torstai 20. marraskuuta 2008

Pop

Huomioikaa, etten luule tietäväni kaikkea vaan nämä ovat vain mielipiteitäni!

Ajattelin vähän postailla tämän hetken suosikki musiikista. Toisin sanoen siitä musiikista mitä tulee jatkuvalla soitolla radiosta ja mitä ladataan eniten. Toisin sanoen musiikki, joka on pop. Pop:iksi ei kyllä voi sanoa ihan kaikkea musiikkia, joka on suosittua. Se on yleensä sellaista isolle massalle sopivaa musiikkia, johon voi tanssia. Ja jota soitetaankin paljon myös baareissa muissa tapahtumissa.
Juuri tällä hetkellä suosittua musiikkia on sellainen missä on kunnon rytmi ja selkeät sanat. Hyvin menevää. Rummut ovat kova sana. Se onkin aikalailla pumputipumputi musaa, niin kuin minä sitä kutsun.
Tämän hetken kärkilaulajat ja biisit (tai ainakin mitä minä olen eniten kuullut radiosta):

Pink
Laulajana pidän paljon ja tykkään kuunnella Pink:in biisejä yleisesti.


So What
Biisi on viime aikoina soinut ihan koko ajan radiossa. Aluksi pidin siitä, mutta kun olen kuunnellut sitä enemmän ja enemmän huomasin, että siinä eivät ole ihan niin iskevät sanat. Ja vaikka se alussa saakiin heti lähtemään mukaan, se laantuu biisin edetessä. Baarissa kuitenkin olisin ihan innoissani jos kuulisin tämän, suht helposti tanssittavaa.


Britney Spears
Laulajasta en pidä ollenkaan. Onhan hänellä niitä ongelmia ollut, ja varmasti voi syyttää osaa julkisuudesta, mutta itse hän sinne hankkiutui. Nyt hän nousi uudestaan julkisuuteen, varmasti jos ei osaa muutakaan tehdä, pitäähän hänen jotenkin itsensä elättää. Jotkut sanovat, että hänen nousunsa on onnistunut yllättävän hyvin. Minä en ole vielä ihan varma. Ulkonäkökin näyttää paljon ränsistyneemmältä.


Womanizer
Biisi ottaa mukaansa ja on tanssittava, tanssisin baarissa, mutta jokin siinä mättää. Huomaa kuinka Britneyn ääntä on muokattu (laulaako hän milloinkaan enää ite?). Mutta silti kyllä tätäkin tulee kuunneltua.


Rihanna
Itse laulajasta en enää pidä. Pidin hänestä, kun hän vasta tuli, mutta nyt hän on liian kaupallistanut itsensä. Hyviä biisejä häneltä kuitenkin löytyy aina silloin tällöin.


Disturbia
Yllättävän hyvä biisi Rihannalta. Tähän mennessä tämän tahtiin tanssisin mieluiten. Musavideo tosin hieman erikoinen. Tämä on myös aikalailla jumputusta, mutta tässä teema vaihtelee mukavasti koko ajan, että esim. tanssilattiallakaan ei tylsistyisi heti.



Katy Perry
Uusi tulokas, ainakin minulle. Pidin Katy:sta heti, tosin odottelen vain, että hän räväyttäisi jotain, jonka jälkeen hänkin on minun mustalla listallani. Mutta tähän mennessä biisit hyviä ja kuuntelen mielelläni! Hänen tyylistäänkin tykkään enemmän, vaikka joissain hänen kuvissaan hän on hieman pin up:mainen.


I kissed a girl
Erilainen biisi ehdottomasti. Ja varmasti sai monet kuuntelemaan tarkemmin, kaiken lisäksi monesti jäänyt pyörimään päähän. Naureskelen aina kun se tulee.. en tiedä miksi. Tykkään ehdottomasti!
Hot 'N Cold
Tästä Katy:n biisistä tykkään vielä enemmän. Tämä on kyllä enemmän massa pop:ia kuin tuo ensimmäinen, mutta tykkään sanoista ja melodiasta enemmän. Olenkin popittanut tätä biisiä niin paljon, että avomies kullallani taitaa mennä hermot (ihan oikein, hän huudattaa täällä technoa ja hevi moskaa, johon menee hermot parissa minuutissa!!!) Tulen tästä biisistä jostain syystä aina hyvälle tuulelle!



Mitä mieltä olette näistä artisteista? Entä heidän musiikistaan?

Muistakaa osallistua Johannan arvontaan!

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vihasin aluks tuota Disturbia kappaletta ja nykyään se soi päässä, jännä miten sitä kypsyy johonkin kappaleeseen kun sen kuulee usein esim radiosta :>

Lumo^ kirjoitti...

mä taas en kestä i kissed a girliä enää ollenkaan!:D en kyl pinkin uusintakaan..enkä kyllä womanizeriakaan, siin yhdessä mainoksessa soi se aina :D kai se on noiden tarkotus, että aluks ei tiedä tykkääks, sit kuulee tarpeeks ja oppii tykkään, sit rakastaa ja sit saa yliannostuksen ja ei enää kiinnosta :P mut se noissa on, että kun soi niin paljon ni sit vuosienkin päästä tulee joku elämänvaihe mieleen kun kuulee sen biisin :)

eimie kirjoitti...

pink iskee kyl aina. ja tuo muistoja edellisestä asuinpaikasta.

kullanmuru kirjoitti...

Jasmina: totta, mulla on käyny useammankin kappaleen kanssa niin!

Lumo^: ihan totta, mul on käyny todella monen biisin kanssa sillei!

eimie: yleisimmin joo :)

lintu kirjoitti...

pinkistä en oo kyllä oikein koskaan tykännyt erityisemmin. joo,onhan sillä jotain ihan kivojakin biisejä, mutta eipä se paljoa silti saa innostusta osakseen.

britneytä fanitin jossain elämänvaiheessa aivan hulluna, mutta nyt on kyllä sekin laantunut aika huimasti. kunhan nyt nostaa taas kunnolla päätään niin katotaan mitä tulee :)

ah, rihanna! mun lemppari kaikista. tykästyin heti ekan biisin ilmestyttyä aj tykästyksissäni olen edelleen. kaikki biisit ihan mahtavia, vaikkakin jotkut jo omalta osaltani niiin puhki kuunneltuja ettei tosikaan. kuitenkin löytyy yksi mihin en kyllästy koskaan! se on nimittäin kokokansan vihaama umbrella johon itse olen umpirakastunut <3 oon kuullut niiinplajon kuittia siitä, että pidän biisistä, mutta olen vain pitänyt pintani siinä taistelussa :) umbrella forever! <3 :D heh

ja niin vielä toi kate perry.. aluksi tykkäsin, mutta nyt on kyllästys iskenyt! sitä vaan kuulee ihan liikaa jokapuolella.

dolce kirjoitti...

Nuo Katyn hiukset... ihanat :)

kullanmuru kirjoitti...

lintu: totta, minäkään en tykkää tuosta umbrella biisistä, mutta kyllä sitä kuunneltua tulee. :)

dolce: kieltämättä ovat aika kivat! :D

Iina-Maria kirjoitti...

Mä itse pidän reikäsukkiksista. :) En tiedä mikä niissä viehättää niin paljon.

Mulle noista tytsyistä iskee eniten Pink. Mutta Katy on jotenkin kiinnostava. En ole vielä hankkinut hänen musiikkiaan, mutta juuri noita kyseisiä biisejä olen kuullut radiosta ja ihan hyviltä kuulostaa. :)

Mirka kirjoitti...

Tuo I kissed a girl -renkutus soi ihan jatkuvasti Espanjan radiokanavilla. Se biisi on vaan jotenkin niin hassu, että saa minut aina hymyilemään, vaikkei kappale vastaakaan omaa musiikkimakuani. :D

Anonyymi kirjoitti...

En pahemmin popparinaisista välitä mutta kyllä noi kaikki kappaleet on aika mukaansatempaavia ja aika kivoja! Tosin I kissed a girl lukeutuu ennemminkin inhokkeihin, mutta Hot N Cold on noista lemppari (:

sweethearts kirjoitti...

Haha, nuo biisit on kyllä aika hyviä tanssilattioilla, varsinkin britneyn.. muuten en kyllä kuuntele noita :-D

kullanmuru kirjoitti...

Maria: Katy on munki mielestä kiinnostava! :)

Mirka: Mulla on vähän sama, saa aina hymyilemään :D

emma: Hot 'N cold on kyl reilusti parempi, siihen toiseen oon jo kyllästyny! :D

sweethearts: totta, mäki kuulen niitä lähinnä radiosta ja baarissa :D

Parakeet kirjoitti...

Pink on kyllä naispoppareista ihan ykkönen, hakkaa mennen tullen kaikki muut tusinapopparit. Siinä naisessa on asennetta!

Rihannan kohdalla taas en ole osannut päättää pidänkö, vai inhoanko naista. Nykyään hän tekee kuitenkin sen verran hyvää musiikkia, että pakko se on myöntää pitäväni hänestä. Varsinkin Disturbian video on aivan upea :)

Katy Perry on kiinnostava persoona, vaikka hänen muusiikkinsa ei ole erityisen mielikuvituksellista. Katyn tyyli on kuitenkin kiva :)

kullanmuru kirjoitti...

Parakeet: aika samoilla linjoilla mennään :)