perjantai 14. marraskuuta 2008

Ohjeita kaikenlaiseen

Ensinnäkin minulla menee hermot niihin kaikkiin anonyymeihin, jotka jaksavat ängetä niitä häiritseviä kommenttejansa ihan jokaiselle vähänkin menestyvälle blogaajalle! Toisin sanoen he ovat vain kateellisia, etteivät ole itse niin menestyneitä. Minä en onneksi ole vielä saanut sellaisia kommentteja, mutta haluisin kuitenkin lukea lempiblogejani, niin että kirjoittajatkin ovat innoissaan kirjoittamassa niitä! Viime aikoina näistä kommenteista ovat kärsineet muun muassa Rosa-Fiona, Anna ja Moumou, ja ties kuka muu. Mutta minkäs sille tekee.. är, pistää vihaksi muiden puolesta :S

Iloisempiin maisemiin. Olen jo hieman parantumaan päin ja kiitos kaikille ihanille, jotka toivottivat paranemisia, olen varma että se auttoi paljon, ainakin mielen tilaani! :D Sain myös äidiltäni myötätunto käynnin tänään. Hän päätti auttaa pikkutyttönsä hoitamisessa ja toi minulle kasan teetä ja kiwejä (rakastan niin paljon!!!)


ja sitten pakaste puolukoita, ja ohjeisti minua, kuinka tehdä hänen ihanaa lämmintä puolukka mehua!! Ja ajattelinkin jakaa tämän ohjeen teidän kanssanne!

Ensinnäkin tarvitaan puhdas iso kattila ja siivilä. Kaada puolukat ( jo vähän sulaneina) siivilään ja kiehauta vesi erikseen. Esim. vedenkeittimessä tai erillisessä kattilassa. Sen jälkeen kaada vettä pikku hiljaa siivilään.



Kun puolukat ovat kostuneita, ne murskaantuvat helpommin. Minulla nyt ei ollut sitä ihme murskaajaa, joten käytin pientä kuppia :D toimi erittäin hyvin! Kannattaa muistaa laittaa tarpeeksi vettä joukkoon, ettei juomasta tule liian hapan.



Jäljelle jää tällainen mössö puolukkaa, jonka tietysti voi käyttää vaikka jonkinlaiseen kasvonaamioon. Pitääkin etsiä, että mihin puolukoita voisi käyttää.



Mehuun kannattaa kaataa hieman sokeria (tai halutessaan hunajaa). En käytä mittoja, joten aika lailla vapaalla kädellä sitä kaadan ja sen jälkeen maistelen. Mutta sanoisin että tuohon määrään n. puoli desiä tai hieman vähemmän sokeria. Tämän jälkeen liettä kannattaa hieman lämmittää. Mutta ei kannata kiehauttaa, koska sillai ne kaikki tärkeät vitamiinit häviää.


Ja lopuksi voi kaataa lasiin ja maistella. Oli kyllä niin hyvää, että jo pelkkä mehu sai oloni paljon paremmaksi! Joten jos tykkää puolukasta ja kirpeästä, suosittelen!!


Kannattaa maistella useampaan kertaan, että mehusta tulee mieluisenne.
Tätä mieltä kissani oli mehusta :P


Seuraava ohje onkin kaikille, jotka ovat kipeitä, laiskoja tai ovat juuri käyneet suihkussa ja aikovat mennä lähikauppaan. Tämä siis tapahtui minulle tänään :D
En jaksanut käydä suihkussa, koska aion käydä huomenna (olen todella tarkka siitä, kuinka usein hiukseni pesen), joten huppari päälle ja huppu päähän! Sillä selviää. Saattaa näyttää hieman angstilta, mutta eipähän ole häiriköitä!

Kolmas ohje:
Meidän taloyhteisössä asuu erittäin epäilyttävä mies. En haluisi sanoa niin voimakasta sanaa kuin pedofiili, koska en voi todistaa mitään muuta kuin nämä seikat:
- Avomieheni näki hänet tuntemattoman pikkutytön vieressä bussipysäkillä. Mies pisti kätensä tytön reidelle, jolloin tyttö yritti päästä kauemmas miehestä. Bussissa mies yritti tulla tytön viereen istumaan, tyttö onneksi onnistui jotenkin estämään sen.
- Näimme miehen perheensä kanssa eli vaimonsa, poikansa ja tyttärensä kanssa samaisella bussipysäkillä. Kukaan näistä ei ollut se pikkutyttö.
- Mies murahtelee, kävelee oudosti ja tuijottaa. Toisin sanoen kerran bussissa tuijotti koko matka minua, hieman alkoi ahdistaa!

Ohjeita:
- Jää eri pysäkillä kuin tämä outo mies. Parempi kävellä pitempi matka painavien kauppakassien kanssa, kuin antaa hänen nähdä missä asut!
- Kun näet hänet ulkona, pyri pysymään niin kaukana hänestä kuin voit. Ja yritä käyttäytyä luonnollisesti.
- Älä ole minkäänlaisessa kontaktissa miehen kanssa!
- Tarkkaile ympäristöäsi.
- Pidä puhelin ulkona aina lähettyvilläsi, jotta voit soittaa heti jos jotain epämieluisaa tapahtuu!

Mitä? Olenko vainoharhainen? Aivan varmasti! Tosin olen jo sen verran vanha, että jos hän on kiinnostunut pikkutytöistä, en varmasti ole seuraavana listalla, mutta ikinä ei voi olla liian varovainen. Tosin toivoisin, että pikkutytötkin jäävät sivuun!

Mutta muuten, hyvää viikonloppua kaikille. Toivottavasti se menee terveemmissä oloissa kuin minulla :)

11 kommenttia:

Pupunen kirjoitti...

Jep ne anonyymit on tosi ärsyttäviä, mitä nyt kommentteja oon lueskellu >|
Jep kiwit on ihanii :)

Anonyymi kirjoitti...

Iskä on niin hulluna kaikkiin marjoihin ja niistä tehtäviin mehuihin ja keittoihin ja keittelee niitä aina kun on mahdollisuus. Ja aina se muistuttaa juuri tuosta ettei saa kiehauttaa kun tärkeimmät vitamiinit katoaa :D

Hui tollaset epämääräiset ihmiset. Kartan niitä minkä kerkiän :s

kullanmuru kirjoitti...

pupunen: onhan ne:)

emma: mäki rakastan kaikkia marjoista tehtyjä mehuja!! :D

Thelma kirjoitti...

Joo, minunkin vanhaan blogiin tuli joka päivä kommentteja anonyymeiltä, esim "vitun lapsi, kasva". :/ Uudempaa blogiani tuskin kukaan seuraa, joten en juurikaan saa enää ilkeitä kommentteja. Mutta oikeasti todella ilkeää. :(

Emma kirjoitti...

muakin ärsyttää ihan törkeesti noi anonyymit toisten blogeissa, vaikka omaani ei oo vielä kauheesti terrorisoitu.

varsinkin ne että POSTAA USEEMMIN!!111 on tosi tyhmiä. jos vaikka bloggaajalle ois sattunu jotain, vaikka äiti joutunut sairaalaan niin ei varmaa huvita postata ja vielä vähemmän lukea jotain postaa useemmin vinkuvinku kommentteja :S

ps, kiwit on ihania nam <3

fudge kirjoitti...

Toivottavasti paranet pian! Tosta juomasta saa varmaan ainakin ihanasti piristäviä vitamiineja, jotka auttaa paranemaan...

-SL kirjoitti...

Hymyilytti tuo kissan mielipide ;D
oho onpas kauhea ukko siellä!:o :( mutta minäkin olen törmännyt vastaaviin jo kaksi kertaa tässä kuussa, paras ohje on tosiaan pitää puhelin mukana ja esillä... Pitäisiköhän sinun laittaa esim. joku lääkemainos sen miehen postiluukusta?
Koska muuten tulee se tuoksuhaaste?:)

Anonyymi kirjoitti...

Kuules, monet anonyymit ovat täysin asiallisia. Muutenkin turhaa yleistyksen makua tuossa.

kullanmuru kirjoitti...

thelma: ne on todella ikäviä!!

emma/pb: kieltämättä! Muutenkin blogaajat blogaa omaksi huviksi, ei muiden. Joten he voivat blogata juuri niin usein kuin haluavat! :)

fudge: todella saa!!! :D

*~sl: haaste tulossa lähiaikoina! se oli niin kiva, että halusin kunnolla harkita niitä tuoksuja :D

anonyymi: totta, pahoittelen jos yleistin se ei ollut tarkoitus! olen lukenut hyvin monia anonyymien viestejä, tai itse asiassa suurin osa mitä olen lukenut, ovat positiivisia! Sen takia onkin harmi, että ne jotka kirjoittavat niitä ikäviä viestejä saavat yleisesti anonyymit pahaan valoon. Joten suosittelisin hankkimaan jonkun "henkilöllisyyden", koska sillon se "leima" ei tule, vaikken aiokaan yleisesti anonyymejä leimata!

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Rakastan puolukoita, tuo vaikuttaa jopa sellaiselta ohjeelta joka onnistuisi minultakin ;) Pitääpä joskus kokeilla...

Meidän talossa on muuten tosi inhottava talonmies, vähän tuollainen yhtä epämääräinen kuin kuvailin. Ja asuu muuten seinän takana ja vielä samassa rapussa! ;(

kullanmuru kirjoitti...

jenni!: hui pelottavaa!! :/