sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Ainahan sitä voi unelmoida

Niimpä. Vaikkei kesä ihan vielä ole lähellä matkakuume on kasvanut niin hirveästi, että mietin jo mitä matkoille pitää ostaa ja miten haluisin niissä pukeutua. Joten päätin tehdä pienet kollaasit hillitsemään matkakuumettani.

Pietari


Pietarilaiset tunnetaan tyylikkyydestä, joten sitä pitää miettiä myös itse kun sinne menee, ettei sinulle naureta päin naamaa. Musta on klassinen ja aina turvallinen väri. Tuo mekko on vielä liituraidallinen, joka antaa vähän särmää. Ja tuo keltainen neule, joka on ohut, mutta lämmittää kylmemmillä ilmoilla ja iltaisin. Asusteet ovat tietenkin hyvin tärkeät.

Vähän rennompi asu on myös hyvä olla. Keltainen on ihanan kesäinen väri, jota rakastan. Keltaisen ja mustan yhdistäminen on ehkä vähän ampiainen, muttei se haittaa. Värit sopivat hyvin yhteen. Kengät ovat upeat ja tuovat tyylikkyyttä muuten hieman rennompaan asuun.

Rooma


Italialaiset tunnetaan myös tyylikkäinä ja viimeisen päälle muodikkaina. Jotta sopisin edes hieman joukkoon valitsin korolla olevat gladiaattorisandaalit, jotka eivät kuitenkaan ole liian hiostavat. Tyylikäs ja linjakas mekko, joka on sifonkimaista kangasta, eli ei pitäisi hirveästi hiostaa. Iso laukku, johon mahtuu kaikki oleellinen ulkomailla ja tietenkin aurinkolasit ettei aurinko häikäise.


Sitten on tietenkin niitä rennompia päiviä, kun ei haluisi pukeutumista oikein ajatella. Rento, mutta tyylikäs t-paita, jossa on tuo muodikas leopardikuosi. Farkkushortsit ja leopardiballerinat, joilla jaksaa kävellä pitempiäkin matkoja. Hattu, ettei tule auringon pistosta, hauska kassi, johon myös mahtuu kaikki tarpeellinen ja edelleen nuo aurinkolasit, jotka viimeistelevät lookin!

Vietnam tai yleisesti Aasia


Päivällä asu pitää olla rento, tyylikäs ja mahdollisimman mukava. Valitsin avonaisen, mutta rennon topin, joka pienessäkin tuulessa viilentää kivasti. Farkkushortsit ovat helpot. Tietenkin sandaalit, jotka on mahdollisimman mukavat ja viileät. Panta vetämään hiukset pois silmiltä ja rento laukku mihin mahtuu vesipullo.

Illaksi sitten pitkä, rento mekko, joka on myös viileä, mutta sopii paremmin tilanteisiin jos pitää olla enemmän peittoa. Taas tietenkin helpot sandaalit ja bikinit alle, jos tulee kuuma ja pitää päästä uimaan nopeasti.

Varmaan ette huomanneet kuinka rakensin jokaisen asun kenkien ympärille. Rakastuin jokaiseen kenkään niin paljon, että olen jo harkinnut ulkomaan matkojen jättämistä ja kenkäshoppailua :D En nyt sentään.

Mikä asukokonaisuus sinua miellytti? Millaiset asut sinä valitsisit näihin paikkoihin?

Kaikki kollaasien vaatteet ja asusteet Asos.

9 kommenttia:

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Ihana postaus :> Rooman rentoiluasun voisin tosiaan kuvitella via del corsolle<3

Poff kirjoitti...

Kivoja, toimivia kollaaseja! :)

-SL kirjoitti...

Ihania kollaaseja, kaikki kelpaisi!:) keltainen ja musta sopii kyllä paremmin kuin vaikkapa keltainen ja sininen =Ruotsin lippu :D
mistä nuo Vietman kollaasin ruususormus ja rannerengas on? tosi nätit

kullanmuru kirjoitti...

Jenni!: Se on myöskin mun yks lemppari. Jos tuollaisen leopardipaidan löydän, käytän sitä varmaan koko kesän :D

Poff: Kiitos :)

*~SL: Ai niin tosiaan unohdin ihan kokonaan ilmoittaa, että kaikkihan on Asokselta :D

AA kirjoitti...

Tykkään paljon tuosta alemmasta Rooman asusta, koska siinä on leopardiballerinat!!

Alexandra kirjoitti...

oij :D ihania vaatteita : ) keltasia vaatteita pitäis kyl hankkia lissää :D heti alko tehä mieli ulkomaille : )

Annina kirjoitti...

ihania asuja. ja tosi kiva postaus. vähän vaan nyt haluisin noi kaikki vaatteet..

pinia kirjoitti...

Tykkäilen rooma asuja ! :)

kullanmuru kirjoitti...

A (Arblog): mä rakastuin niihin leopardiballerinoihin!! :D

♥-Qamarel-♥ : Keltaset vaatteet on ihanan kesäisiä ja aurinkoisia!! :D

eimie: Nii-i, mulla on vähän semmonen ongelma, että haluun ihan kaikki!! :D

Pinja: Ne oli varmaan lempparini :D