perjantai 13. maaliskuuta 2009

Kuulumisia

Kun mun otsahiukset kasvo niin älytöntä vauhtia, päätin käydä taas kampaajalla leikkauttamassa näitä vähän lisää, ettei ihan täysin silmillä olis koko ajan :D Kävin Heikki Larjoksen kampaamossa siinä kaisaniemessä. Kampaaja oli tosi mukava.


Mutta näistä hiuksista tuli ehkä vähän lyhyet. Tosin ne kasvaa kuitenkin nopeesti. Mutta kun niitten piti olla nyt täydelliset, kun on ne synttäritkin. Pitää lähtee hyvinkäälle, jossa näkee taas niin paljon tuttuja, että pitää olla ihan täydellinen!! Päädyin sitten kokeilemaan värjää hiukset, jos se auttaisi. Olihan sitä juurikasvuakin tullut hieman.


Niin ja kullanmuru on niin fiksu, että ei, siihen juurikasvuun ei tarvii laittaa väriä pitemmäksi aikaa. Pistä vain suoraan kaikkiin hiuksiin ja järkyty, kun olet pessut ja kuivattanut niitä vähän kuinka juuri kasvu erottuu nyt vain enemmän, kun se on sellainen ruskean oranssi. Ääk. Tuli pieni paniikki, mutta väripaketista löyty viel pikkasen väriä ja pistin juuriin uudestaan. Auttoi vähän. Mutta kuvassa kyllä näkee tuon juurikasvun. Onneksi oikeasti ei näy noin paljon :D


Käytiin tässä yhtenä päivänä kullan kanssa Wrong Noodel:issa. On muuten mahtava lounaspaikka. Edullinen, mutta erikoinen ja hyvä. Söin tällaista paneraattua kanaa, riisiä ja tuollaista kaalijuttua. Laitoin riisin sekaan soyaa ja teryaki kastiketta. Nam nam!!


Tällaisia soya pakkauksia niiltä löytyi :D


Sitten tehtiin kotona yhtenä päivänä salaattia. Tuli herkkua!!


Siinä on tortellineja, grillattua kanaa, kirsikkatomaatteja, paprikaa, pestoa ja vuohenjuusto fetaa. Aivan älyttömän hyvää. Suosittelen!!

Mitäs tykkäilette hiuksistani? Oletteko käyneet Wrong Noodelissa?

Ja tässä pieni söpöily kuva meistä.

4 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Tosi nätit hiukset! Enkä mä ainakaan mitään erikoista juurikasvua nää :D

Anonyymi kirjoitti...

Hiukset kyllä sopii sulle, hyvä simppeli malli :)
Wrong Noodelsia en oo kokeillut, mutta joku Helsingin nuudelimestoista oli ihana!

-SL kirjoitti...

Ihanat hiukset ja tuo ruoka näyttää TOSI hyvältä

kullanmuru kirjoitti...

Emma/PB: No hyvä jos ei näy :D

emma: Kiitos, tykästyin nyt jo itekki :)

*~sl: kiitos ja se oli kyl aika hyvää :D