tiistai 17. maaliskuuta 2009

Testausta


No juu, muita kuvia ei löydy kuin tämä omani. Jostain syystä en löydä näitä lush:in sivuilta. Mutta siis vähän testituloksia.


Cosmetic Warrior

Tämä näytepalani. Kokeilin sitä ensin, kun myyjä varoitteli että se menee kohta jo huonoksi. Niin siis lush:in naamiot on käytössä sen pari viikkoa, ennen kuin ne menee huonoksi. Niin tuoretta tavaraa ne ovat aina.
Tästä minulle sanottiin, että se on hyvin syväpuhdistava. Tarkoitettu varsinkin öljyiselle sekaiholle. Minulla nyt ei ole niin kovin öljyinen iho, mutta kokeilin sitä silti.
Itse aine on hyvin töhnämaista, ei niin juoksevaa. Sitä oli hieman vaikea levittää, mutta se ei kiristänyt ihoa yhtään käytön aikana. Se oli myöskin hieman hankala pestä pois.
Sen sijaan iho oli ihanan matta käytön jälkeen. Ja tuntui mukavalta.
Joten suosittelen!

Cupcake

Tästä on jo muutama blogaaja kirjoitellut, joten oli pakko kokeilla. Kaiken lisäksi rakastan kaikkia suklaisia tuotteita. Ja tämähän oli ihan mahtava.
Aine oli myös töhnämaista. Tuoksui minttuiselta suklaalta. Vaikka levitys oli taaskin hieman hankalaa, kun se kökkööntyi kasvoille, mutta se tuoksui koko sen 10 minuttia mitä pidin sitä kasvoilla. Eikä se taaskaan kiristänyt.
Pestessäni sitä pois otin myyjän neuvosta mallia ja kuorin sitä pois. Ne kohdat mistä se oli kunnolla kuivunut, tuntuikin kuin kuorisi ihoa. Mutta osa ei ollut kuivahtanut tarpeeksi, joten minulta lähti vain kummallisia suklaisia kökköjä kasvoilta. Ja jouduin pesemään aika kauan ennen kuin sain kaiken pois.
Tosin sen jälkeen ihoni oli sileämpi, kuin mitä se on varmaan ikinä ollut. Se oli kuin silkkiä. Täydellisen pehmeä ja mattainen. Ei tehnyt edes mieli laittaa meikkiä.
Boxissa sanotaan, että riittää 4 käyttökertaan. Mutta minulla meni nyt vain 1/10 osa, joten varmasti riittää useampaankin kertaan. Ostan ehdottomasti lisää tätä!!
Ja suosittelen kaikille muillekin!!

Lauantaina ja sunnuntaina tehtiin tämän lellimisen lisäksi pizzaa ite. Siitä tuli tosi namia. Tosin tuo kuva ei suostunut latautumaan tänne oikein päin.
Pizzan täytteinä tomaattimurska, tonnikala, paprika, kirsikkatomaatit, herkkusienet, feta, aurajuusto, sipuli, ananas, valkosipuli ja pizzajuusto. Nam nam!!

Oletteko kokeilleet näitä tuotteita? Millaisia täytteitä te laitatte pizzaan?

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Cupcake kuullosti aivan liian houkuttelevalta! En löytänyt sitä kuitenkaan Lushin nettisivuilta, joten paljonko purkki maksaa ?

Oma favoritepizza on aika simply; ananasta, herkkusieniä ja kinkkua! :)

kullanmuru kirjoitti...

emma: ainakin lushin liikkeessä se oli joku 9,95€ :)

-SL kirjoitti...

Cupcake kuulostaa tosi ihanalta! ja pizza näyttää hyvältä

kullanmuru kirjoitti...

*~sl: se on ja pizza olikin hyvää :D

Jonna kirjoitti...

Nam mikä pizza:P Aikalailla samoja täytteitä aina munkin pitsassa:PP

kullanmuru kirjoitti...

sypa: niistä vain tulee se paras pizza!! :D

Poff kirjoitti...

Täytyypä joskus kokeilla tota Cupcakea! :)

kullanmuru kirjoitti...

Poff: Juup, suosittelen!! :D