tiistai 25. marraskuuta 2008

The Lovely Kitchen.. or not

Ajattelin nyt käsitellä täällä aihetta, jota en vielä ole käsitellyt. Eli sisustusta. Olen oikeastaan hyvin kiinnostunut sisustuksesta ja meidän asuntomme muuttaisi ulkonäköään kuukausittain jos siihen olisi varaa. Mutta nyt joudun tyytymään vain pieniin muutoksiin, aina kun löydän jotain tosi hyvää! Pistän meidän asunnostakin postausta, kun se on valmis (tuntuu olevan ikuinen projekti).
Tärkein asia kodissa on mielestäni keittiö, ehkä koska pidän ruuasta ja sen laittamisesta. Mielestäni keittiön pitää olla tarpeeksi iso, tilava ja viihtyisä. Kun rupean ostelemaan uutta asuntoa, valitsen sen luultavasti keittiön mukaan. Lempi keittiöni on siisti ja tummansävyinen. Pidän tummasta puusta ja kivitasoista. Tässä muutamia suosikeitani:

1. Tämä on ehkä hieman vaalea makuuni, mutta kuitenkin tässä jotain hyvin romanttista. Nuo uurteet ovissa ovat kauniit ja keittiö todella tuntuu kutsuvalta. Kivi ja puu materiaalit on yhdistetty tosi hyvin!



2. Tämäkin on hieman vaalea, mutta tässä on tuo saareke, jonka todella haluisin keittiööni. Se tuo lisää säilytystilaa ja näyttää kivalta suurimmassa osassa keittiöistä.



3. Tämä keittiö on aivan ihana! Tumma puu, kivipinta ja krominen liesituuletin. Nuo lamput tuovat ihanasti hieman itämaista tunnelmaa, ja tuo viiniteline tulee oleman must! Kaikin puolin täydellinen keittiö!



4. Tässä näkyy vain pieni osa keittiötä, mutta jo tämä pieni osa näytti niin houkuttelevalta, että oli pakko esitellä. Moderni, mutta samaan aikaan vanhanaikainen, ja tuo lamppu tuo ihanan tunnelman kuvaan. Olen ihan myyty!



5. Vaikka pidän tummista keittiöistä, tämä valkoinen keittiö ihastutti. Se on jotenkin niin arvokkaan ja avaran tuntuinen. Siihen on myös ihanasti yhdistetty tummapuu kalusteita. Todella unelma!



Ja sitten halusin esitellä keittiöitä, joissa en viihtyisi.

1. Keittiö ei muuten ole paha, mutta tuo väri vaan jotenkin työntää luotaan. Se ei sovi tuon harmaan eikä kromin kanssa.


2. Eikö teistäkin näytä siltä, että tässä kuvassa on ihan liikaa meneillään? Tuo vaaleanruskea yhdistettynä valkoiseen, ja seassa tummaa puuta. Ja nuo kaakelit jotenkin tekevät hyvin levottoman olon, niin ettei siihen keittiöön oikein pysty keskittymään.


3. Tämä keittiö mielestäni näyttää vankilalta! Kauheaa!

Niin unohdin tuossa edellisessä postauksessa pyytää voittajia lähettämään sähköpostiini (lisbe13@hotmail.com) oman osoitteensa, niin saan palkintoja lähetettyä. Elikkä emma, hansku ja *~sl lähettäkääpä osoitetietojanne!
Ja halusin kiittää myös muita kommenteja kirjoittaneita ja lukijoitani. Todella lähellä palkintoja oli roosa, dolce, cocos, poff, eimie, ragdoll, emma/pb, jenni ja katwalk. Ja myös te kaikki muut, kiitoksia paljon! Piristätte kommenteillanne päivääni!

Ja edelliseen postaukseen vastaus oli 1. Ashley 2. Mary-Kate 3. Mary-Kate 4. Mary-Kate 5. Ashley. Mutta ihan samaltahan ne näyttää!! :D

Mitäs mieltä olitte noista keittiöistä? Millaisista keittiöistä te pidätte?

Muistakaa, että kun on 50 tilaajaa blogilistalla, 5 tilaajaa blogloving:ssa tai 10 lukijaa tulee arvonta!

13 kommenttia:

mandy kirjoitti...

Meillä näköjään tuo "keittiömaku" mätsää, elikkä mieluiten tummaa ja raskastakin metalleineen yms, kuin halvan muovista ja vaaleaa... Harmi ettei taida olla nyt lähitulevaisuudessa varaa valita minkälaisen keittiön haluaa. :--D

Anonyymi kirjoitti...

Tummaa puuta oleva keittiö on suosikkini! Vaaleista pinnoista en pidä:/

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka oonkin ihan lopenkyllästynyt puunväriin sisustuksessa (meillä sitä pursuaa koko talo, keittiökin on mäntyä ja suht tummaa puuta ja ruokapöydät ja niin edelleen...) niin noi keittiöt olivat kyllä ihania. Ja kolme inhokkiasi myös omia inhokkeja. Hui toi vankilakeittiö on varmaan rumimpia keittiöitä mitä on tullut vastaan.

Mulla on muuten hirmusen tärkeää justiinsa tuo keittiön kaapit ja keittiön yleisilme. Muuttoa tehdessä ja asuntoa etsiessä kiinnitän paljon huomiota keittiöön :D

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään tuollaisista kolmoskuvan tyylisistä keittiöistä, joissa on jykevät ja tummat kalusteet. Kodinkoneiden tulisi olla tuollaiset teräksen väriset ja huippumodernit.. kyllä kelpaisi ;)

Kareturr kirjoitti...

Joo oon aivan ihastunut tuohon tuoksuun! :) Kauniita keittiöitä, haluan joskus tulevaisuudessa ihan ehdottomasti graniittipinnat keittiöön.

kullanmuru kirjoitti...

mandy: niimpä! ottaisin sen kolmos keittiön vaikka heti!! :D

cocos: tumma puu on parasta melkein kaikessa sisustuksessa! :D

emma: niin mäki, keittiö on todellaki yks tärkeimpiä seikkoja kämpässä! :D

tellu: jep, niin mullekki!! :)

kareturr: graniittipinnat on tosi kauniita!! :D

-SL kirjoitti...

Ihana tuo tumma keittiö ja valkoinen

modegerecht kirjoitti...

oi tuota viitos keittiötä. ihanan ylellinen, vaikka tuskin pysyisi meillä noin siistinä :D minäkään en kauhesti välitä noista modernimmista keittiöistä. ovat jotenkin liian "kliinisiä" (onko tuo edes sana??) ja puhtaita. siis eivät yhtään kodikkaita :))))

Emma kirjoitti...

tykkään eniten kakkos ja kolmos keittiöistä :)

toisaalta vietän keittiössä niin vähän aikaa elämästäni, että samapa tuo, että millainen se keittiö on :D en oo kokkityttö.

Juulia kirjoitti...

ihan samaa mieltä kaikkien kuvien kanssa! ja tämä postaus ei kyllä yhtään rauhoittanut valtavaa muuttamishinkuani omaan asuntoon joka ei ikävä kyllä ole edes mahdollista vielä öh no neljään vuoteen(!) tai no yläasteen jälkeen etsin jostain itselleni opiskelijakämpän ja vanhemmat saavat maksaa osan vuokrasta(:D) mutta niin, haluan oman kodin ja sisustaa! tiivistettynä siis aivan upeita nuo keittiöt, paitsi nuo jälkimmäiset jotka olivat siis aika epämiellyttäviä.

kullanmuru kirjoitti...

*~sl: ne on kivoja! :)

modegerecht: kyllä se on sana :D ja totta, ne ei oo ollenkaan kodikkaita!

emma/pb: ne on todella kivoja keittiöitä! :)

sophie: mua harmittaa kans, kun haluisin muuttaa jo uudemman kerran! :D

Puhina kirjoitti...

Siitä sitten perhettä etsimään ja matkaan vaan!:) Sanoisinko, että halpaa ulkomaan matkailua tämä ja mä rakastan matkustamista.

Mulle ehkä eniten iski toi ensimmäinen keittiö, tosin vaihtaisin yleisolemuksen tummempaan kyllä, eli varmaan lähinnä noi kaappien värit.

Ja toi valkonen, huh, ihan jees.. koristeena, mut ei kyllä mun käytössä selviäis (ois varmaan ihan törkeen näkönen, hah)

Oma kämppä sitten varmaan seuraavaksi hankinnassa tän rupeaman jälkeen, ihanaa ois päästä tekemään ns. itsensä näköinen asunto:)

kullanmuru kirjoitti...

Puhis: niimpä! :D