maanantai 16. maaliskuuta 2009

Kiireinen perjantai

Kyllä postaukseni tulee nykyään aina vähän jäljessä, kun on vain niin hirveästi kaikkea tehtävää, että ajoitan niistä suurimman osan.
Sivupalkissa on nyt muuten uusi kysely, johon toivon mahdollisimman monen vastaavan!!! :)

Perjantaina heräilin jo ihan yli aikaisin, kun piti kiirehtiä töihin. Piti juosta kauppaan hakemaan aamupalaa ja sitten robertsin kautta teen kanssa töihin hoitamaan ensin muutamia paperitöitä ja sen jälkeen työstämään isoa ikkunasomistus hommaa. Materiaalia oli lähetetty monta laatikollista ja minulla taisi mennä puoli päivää pelkästään niiden purkamiseen. Ohjeistus oli hyvin hankala, mutta kymmeniä kertoja sitä vilkaistuani aloin ymmärtää miten minun pitäisi kaikki hoitaa. Alotin työt, enkä edes huomannut ajan juoksua, kun jo melkein pääsin töistä, kun vasta tajusin, etten ollut pitäny ruokistani. Juoksin ruokiksellani GT:hen etsimään itselleni biletysasua. Ja sellainen sieltä löytyi lopulta (kuvia myöhemmin), mutta kuka kuvittelee minun selviävän Ginaan ja takaisin tunnissa. Edestakaisin juoksemisessa menee 10 minuuttia. Vaatteiden valkaamisessa 15 minuuttia. Sovittamisessa 20 minuuttia. Kassajonossa 10 minuuttia. Ja sitten pitäisi ehtiä poiketa jossain pikkukaupassa hakemassa leipä tai joku. Ja se pitäisi ehtiä vielä syödäkkin. Selvisin siitä, mutta taisin myöhästyä pari minuuttia.


Ja tässä valmis ikkunani, josta olen hyvin ylpeä, sitä oli nimittäin aika vaikea tehdä. :D

Töiden jälkeen olikin sitten kiire hakea ystäväni lahja (melkein kokonaan lush:ista), kengät, laukku ja alkon kautta kotiin valmistautumaan ja juoksemaan asemalle. Heti aluksi onnistuin mokaamaan, kun piti ostaa Tinolle nahkatakki. Se olikin myyty pois. Joten herrasen piti tulla itse etsimään uutta takkia. Koska se oli pakko saada sinä päivänä. Minä taas juoksin kaikki kenkäkaupat, lushin ja laukkukaupat läpi. Ja onnistuin löytämään vaikka mitä, mutta sain ostaa vain yhdet.



Nämä ihanat dinsko:n mustat nahka-avokkaat löysin 34,90€ hintaan. Ne on täydelliset. Korko ei ole liian korkea (vaikka aluksi kyllä yritin kysellä niitä korkeampia, mutta minun kokoni on koko maasta loppu. Okei, yhdet oli kuulemma Kuopiossa.) Joten siis otin nuo pienemmät. Ihan hyvä, nimittäin yön jälkeen meinasi jalat kuolla noissakin.


Tällaisen ihanan rusettilaukun löysin Seppälästä 19,90€ hintaan. Ja vaikka se vaikuttaa hyvinkin pieneltä, se on yllättävä tilaihme. Johon onnistuin valuttamaan huulikiiltoni :/ Mutta laukku on rakkaus, ja tuntuu että alan käyttämään sitä vain enemmän lähiaikoina!!

Ostin illaksi myös koruja. Vähän innostuin, kun huomasin, että biletyskoruni ovat vähissä. Ihanat hopeiset:

Sitten ostos jota en tarvinnut kylläkään perjantai iltana, mutta olin kuolannut jo hetken.

Hennesin pinkit aurinkolasit. Aivan ihanat!! Kyllä tiedän, minulla on aurinkolaseja jo useampia. Mutta nehän ovatkin kesän tärkein asuste, joten niitä pitää olla jokaiseen tilaisuuteen. Ja nämä pinkit ovat ihanat!! :D

Kävin vielä lush:sta hakemassa ne kaverini lahjat ja itselleni cupcake:n. Sain kaupanpäälle tuollaisen kasvonaamio testipalasen. Niistä kertomusta myöhemmin.


Kotiin tultuani löysin postista tilaamani kissanruoka näytteet. Kissat tuntuivat tykkäävän. Milloinkohan ne loput tilaamani näytteet tulee :D

Ja lopuksi paljastan vielä pahimman tapani. Tykkään poksutella poksumuovia. Ja vien sitä esimerkiksi töistä, jos ne ovat menossa roskiin. Olen myös aina ihan innoissani, jos minulle tulee postia, joka sisältää poksumuovia. Saatan olla itse muovista enemmän innoissani, kuin siitä mitä sen sisältä paljastuu. Ja miksi minulla on sellainen riippuvuus? Se on rauhoittavaa poksutella niitä. Tosin ympärillä olevat ihmiset eivät yleensä ole niin innoissaan :D


Mitä ovat teidän paheet? Mitä piditte ostoksistani? Entäs ikkunastani?

10 kommenttia:

Emma kirjoitti...

nia ostoksia, varsinkin noi aurinkolasit on herkut :D

Poff kirjoitti...

Kivoja ostoksia! :) Minäkin tykkään kuplamuovista ja sen poksuttelusta! :D

Lotta kirjoitti...

Niiin, no, minä ainakin voisin ostaa uuden sohvan sen tarjoaman valtavan POKSUMUOVIMÄÄRÄN takia. Niin ja kaikki helposti särkyvähän pitää tilata aina postista, koska tunnetusti puolet painosta on POKSUMUOVIA... ;)

kullanmuru kirjoitti...

Emma/PB: Ne on!! Oon ihan rakastunu niihin!! :D

Poff: No niimpä. Harmikseni oon poksuttanu jo kaiken :/

Lotta: Niimpä, niimpä!! :D

Anonyymi kirjoitti...

Hahaa poksumuovi! Paras stressinpurkukeino ikinä, ihmeen rauhoittavaa :D
Siisti ikkuna, good job!

kullanmuru kirjoitti...

emma: No niin on!! :D Kiitos :D

Nora kirjoitti...

aivan mahtavia ostoksia. oon ihan kateellinen. varsinkin toi rusettilaukku on ihana:)

kullanmuru kirjoitti...

nora: siitä tuli ihan ehdoton suosikkilaukkuni!! :D

tekla kirjoitti...

Ooo, tuo rusettilaukku on aivan ihana! Samoin nuo dinskon täydelliset avokkaat :).

kullanmuru kirjoitti...

tekla: Niimpä! Ne ovat ehdottomasti suosikki ostokseni pitkään aikaan!! :D