torstai 26. maaliskuuta 2009

Testailua taas

Viimeaikoina tehtyjä pieniä kauneudenhoito-ostoksia. Huomasin muuten ihan hetki sitten, etten oikeastaan panosta meikkeihin. Ostan vain ne perus meikit ja aina silloin tällöin jotain uutta. Sen sijaan panostan hyvinkin paljon kauneudenhoitoon. Naamioihin, kuorintoihin, voiteisiin yms. Mutta sehän on totta, että jos iho voi hyvin, niin näyttää jo paremmalta!


Tämän Nivean voiteen nimeen olen jo pitkään vannonut. Se vain on se paras voide kaikkeen. Jos ihan missä vain on kuiva kohta, se parantaa sen hetkessä. Paitsi nyt käteni, jotka ovat ikikuivat ja halkeilevat verille asti. Noh, tämä on kuitenkin ainoa joka niihinkään auttaa. Se on vain niin ylirasvaista, että sotkeentuu helposti. Joten nykyään pidän sitä tallaisessa pienessä pussukassa. Ja toimii hyvin.

Päädyin myöskin vihdoin ostamaan itselleni ripsien taivuttimet. Mutta joko se ei toimi minulla tai sitten en vain osaa käyttää sitä, koska eivät ne oikeastaan taivu yhtään sen käytön jälkeen. Eli ne jotka näistä asioista enemmän tietävät, niin apu olisi tarpeen!!! :D

Lushissa tuli taas shoppailtua hieman. Tuo Ocean Salt, josta olen jo kertonut, loppui, joten piti saada lisää. Sitten piti ostaa perus käsienpesu saippua ja kaupan päälle sain tuollaisen ihme pienen kuorintapalan.


Noh, Milky Bar saippuasta kerroin viime ostoksieni yhteydessä. Ihanan mieto pala ja kädet jää pehmeäksi. Mikä minun käsissäni on ihme! Joten piti ostaa tätä kunnon möhkäle! Niin ainakin riittää hetkeksi ;)

Angels on Bare Skin: Pieni kuorintapuhdistuspala. Naisten suosikki. Päivittäiseen kasvojen pesuun. Sisältää mantelia, laventelia yms. Tästä otetaan noin herneenkokoinen pala kämmenelle ja ihan pikkasen vettä sekaan ja siitä sekoitetaan tahna, joka sitten levitetään kasvoille. Tahna on yleensä hieman pehmeänrakeista, mikä tekee kuorinnan. Pestävä heti pois. Ja voi huomata kuinka suihkun jälkeen iho on ihanan pehmeä ja matta. Rakastan tätä! Ja luultavasti tulen ostamaan useamminkin!!

Jo parin lehden mukana minulle on tullut tällainen Biothermin näytepala, joten päätin kokeilla sitä. Aine lupasi herkälle ja kuivalle iholle kosteutetun tunteen ja ihanan ihon. Päätin kokeilla vapaapäivänäni. Onneksi tein niin. Laitoin sitä perusteellisen ihonhoidon jälkeen ihan pienen määrän kasvoilleni, heti aamusta. Kasvoni tuntuivat vielä illallakin rasvaisenkosteilta. Toisin sanoen voide on kai tarkoitettu hyvin kuivalle iholle. Minä en tätä uudemmin käyttäisi. Mutta jos jollakin kiristelee ihoa kesäisinkin ja on kuivia länttejä naamassa, tämä voi olla juurikin se oikea voide.

Oletteko kokeilleet mitään näistä? Mitä tuotetta haluisitte kokeilla?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuollasta nivean peruscremeä meiltäkin löytyy :)
halu kokeilla lushia kasvaa kasvamistaan aina kun postaat niistä!

kullanmuru kirjoitti...

emma: Lushia kannattaa kokeilla!! :D ja se voide vaan on parasta!! :D

Annina kirjoitti...

nivean perus rasva on kyl tosi huippu. toimii lähes aina.

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Olen niiiin kateellinen että pääset ostelemaan noita Lusheja ihan kaupasta, ei tarvi netissä miettiä että no onkohan tuo nyt kivaa vai ei :-D Mutta siksi on myös kiva että teet näitä testipostauksia, saa vähän vinkkejä mitä hommata ;)

kullanmuru kirjoitti...

eimie: se on ihan totta!!! :D

Jenni!: No hyvä, että näistä tykätään! Mutta kyl olis hyvä, että tätä löytyis muualtakin suomesta. On se aina ihana haistella ja miettiä, että mikä vaikuttaa kivalta. Ja myyjiltä saa tosi usein vinkkejä :D