perjantai 27. maaliskuuta 2009

Kuvaussessioita

Olen vihdoin innostunut enemmänkin ottamaan kuvia kamerallani. Tuntuu kuin ottaisin kuvia ihan kaikkialta. Tosin suurimmaksi osaksi minusta, kun yritän saada jotain päivänasukuvia yms. aikaiseksi.


Pinkistä t-paidasta inspiroituneena päätin laittaa sen päälleni. Tuossa näette myös sen mustan collegetakin. Tämä oli siis maanantain työasu. On hyvin hankala pukeutua inspiroivasti, kun vaatteita ei ole siihen tarpeeksi. Tarkoitan siis työvaatteita.


Ja takin alla oli tällaista. Eli tuo musta mekko ja tuo t-paita. Tykkäsin yhdistelmästä, kun se oli ihanan pirteä!


Tiistain asuna oli sitten tällaista. Lila mekko ja sen päällä jännä lyhythihainen huppari. Nuo kengät on jotain niin rakkautta! Niitä ei vain ole tullut käytettyä. Tappokorot (ainakin minulle ja vielä), liukkaat säät ja se, että ne on tumman ruskeat. Mutta nyt kun on nahkatakkisää, voin yhdistaa takin helposti näihin ihaniin saappaisiin!!!


Tässä muutama havainnollistava kuva hiuksistani ja korviksistani.


Ja tässä kokeilin ilmeen piristäjäksi vähän huulipunaa ja kiiltoa.


Tässä voitte nähdä tuon lyhythihaisen hupparin ja yleisilmeeni, minkänäköisenä olin kaverini kanssa kahvittelemassa tiistaina. Olen kyllä nyt ihan rakastunut tuohon otsikseen!! Kunhan se ei nyt ihan liian nopeasti kasva. Mutta viimeistään kuukauden päästä kyllä pitää jo päästä kampaajalle.


Ja tässä pieni havainnollistava kuva siitä kuinka koiramme tykkää kengistäni. Jos ne jättää edes hetkeksi lattialle lojumaan, niin tämä nukkuu niiden päällä. Hmph.

Mitäs tykkäilitte asuistani?

7 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Kiva mekko

Annina kirjoitti...

tosi kivoja asuja, varsinkin toi maanantain. ja toi lyhyt huppari. tahtoo kans. meijän koira on taas erikoistunu laukkuihin. tykkää kömpiä niitten sisälle ja on kauheen yllättyny ku lähtiessä kotoa siirrän sen sieltä pois. pitäis kai ostaa sille oma..

kullanmuru kirjoitti...

*~sl: Kiitos :)

eimie: hahah :D

tekla kirjoitti...

Hehe, teidän koira tekee ihan samaa kuin meidänkin Onni :D. Välillä tuntuu, että Onni rakastaa kenkiä enemmän kuin minä ;).

kullanmuru kirjoitti...

tekla: juu-u, niin ne niistä tykkää. Musta tulee välillä mustis :D

Poff kirjoitti...

Haha, ihana koira! :D

kullanmuru kirjoitti...

Kieltämättä ihana se on :D