tiistai 18. marraskuuta 2008

Rakastan töitä!

Minulla on maailman ihanin työpaikka!
Sain tänään koko ensimmäisen tunnin työpäivästäni valita itselleni jotkut kengät ja paidan työvaatteiksi. Sain itse valita koko liikkeestä ja kokeilla, ja rajoituksia ei oikeastaan ollut! Voitte kuvitella kuinka suuni loksahti auki, kun pomoni vei minut kenkähyllyn ääreen ja sanoi, että "no mitkäs kengät haluat?" työkengiksi siis. Jämähdin siihen hetkeksi, mutta sain koottua itseni, onhan ne sentään kenkiä!!

Tein viikonloppuna tutkimus matkaa vaatekaapilleni. Löysin sieltä muutamia kummitädiltä saamiani vaatteita, joita ajattelin sitten esitellä. Kummitätini maku on hieman hintavampi ja lahjat sen mukaisia.

Chanelin mekko, jonka sain synttärilahjaksi, kun olin ehkä 15 vuotias. Silloin pidin sitä järkyttävänä. Ihmettelin, että mitä kummitädilläni oli mielessä. Nyt päädyin kokeilemaan sitä, ja olen ikionnelinen etten ikinä heittänyt tätä pois tai pistänyt kirppikselle. Sehän on ihana! Kaiken lisäksi se on neulosta ja todella lämmin, joten nyt talvella tulee varmasti käyttöön!

Cavallin paita. Siinä on sellaisia pieniä "timantteja" tekemään siitä tyttömäisen. Tästä pidin heti alusta asti, ja käytän edelleen. Se on kivaa kangasta ja se on juuri sopiva silloin, kun ei ole kovin kylmä.

Ja sitten on nämä Chanelin nahkahanskat. Ja minua niin ärsyttää! Kun sain nämä, en käyttänyt hanskoja, en varsinkaan nahkaisia ja en oikeastaan perustanut merkeistä, joten en tiennyt mitä tälle tehdä. Aloin käyttää näitä, ja hyvin huolimattomasti. Nyt toinen on hävinnyt ja tässäkin on reikä, kun tosiaan käytin näitä sitten aika lailla! Haluisin uudet samanlaiset. Nuo olivat lopulta niin ihanat ja pehmeät ja lämpimät!

Eilen sitten juhlimme kultani kanssa vuosipäivää, ja päädyimme tekemään ruokaa. Tosin siitä ei nyt tullut kuvaa, kun ahmin ruuan pika pikaa suuhun, heti töistä päästyäni! Jälkiruoka on kuitenkin näkyvissä. Elikkä valkosuklaafondue ja siihen dipattiin kiwiä, vihreitä omenoita (parhait omenoita ikinä!) ja satsumoita. Nam! Puuttui enää sitruuna ja lime, jotka on myös todella hyviä dipattuna.



Lahjoimme myös toisiamme hieman. Tuo iso sydän suklaarasia on minulta kullalleni ja sitten nuo milka:n parhaat suklaat, joita sain kaksi levyä oli kullalta minulle. Tuli siis todella herkuteltua eilen.



Sain kullaltani tämän ihanan bling sydän kaulakorun. Se oli juuri sellainen, kuin halusin ja toivoin. Hän taitaa lukea ajatuksiani.



Ja kuultuani kullalta, että hän haluisi ostaa juuri tämän sormuksen (kielsin häntä tietenkin) ja kävin itse ostamassa sen hänelle kiltisti lahjaksi. Tosin onnistuin ostamaan kokoa liian ison ja hän kävi tänään vaihtamassa sen.



Ostatteko te vuosipäivä tai kuukausipäivä lahjoja? Onko teillä jotain vaatteita joista ette ennen pitäneet, mutta nyt rakastatte?

Muistakaa osallistua Post Bluen blogin arvontaan!

9 kommenttia:

eimie kirjoitti...

toi kuulostaa kyl niin unelma duunilta. ja sun kummitäti saa mielellään lähettää mullekki lahjoja :)

Anonyymi kirjoitti...

Oon löytänyt hurjasti vaatteita joita en olis voinut kuvitellakkaan pitäväni! Kummitädiltä saan aina satsin vaatteita kun saa niitä tutultaan. Niistä otan aina jotain mikä vaikuttaa edes pikkiriikkisen kivalta, sillä tiedän että saatan rakastua siihen myöhemmin. Näin kävi esim. ruutuhousuille, niissä oli jotain uniikkia ja ihan kivaa, ja pari kuukautta myöhemmin ne uudelleen löytäessäni oli niin rakastunut.

Äh, Chanelin hanskojen kohtalo kuullostaa samalta kuin joidenkin mun vaatteiden tms. kohtalo, kun en ole ollut ihan perällä kuinka arvokas merkki onkaan :D Nyt on mm. Paul Frankin laukku, Vagabondin kengät, Pradan liivi ja Longchampin laukku huolimattoman käytön jäljiltä vähän astetta huonommassa kunnossa...

kullanmuru kirjoitti...

eimie: se, ainakin tähän mennessä, on ollut aikalailla :D

emma: se on niin harmillista, pitää (sitten joskus, kun niitä hankin) opettaa lapsia pitämään tavaroista kunnolla huolta :D

sarakissa kirjoitti...

Voi harmi hanskojesi kohtaloa, aivan upeat vetoketjuineen olisivat :)

kullanmuru kirjoitti...

sarakissa: harmittaa todella! :/

aini kirjoitti...

Onpa sulla kiva kummitäti- ja työpaikka:D Nuo nahkahaskat on mahtavat, harmi että toinen on hukkunut, varsinkin vetskari on hauska!

kullanmuru kirjoitti...

aini: niin on :) ja todella harmi! :/

Merily kirjoitti...

I love your gloves,a lot.

kullanmuru kirjoitti...

Merily: yeah, me too. Too bad i don't have the other one any more :S