torstai 19. maaliskuuta 2009

Jenny Woo

Viime aikoina on tullut käytyä hieman enemmän baareissa/klubeilla. Saattaa johtua siitä, että tuo toinen osapuoleni on niin innoissaan käymässä siellä vaikka joka päivä. Jotenkin hän onnistui tartuttamaan tämän innon myös minuun. Voi johtua myöskin ihan yleisestä piristymisestäni. Ajattelin siis samalla vähän vatvoa näitä baareja täällä.
Nyt vuorossa Jenny Woo, jossa ensimmäistä kertaa kävin sunnuntaina. Ei ehkä ihan paras päivä tutustumaan baarin oikeaan menoon, mutten normaalina baaripäivänä sinne pääsisikään. Ikää ei silloin riitä. Ja en yleensä sunnuntaisin käy baarissa, mutta maanantai oli vapaa, joten miksei rentoutua?

Klubi on ihan helsingin keskustassa, eli helppo päästä. Se on mukavan kokoinen. Siinä on kuin monta isoa huonetta vierekkäin. Viimeisessä huoneessa on sängyt vierustavat seinää, joissa väleissä on tarjottimet. Keskellä iso tanssilattia.
Tunnelma oli rento ja mukava. Sängyt olivat ihana keksintö rentoutua, mutta pienenä ongelmana niihin on helppo nukahtaa. Joten kannattaa aina välillä käydä piristämässä itteänsä tanssilattialla.


Ainoa huonompi puoli baarissa oli vessat. Ne kun ovat minulle tärkeä mukavuusasia. Kun menin etsimään itselleni vessaa huomasin, että yhdestä puuttui lukko, kolmesta puuttui valo ja yhdestä puuttui istuin. Hmh.. minkähän valitsisi? Mutta itse vessa näytti kivalta.


Myöhemmin löysin myös pari muuta vessaa, josta löytyi se yksi täysi koppi.

Vessat olivat kivan näköisiä ja siellä oli jopa piristävä kommentti :D

Porukka yleisesti oli nuorta, mutta tämä ihme herranen tuli siihen meidän eteen tanssahtelemaan ja alkoi sitten ottamaan meistä kuvia. Joten piti ottaa hänestä vastakuva. Ihme tanssiliikkeitä siltä ainaki löyty.

Baarissa oli ihana valaistus ja rakastin ottaa siellä kuvia, kun niistä tuli kivan värisiä.



Tällaisia käsiä siellä jaeltiin.

Tino maisto pahaa mansikkaa. Hyvä, että toinen tekee sen mun puolesta, niin ei mun tarvii sitte syödä niitä :D


Sunnuntaisin näköjään klubilla oli myös joku tarjous päivä, koska saimme kaikista drinkeistä -30% pois. Ei siis tullut kovin kalliiksi. Ja näin ihanan daiqurin (en osaa kirjottaa) sieltä sain. Ihan hullun kokonen! Yleensä juon drinkit hujauksessa, mutta tuon juomiseen eteen piti jo tehdä jotain.


Lähdimme ajoissa kotiin, koska Tinolla oli kuitenkin töitä. Iltavuoro onneksi.

Hänen päältään löytyi uusi nahkatakki, josta tarkempaa kuvaa myöhemmin. Se on ihana!!

Ja tällainen oli mun asu. Tosin olen miettinyt, että tuon mekon alle olisi kiva saada joku puhvi, tylli tai joku. Kun näyttää vähän laimealta tuolla tavalla. Ja ilman vyötä se näyttää yöpuvulta. Kaulassa hyvin hyvin vanha (äidin vanha) meripihkakaulakoru. En ole ennen keksinyt sille käyttöä, mutta vihdoin se sopi asuuni.


Oletteko käyneet klubilla? Mistä klubista pidätte?

5 kommenttia:

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Kiva saada tällaisia postauksia sulta :> Lisää vaan jos olet klubeilla enemmän käymässä!

Emma kirjoitti...

Mä en tykkää hirveesti klubittaa, klubeilla on yleensä niin kovalla musiikki ettei siellä kuule puhetta. Tykkään enemmän pienistä baareista:) Swengiin kuitenkin aina jotenkin päädyn.. Siellä on häppäri 24 asti pe ja la, eli ei oo edes hirveen kallista. Karaokea ja tanssia myös riittää. DTM on kans ihan kiva muuten, mutta siellä on vähän turhan pitkät jonot aina tiskille. Saattaa hyvin joutua oottelemaan puol tuntia, tunninkin.

-SL kirjoitti...

Jännän värisiä kuvia ja kiva tyyli

Poff kirjoitti...

Vaikutti kivalta illalta! :)

kullanmuru kirjoitti...

Jenni!: Hyvä, että tykkäsit. Varmasti tulee lisää!! :D

Emma/PB: Mä tykkään nimen omaan käydä tanssimassa, välillä on helpottavaa, kun ei tarvii olla koko ajan puhumassa :D

*~sl: Niistä tuli kivoja!! :D

Poff: Ilta oli kiva :D