keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Meikkipostaus nr. 2

Elikkä meikkipostaukseen jatkoa. Ensimmäinen osa löytyy täältä. Koska perusasiat on käyty jo, niin nyt mennään perusmeikki pohjaan, jota välillä käytän ihan pelkästäänkin.



Ensinkin tietenkin se kosteusvoide, josta viimeksi jo kerroin. Kunnon imeytyvä kosteusvoide, joka on sopiva ihollesi. Kosteusvoidetta ei kannata laittaa liikaa, vaan juuri sopivasti ja antaa sen imeytyä hyvin!


Sitten laitan meikkivoiteen sienellä kasvoihini. Tällä kertaa minulla on Rimmelin Stay Matte, joka ei ole läheskään niin hyvä kuin Lorealin True Match, mutta kelpaa kun ei muuta ole. Haluaisin joskus kokeilla myös siveltimellä levittämistä ja mineraalimeikkejä.
Tämän jälkeen laitan myöskin oriflame:n under eye concealer:in, joka siis peittää tummia silmänalusia.. voisi peittää enemmänkin. Ja tietenkin vielä puuteri, joka minulla on Lumenen mineraalipuuteri (pahoittelen kun ei ole kuvaa). Mielestäni puuteri on hyvä!


Seuraavaksi muotoilen kulmat kulmaharjalla, ja koska minulla on aika vaaleat kulmat, värjään ne kulmakynällä/kajaalilla. Se on joku Max Factorin tumman ruskea. Ja pahan tapani mukaan nypin kulmiani samalla, kun huomaan, että ne alkavat rehottaa. Oikeastihan ne pitäisi nyppiä iltaisin, eikä juhlien edeltävänä päivänä, ettei ne jäisi punoittamaan! Kulmat kannattaa aina pitää hyvässä kunnossa, koska jopa kosmetologi kertoi, että kunnon kulmat kehystävät kasvot. Silloin muuta meikkiä ei välttämättä tarvita.


Viimeiseksi tietenkin värjään ripset. Viimeinen ihastukseni on Maybellinen Define-a-lash volume. Se sopii ripsilleni täydellisesti. Taivuttaa tarpeeksi, pidentää ja hieman tuuhentaa.


Tuosta listastani puuttui muutama hyvinkin tärkeä aines. Elikkä se kasvojen heleyttäjä (jonka keksin vasta ihan vähän aikaa sitten), kulmageeli ja ripsien taivuttaja. Lisätää ne siis ostoslistaan!
Lisää tulossa taas myöhemmin :)

Onneksi tänään ei satanut! Koska aloin jo eilen suunnittelemaan kumisaappaiden ostamista, enkä niiden uusien mustien saappaiden. Ei, ei todellakaan kuulosta hyvältä! Sain myös päiväkodilta ihanan sadetakin lainaksi, joten päätin ottaa minun sadefashion kuvani.

Näytän topatulta nukelta :D

Pahoittelen sekavaista selitystä!

6 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Kiva meikkipostaus :) blogissani on sinulle haaste!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva meikkipostaus. Aika samoilla linjoilla ollaan kummatki...

Anonyymi kirjoitti...

Kulmageeli ja kasvojen heleyttäjä vois olla hyvä lisäys munkin ostoslistalleni :)

kullanmuru kirjoitti...

*~sl: kiitos haasteesta :D

hansku: jep jep :)

emma: no niimpä, ja sitten pitää vielä opetella käyttämään niitä :D

Anonyymi kirjoitti...

Suosittelisin, että korostaisit enemmän kulmakarvasi luonnollista kulmaa, kun sinulla sellainen kerran on, etkä meikkaisi kulmia pyöreiksi. Pyöreät kulmat saavat kasvot näyttämään vielä pyöreämmiltä, kun taas kulmikkaat kulmat antavat enemmän ilmettä ja hieman hoikentavat kasvojen vaikutelmaa.

kullanmuru kirjoitti...

winkki: sitä kyllä yritän, jostain syystä en kovin usein siinä onnistu :S