fudge: no onneksi mekään emme joutuneet tätä maksamaan kuin pienessä vuokran nousussa. Siinä hyvä puoli vuokralla asumisessa :D

*~sl: se on sellainen pieni bedlingtonin terrieri, allergia koira, siltä ei lähde sitä pölyä, joka aiheuttaa allergiaa ihmisille. Ja ihan kenneleistä niitä saa :D

emma: totta, nyt muistan miksi en pidä talvesta, koska on aina loskasää!

X: kieltämättä pieni pirteä pakkanen ei olisi pahitteeksi, sen sijaan kylmänkostea loskainen sää on ihan hirveää!! :/

norah kirjoitti...

Voi, tulipas kivan näköinen keittiö! ;) Ja koira, hehe :---D

Juulia kirjoitti...

mukavan näköinen tuo uusi keittiö! :-) olisihan siitä vähän radikaalimpi näin muutoksen kannalta voinut tulla mutta kaunis tuo on tuokin :-)

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Näyttää kyllä hienolta uusi keittiö :> hihii ja ihana koira<3

kullanmuru kirjoitti...

norah: kiitos, tyytyväisiä ollaan :)

sophie: niin, no jos olisimme saaneet itse päättää, olisi varmasti tullutkin radikaalimpi muutos, mutta vuokraisäntä osannut valita ihan hyvin :)

jenni!: koiramme on kyllä aika söpö törrö silmä!! :D

Noora kirjoitti...

uusi keittiö on kyllä varmasti melkoinen piristys :)

eimie kirjoitti...

tosi kivan näköinen keittiö. meijänki kämppä kaipais niin jotain pientä remonttia. sitä on jo vuoden pvät lupailtu. ehkä sit 10v päästä toteutuu..

dolce kirjoitti...

Eipä tuo entinen näyttänyt niin rähjäiseltä kuin meidän keittiömme ;) Hienot vetimet olette vaihtaneet!

Emma kirjoitti...

uusi keittiönne on kiva :> aika tavallinen, mutta siisti! en varmaan ikinä vois elää kodissa jossa on rähjäinen keittiö.

meillä oli just joku vuoden kestävä putkiremppa talossa, eli saatiin sitten samalla uus keittiö ja vessa.

kullanmuru kirjoitti...

norppa: todellakin!! Iloisempi joulu, kun kämppä ei haise kärtsänneeltä!!

eimie: niin, no toivotaan että aikaisemmin :D

dolce: niin tai siis isännöitsijä vaihtanu, mut oli noi paljon kivemmat! :D

emma/pb: vuosi oli varmaan aika rankka! Mutta olisi kieltämättä tähän lisäksi kiva saada uusittua vessa!! :D