maanantai 17. marraskuuta 2008

2-vuotta

(kuva tallinnan matkaltamme, rakastan noita hiuksia!)
Vaikka kovin moni onkin viime aikoina kertonut surullisista erotarinoista, joita myös valitettavasti ystävillänikin löytyy, en halua sulkea samalla omaa onneani. Varsinkaan nyt. 2 vuotta yhdessä, on minulle todellakin ennätys, vaikken sitä kilpailuna pidä. Kyllä olemme siis kultani kanssa seurusteleet jo kaksi vuotta ja asuneet yhdessä vuoden. Ja voin sanoa, että tämä on elämäni ollut elämäni onnellisinta aikaa! Joten ajattelin jakaa meidän pienen tarinamme myös teille.

Tapaaminen:
Meidän tapaaminen oli oikeastaan todella tuuria, tai sitte kohtaloa, jos joku siihen uskoo. Ja suoraan sanoen se oli vahinko, jota en haluisi milloinkaan perua! Satuin eräänä tylsänä päivänä hengailla turhautuen IRC-Galleriassa. Koska ei ollut mitään tekemistä päätin klikkailla etusivua ja valita aina yhden henkilön jolle kommentoin, ja katsoin jos joku jaksaisi jutella kanssani (kyllä, minulla oli todella tylsää!). Muutama henkilö vastasikin, ja yksi niistä oli kultani. Silloin ajattelin vain kirjoitella ja jutella hänen kanssaan niin galleriassa kuin mesessäkin. Eräänä päivänä 'ihanaisen' isäni takia netti meni poikki. Hätäännyin, että mitenkähän minä nyt hänelle juttelen, kun se oli niin kivaa. Menin suoraa päätä kaverini luo, joka antoi minun hetken mesettää (mikä kaveri minäkin olen? :P). Siinä sitten vaihettiin numeroita ja pitkän tekstailukauden jälkeen tavattiin.

(kuva äitini häistä)
En tykkää tavata ihmisiä, joita olen tavannut netissä tällä tavalla, mutta kaverini suostutteli minut menemään tapaamiseen, kun olinhan sen jo sopinut. Tapaaminen oli minulle yllätys! Meillä oli niin paljon keskusteltavaa ja niin kivaa yhdessä, että se meni myöhäiseen yöhön, kun ei meinannut jutut loppua. Siitä se sitten alkoikin.


Puolen vuoden päästä aloimme etsiä kämppää ja vuosi siitä kun aloimme seurustella saimmekin sellaisen helsingistä. Olin tietenkin jo päättänyt, että muutan helsinkiin, koska se oli kaikin puolin järkevintä (ennenhän asuin hyvinkäällä).

Perheeseemme kuuluu nykyään siis myös vanha kisuni Nuppu ja vanha koirani Calle, joka kaikkien mahdollisten matkustelujen kautta meille päätyi. Ja viime marraskuussa otimme pikkuvauvakisu Ninjan meille.

Meille yhteistä:
Meillä on yllättävän paljon yhteistä, vaikka niissä pieniä erojakin on.


Lahjat
Rakastamme lahjojen ja yllätysten antamista. Annammekin niitä aina sopivan ajankohdan ja taloudellisuuden mukaan. Jouluisin ja synttäreillä kilpailemme aina, että kumpi antaa enemmän ja isompia lahjoja. Harmittamaan jää yleensä sitä, joka niitä onnistui antamaan vähemmän.


Elokuvat ja sarjat
Olemme kummatkin hurahtaneet elokuviin ja sarjoihin, ja voimme viettää kokonaisen päivän katsellen elokuvia ja sarjoja. Viime viikonloppuna oli Dexter maratoni. Tosin tässä ongelmana on se, että kultani tykkää kauhusta ja extra jännityksesta, kun minä taas hömpästä. Joten välillä tulee pientä tappelua mitä katsotaan, mutta kyllä niitä aika tasapuolisesti tulee katsottua. Ensimmäinen yhdessä elokuvissa katsottu elokuva oli James Bond Casino Royal.


Muoti
Hassua löytää mies, joka tykkää käydä vaatekaupoissa melkein enemmän kuin minä! Kilpailemmekin siitä, että kumpi saa ostaa uuden vaatekappaleen, jos on pienikin talouskriisi. Minä tietenkin yleensä voitan, ellei hänellä ole jokin "must have" vaate, joka häneltä puuttuu.

Kauneudenhoito
Kultani ymmärtää täysin kaikki kauneudenhoito aine tarpeeni ja välillä yrittää jopa keksiä niitä minulle lisää. Mitä? Voi kyllä, saattaa tietenkin johtua siitä, että myös hän on hyvin tarkka ulkonäöstään ja ihonhoidostaan. Hän pitää ihostaan melkein parempaa huolta kuin minä. Ei kuitenkaan onneksi liikaa. Peilin edessä minulla menee edelleen pidempään!


Eläimet
Olemme kummatkin eläinhulluja. Minä vielä vähän enemmän. Kun ehdotin, että meille hankitaan uusi kissa, hän oli ihan täysin samaa mieltä. Onneksi hän kuitenkin osaa toputella minua, kun haluan pikkuisia yhä lisää. Mutta olemme kuitenkin jo päättäneet ottaa yhden lisää, kun saamme isomman asunnon!

Ruoka
Rakastamme ruokaa (kuka ei?). Tykkäämme käydä hyvissä ja erikoisissa ravintoloissa ja kokeilla kaikkea uutta kotona. Kummatkin pidämme kokkaamisesta, tosin välillä laiskottaa niin, että kumpikaan ei meinaa siihen suostua. Suosikki ruokiamme on ehdottomasti japanilainen ja thaimaalainen. Nepalilaisessa käymme myös aina silloin tällöin. Suosittelen kaikkia!

Musiikki
Meillä on kummallakin musiikki tausta. Hänen vanhempansa ovat koko ajan musiikin kanssa tekemisissä, ja minä olen pienestä pitäen soittanut pianoa ja koulussa olin musiikkiluokalla. Kuuntelemmekin musiikkia päivittäin, ja uneenkin pitää päästä musiikin saattelemana. Tosin musiikkimakumme eroavat. Hän tykkää kuunnella heviä ja räppiä, ja minä popia ja rockia. Mutta kyllä näistäkin tulee yhteisymmärrys. Meidän biisimme on Nelli - Pidä musta kii.

Kaikin puolin olen kiitollinen kullaleni, kun jaksaa minua! Hän kuuntelee, ymmärtää, lohduttaa ja tukee kaikin puolin. En ole ikinä tavannut sellaista ihmistä, jolla ei vain mene hermot minuun, ja todella ihmetten sitä. Olen nimittäin välillä aika tosi raivostuttava! En voisikaan olla onnellisempi, kun tapasin hänet! Kiitos hänen, minulla on taas hyvä olla! <3

Miten te olette tavanneet teidän poikaystävänne?
Muistakaa myös osallistua Mintun arvontaan!


(kuva Pietarin matkaltamme)

16 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

Ihanaa lukea tällaisia rakkaustarinoita :) Me tavattiin exän kaverin kautta, mutta galleriassa myös ekan kerran juteltiin kunnolla :)

Emma kirjoitti...

Onnea kahdesta vuodesta! se on piiiitkä aika :> yllättävän monet on muuten tavanneet kultansa galleriassa. että on siitä mestastakin jotain hyötyä ;---D

mä tapasin poikaystäväni koulussa (ah kuinka omaperäistä!). tarinamme on kuitenkin hieman erilainen kun yleiset koulussa ihastumiset, mutta liian pitkä kirjoitettavaksi tähän. tai ei nyt niin pitkä, mutten vaan jaksa kirjoittaa :D

eimie kirjoitti...

oi, ootte kyl tosi suloinen pari. onnea teille molemmille. itelläki sama tilanne että kaikki kaverit eroo ja muuttaa omiin asuntoihin.

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Ihana ihana postaus, jotenkin tulin tosi iloiseksi tätä lukiessani :) Meilläkin tuli poikkiksen kanssa 2 vuotta aika vasta täyteen, ihan hullua miten se aika rientää! Ei kyllä tavattu ihan noin erikoisesti, vaan ihan yhteisen tuttavan synttäreillä ;p

Jenni Ukkonen kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Voi, onnea hirmusesti teille (:
Kuullostaa ihanalta onnenkantamoiselta että gallerian kautta onnisti :D
Ootteko muuten saman ikäisiä vai onko eroa ?

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa, et ole yksin näissä nettisuhteissa. Omani alkoi myös galleriasta ja jatkui mesessä! voi niitä aikoja ;D pssst..olette muuten jotenkin ihanan samanoloisia!<3

kullanmuru kirjoitti...

roosa: kiitos, se on kyllä ihmeellinen juttelupaikka :D

emma/pb: todellakin! siitäkin voi joskus postauksen tehdä ;)

eimie: kiitos! se on tosi harmillista! :S

jenni!: kiitos!! aika todella kulkee hyvin nopeesti!! onnea teille myös! :D

emma: kiitos!! Ei, minä olen 20 ja kultani on 22, paitsi että kohta tulee kummallekin vuosia :D

lindamaria: se on ihmeellinen se netti! kiitos, ollaan huomattu se :D

modegerecht kirjoitti...

tuo muoti-hommeli on aika hauska:D mukavaa kun sun kohdalle sattui mies jota kiinnostaa myös vaatteet. mutta teiltä kyllä tuntuu löytyvän paljon muutakin yhteistä vaikka galleriassa noin vain tapasittekin :))))

dolce kirjoitti...

Suloista :) Ja onnea teille jatkossakin!

Anonyymi kirjoitti...

Onnee!! OOtte jotenki aika samannäkösiä... :)

kullanmuru kirjoitti...

modegerecht: onhan meillä yllättävän paljon! :)

dolce: kiitos :)

hansku: kiitos, ja kyllä sitäkin on meille sanottu :D

-SL kirjoitti...

Onnea! kiva juttu :) ja ihanaa että poikaystäväsi viihtyy vaatekaupoissakin

kullanmuru kirjoitti...

*~sl: kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

Niimpä, sanotaanhan et parin vuoden päästä parit muistuttaa toisia tosi paljon, eikä vaan käytöksessa. En sitte tiiä miten toi toimii käytännössä... :P

kullanmuru kirjoitti...

hansku: ehkä yhteinen tyyli ja olemus alkaa kehittyä :)