sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Kuvia

Tässä muutamia kuvia, jotka ovat muhineet päästä tänne.

Tänään avattiin joulukatu, joka oli kai aika iso juttu täällä helsingissä, tosin minä olin töissä. Mutta piti kuitenkin varautua ja laittaa kaikki hienoksi. Ja lopulta asiakkaita oli varmaan vähemmän kuin muina päivinä. Tässä kuva Aleksanterinkadusta, ja siellähän minä poseeraan ihan jäässä. Meinasin juuri liukastua, kun kamera räpsähti. Huomatkaa erittäin hyvä asustus tuohon säähän!


Kaikki me olemme hirveästi odotelleet lunta. No, nyt sitä on enemmän kuin välttämättä halutaan. Tänään meille tuli kunnon ensilumi tänne Helsinkiin ja se tulikin pienenä myrskynä. Myrsky oli niin kova, että meinasi heilauttaa minut kumoon! Kuva ei ole niin epäselvä, kuin mitä luulisi, se on tuuli ja lumimyrsky!


Meillä alkaa ensi viikolla keittiöremontti. Jee! Syödään koko viikko salaattia ja eletään makuuhuoneessa kolmen elukan kanssa! Tosin ehkä se kuitenkin lopulta palkitsee, kun keittiömme ei ole parhaassa kunnossa. Tässä esimerkki siitä, kun ovi on vain toisesta saranasta kiinni.



Lauantaina kävimme kaverin synttäreillä ja ajattelin etten tingi tyylikkyydestä, vaan lämpimyydestä, joten tässä oli asuni. Onneksi ulkona ei tarvinnut kovin paljon olla!



Ja tässä sitten työasuni. Tuo huppari on töistäni. Sain tietää, että saadaan uudet työvaatteet aina mallistojen vaihtuessa, jippei! Arvaako kukaan tuosta kuvasta missä olen töissä?


Sitten pientä Idols puintaa samalla, kun sitä katselen. Tämä viikko oli ehdottomasti paras! Biisi valinnat oli hyviä ja pidin melkein kaikista. Kalle nyt lauloi ihan hyvin, mutta ei hänellä ei vain ole ääntä tuohon. Sen sijaan Anna lauloi mielestäni niiiiin hyvin, että jos tuosta olisi levy, varmaan ostaisin sen. Biisi sattui olemaan yksi suosikeistani.
Tuli vain mieleen, että miksei ne pistä Idolsissa noita laulajia yhteistyöhön suoraan bändin kanssa, jolloin laulaja keksisi sanat ja yhdessä bändin kanssa koottaisiin biisi. Jos me ollaan tehty sitä koulussa, muusikoille sen ei pitäisi olla mahdotonta, ja siitä jo huomaisi myös kuka on lahjakas!

Mitä mieltä olitte Idolsin tästä viikosta? Mitäs mieltä olette yleensä remonteista turhia? vai todella hyödyllisiä?

Myöskin nyt voi kysellä minulta ihan mitä vain, mistä vain. Ja kyselkää ja ehdotelkaa. Postaus ideoita, haasteita muita! Nyt! :)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi eii, nyt haluan lumiseen joulukatuiseen Helsinkiin! Miksen voi asua siellä enää... Voin vain toivoa, että pääsisin ensi syksynä Kallion lukioon sisään, mutta tämä jää kyllä niin varmasti haaveeksi :c

Remontit on kivoja, kun tulee sitten (ainakin toivottavasti) hienompaa, mutta muuten ne on ärsyttäviä, rahaa syöviä, äänekkäitä ja stressaavia. Argh.

-SL kirjoitti...

Kiva asu ja kuvat, oli juu aika outo myrsky kun lunta tuuli suoraan kasvoihinkin.
Postausidea: kirjoita jokin jouluun tai talveen liittyvä juttu, vaikka miten vietät joulua, joulun asut ja mikä inspiroi nyt. Muuta ideaa: kirjoita suosikkikirjoistasi, cd:stä, elokuvista tai suunnittelijoista.

Anonyymi kirjoitti...

Hih, nuo lumikuvat Helsingistä on juuri sellaisia jolta se tuntuikin kun tarvoin myräkässä eilen kotiin! Naama jäässä ja koko tyttö ihan lumessa :)

Ja noista joululahjoista, Jennin levy kannattaa ehdottomasti vaatia Pukilta, mutta toi Dieselin tuoksu on mun mielestä niin voimakas että en voi sitä juurikaan käyttää (ja nyt sitten hukkasin koko pullon johonkin. Hmph)

dolce kirjoitti...

Hieno asu tuo nahkatakki + lila mekko :)

kullanmuru kirjoitti...

emma: Niin toivotaan, että tulee hienompaa! Lue kunnolla niin ei se mahdotontakaan ole ;)

*~sl: kiitos vinkeistä, niistä on apua! :D

ilona: todellaki, ihme kun kerrankin ollaan onnistuttu kameralla tallentamaan se tunnelma :D

dolce: kiitos, mekko on kyllä harmaa, mutta tosiaan näyttää ihan lilalta tuossa kuvassa!:D