maanantai 24. marraskuuta 2008

Kaksoset

Huhhui, jouluaika on sitten avattu. Pieni stressikin alkaa jo painaa päälle, mutta enköhän siitä selviä, kun osa joululahjoista on tullut jo ostettua. Esittelen niitä sitten joulun jälkeen, ettei lahjat paljastu niille, jotka lukevat blogiani.
Kaikille, jotka ovat poikaystävilleen, veljilleen ja isilleen ostamassa lahjoja, Dressmannissa on tiistaihin asti kaikki alennettu -50%, joten kipinkapin sinne!

Katselin tässä kuvia Mary-Kate:sta ja Ashleyn kuvia, jotka ovat hyvin monille tyyli-ikoneja. Pidän itsekin heidän tyylistään, he pukeutuvat todella omaperäisesti. Mutta tuli mieleen, että erottaako kukaan heitä toisistaan? Oikeastihan heillä on kait pieni pituusero, mutta jos heitä ei näe vierekkäin. Tunnistatko kuka kukin on näissä kuvissa?


1.


2.



3.


4.



5.



Ja lopuksi kuva kaksosista.

Eilen sain ihan hullun raivokohtauksen, kun katsoin BB:tä ja Idolsia. Miten tyhmiä jotkut suomalaiset ovat? Miten Jarmoa ei tiputettu, mutta Tuuli tiputettiin? Ja miten Anna-Kaisa tippui, mutta se p*******n Kalle ei?!! Ärh.

Tänään oli hauskaa matkustaa töihin. Olisi luullut, että kun lumi tuli kaikki olisi myöhässä. Menin kuitenkin ajoissa bussipysäkille todistamaan, kun bussi meni nenäni edestä 5 minuuttia liian aikaisin. Onneksi perästä tuli seuraava bussi. Jouduin kuitenkin vaihtamaan junaan. Pasilan asemalla olikin kaaos meneillään. Puolet junista oli 10 minuuttia etuajassa ja puolet 10 minuuttia jäljessä. Ehdin kuitenkin juuri ja juuri junaan, ja tietenkin juuri se juna (kyllä kai aika moni muukin) jumittui 10 minuutiksi, kun ei ollut tilaa rautatientorilla. Hohhoi.. Ja sitten Aleksanterinkadulla näin kumpaankin suuntaan menevät ratikat, joita oli jumissa jonossa jopa viisi peräkkäin!


Ja lopuksi kommenttikilpailu päättyi. Kiitos kaikille ihanille kommenteista, ne piristi. Ja toivottavasti jatkatte samaan malliin! Olisin halunnut palkita useampiakin, mutta palkitsen nyt kolme jotka olivat kommentoineet eniten.

Tässä ovat palkinnot (pahoittelen kuvalaatua)


1. Yves Rocherin virkistävä kasvonaamio, Scent Sencation vartalovoide ja suihkusaippua.


2. Jalkakylpysuola (teepuu), valkoinen rusettipanta ja kiwi suihkusaippua.

3. Vadelma suihkusaippua, Wet'n Wild pinkki huulikiilto ja boysenmarjapalasaippua.

Ja kolme palkintojen saajat ovat siis hansku 35 kommentilla, toinen emma 30 kommentilla ja kolmantena *~sl 27 kommentilla. Saatte itse valita palkintonne. Tosin hansku saa ensin haluamansa, sitten emma ja sitten *~sl. Onnea!! Kertokaa toiveenne kommentteina :)

Mitä mieltä olitte idolsin tuloksista?

Muistakaa osallistua Mintun maanantai arvontaan!

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikä, tämmöinenkin oli! Olenko se minä emma, eikä joku muu emma ? Vau, mahtavaa :D Oikeasti, tää oli niin ihmeellinen illan piristys. Koko päivä on ollut niin rasittava ja väsyttävä, ja vielä ennen nukkumaanpainumista oli vielä tarkistettava blogisi josta löytyikin yllätys :)

Saa nähdä minkä hansku valkkaa, mutta ykkösenä mulla taitaa olla juurikin tuo ykkönen, mutta jos hansku valkkaa sen niin varmaankin sitten tuo kakkonen :D

Nyt oon muuten kerrankin vähän perillä idolsista, ja voin rämistä siitä että miksi se Anna-Kaisa pudotettiin, eikä Kallea !

Mary-Katella ja Ashleylla on molemmilla kyllä kivat tyylit. Oon kyllä hirveän huono tunnistamaan heidät, vaikka oonkin katsonut varmaan 10 kaksosten leffaa :D Ihmetyttää vaan, että jommalla kummalla on hyvin usein erilaisissa tilausuuksissa hiukset noin roikkuen kuten kuvassa kolme...

eimie kirjoitti...

se kalle vois kyl ihan oikeesti jo pudota. en vaan kestä sitä. niin rasittava. kiitos vinkistä, taidan huomenna kipasta dressmanissa tarkistamassa josko löytyisi jotain joululahjaa isille. miehen kanssa ollaan jo sovittu ettei osteta toisillemme mitään jotta rahat säästyisi häämatkalle. tosin noilla aleilla voisin kyllä ostaa jotain pientä..

Anonyymi kirjoitti...

Kaksosia en todellakaan erota toisistaan, en vaikka suri fani olenkin;)

dolce kirjoitti...

Minäkään en erota Olsenin kaksosia toisistaan. Toisaalta eipä sillä ole niin väliäkään.

Ääk, kaikki puhuvat Suomen BB:sta, ja minulla ei ole aavistustakaan keitä siellä edes on... ;)

kullanmuru kirjoitti...

emma: jep, sinäpä sinä! :D Katotaan mitä hansku valitsee, niin tiedetään mitä sinä saat! :D

eimie: todellakin! sieltä löytyi vaikka mitä ;)

cocos: eivät ne täysin samannäköisiä ole, mutta ei tiiä mitkä kasvonpiirteet kuluu kenelle :D

dolce: en mäkää sitä oo hirveesti kattonu, mut sen tiiän et jarmo oli tylsä ja tuuli oli ihan kiva :)

annika kirjoitti...

Suoraan sanottuna en kamalasti pitänyt Anna-Kaisasta, vaikka osasihan se laulaa jne, mut kuitenkin. Kalle on kyllä jollain tapaa symppis, mutta idols on laulukilpailu, jossa haetaan idolia, eikä Kalle ole oikea henkilö siihen. Siksi Kallen olis kyllä jo korkea aika pudota...

Ja mä en todellakaan erota Mary-Katea ja Ashleyta, täytyy myöntää :D

Unknown kirjoitti...

MK ja Ashley Olsen pukeutuvat kyllä ihanasti :) Varsinkin toi 5 kuva on kiva! En kyl tosiaankaan erota niitä toisistaan! :D

Anonyymi kirjoitti...

O-ou. Minä olen kyllä oppinut tunnistamana kaksoset.. Oikea suora on: Ashley, mk, mk, ashley, ashley ja yhteiskuvassa ashley vasem. mk oikealla. :D Tuliko oikein?;D niillä on kuitenkin aivan eri tyylit ja niiden olemuksestakin ne erottaa... Tässä hyvä muistisääntö: Mary-Kate on aina rähjäsempi ja kulkee kumarassa outo virne kasvoillaan! :D JA IHANAA ETTÄ JOKU ON SAMAA MIELTÄ KANSSANI! SAAMARIN KALLE JA JARMO! :DD

kullanmuru kirjoitti...

ännikä: mun mielestä se oli ihan hyvä, muttei ehkä paras kuitenkaan :)

ann: niinhän ne on :)

lindamaria: melkein oikein, mutta paljastan rivin ensi postauksessa :)

lintu kirjoitti...

musta tuntuu vahvasti, että erotan ashley ja mary-katen noista kuvista, ainakin niin luulen :D on siinä naamassa jotain omaa kummallakin tai ehkä luulen vaan :D

idols ei varsinaisesti kiinnosta pätkääkään, mutta sivusilmällä seuranneena ihmettelen kanssa että mitä helkuttia se kalle siellä tekee :D annasta pidän eniten :)

ja beebeestä, jonka fani myönnän olevani, niin tuulia kyllä kannatin jatkoon, mutta ei :( ja samaa kysyn minäkin, mitä hemmettiä se jarmo siellä vielä häärää? finaalinelikossa? ei morjens.... :D

-SL kirjoitti...

Vau ihanaa, kiitos!:) minua kiinnostaisi 2. tai 1.

kullanmuru kirjoitti...

lintu: anna on kyllä hyvä! :)

*~sl: valitettavasti emma ja hansku jo valitsivat ne, mutta toivottavasti se kolmas palkinto miellyttäisi myös :)

Joa kirjoitti...

Minullakin on hassu kutina, että erottaisin Olsenit, mutta turha luulo varmaankin, kun en seuraile yhtään heidän elämänmenoaan. :)

Julkisten myöhästelyt on kyllä niiin ärsyttäviä. Kun seisoo pysäkillä joka aamu 15 minuuttia, alkaa oma auto yhtäkkiä kuulostaa tosi mukavalta. :P murr.

kullanmuru kirjoitti...

Joa: no ihan totta!! Kesällä se ei ole niin paha, kun ei tule yleensä kylmä :)

-SL kirjoitti...

oho minun pitikin mainita siis että 2. tai 3. eikä 1! eli kolmonen kelpaa oikein hyvin, kiitos :)

kullanmuru kirjoitti...

*~sl: no hyväpä hyvä! :D