sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Vihreähuivisen tytön opetus



Vai miten se nyt menikään. Käytiin tuon poitsun kanssa leffassa kattomassa Himoshoppaaja. Ja hassua, kun en joutunut raahaaman häntä sinne tai jankuttamaan, etten halua mennä katsomaan sitä uutta action pätkää, vaan hänen mielestään tämä olisi kiva katottava :o






Kaikki tämän elokuvan ovat jo varmaan nähneet ja kaikilla on omat tuntemuksensa elokuvasta. Esimerkiksi yhdyn ihan täysin Jonnan sanoihin, sen jälkeen teki hirveästi mieli shoppailemaan!!

Pidin elokuvasta ja sen tarinasta. Hyvä opetus, ja ihan oikeasti tuosta pitäisi puhua vaan enemmän. Useimmiten ihmiset eivät edes tajua, kuinka he joutuvat velkakierteeseen, ja miten ihmeessä sieltä pääsee pois ehjin nahoin. Yleensä jos alulle on päässyt, ei loppua näy. Tästä minulla on todisteita. Olen vasta parikymppinen, mutta nyt jo olen ehtinyt kokea velkakierteen. Osaksi syy oli minun osaksi ei. En ala siitä sen enempää selittämään, mutta olen onnellinen että koin sen. Nyt en ikinä hairahdu tekemään mitään sellaista. Tosin en onneksi joutunut kovin pitkälle kierteeseen, kun jo tajusin olevani pulassa. Onneksi on äiti, poikaystävä ja ystävät, jotka ihan tosissaan auttavat. Pitää vain ottaa järki käteen ja hoitaa kaikki asiallisesti.

Pahimpia koukuttajia ehdottomasti ovat luottokortit, pikavipit ja osamaksut. Vaikka osamaksu on hyvä idea, mutta helposti ajattelee, että "noh voinhan ottaa tuon ja tuonkin, kun maksan niistä vain pienen summan kuussa" ja lopulta sinulla on hirveä kasa kaikkea osamaksuna, etkä saa maksettua laskuja. Kaiken kanssa pitää olla järki kädessä.

Isla Fisher sopi elokuvaan mielestäni täydellisesti. Hän on ihanan rempseä ja hauska näyttelijä. Oli myös ihana nähdä, että juuri sellaisesta naisesta miehet pitävät, eikä siitä kylmästä viettelijästä. Ja että ystävyys voittaa ihan oikeasti noh melkein kaiken. Ei ystävälle loppujen lopuksi voi olla vihainen. Ihana elokuva!! Suosittelen kaikille, jotka sitä ei ole nähnyt! Ihana vaihtelu sille masentavalle elokuvalle.

Niin ja muuten tuon toisenpuolen pari kommenttia olivat: "oli tosi hauska" "oli kiva kattoa", eli myös miehet voi ottaa mukaan. Se ei ole pelkkä shoppailuelokuva!!

Oletteko nähneet elokuvan? Mitä piditte?

8 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

En ole vielä ehtinyt käydä katsomassa leffaa mutta tarkoitus olisi. Kirjat ovat ainakin todella hyviä :)

-SL kirjoitti...

Minullekin tuli hirveä into rynnätä shoppailemaan kun luin tuon sarjan kirjan!:D
mutta velan ottaminen ei tosiaan ole koskaan hyvä, itse en halua ikinä ottaa velkaa mihinkään :p

Emma kirjoitti...

Mä en ole vielä nähnyt tota, mutta tykkäsin kirjasta tosi paljon. Pitäis varmaan käydä katsomassa, kun kaikki on tota tosi paljon kehuneet :)

kullanmuru kirjoitti...

Ellie: Suosittelen kyllä. Mun taas pitäisi lukea ne kirjat :D

*~sl: En kyllä minäkään!! :o

Emma/PB: Hyvä hyvä :D

Bluboweri kirjoitti...

juu, haluis jo käyttää kaikkii kevyit vaatteit (: ja hei, ihana leffa tuo ah mitä vaatteita !

kullanmuru kirjoitti...

Bluboweri: No niimpä!!! :D

Anonyymi kirjoitti...

Vielä en oo leffaa katsastanut mutta tarkotus oisi :)
Isla Fisher vaikuttaa kyllä todella hyvältä valinnalta, ihanan 'tuore' ja rempseä näyttelijä!

kullanmuru kirjoitti...

emma: se on ihan totta :D