maanantai 2. maaliskuuta 2009

Suihkupommi

Taas hieman asiaa luchista. En vain pääse siitä yli enkä ympäri, on se vain niin ihana! Yksi parhaimmista asioista on, että aina kun olen käynyt ostoksilla siellä. Olen sitten ostanut kuinka pienen jutun vain, niin saan jonkun näytekappaleen mukaan. Tuntuu aina, että on saanut enemmän. Enkä ikinä tiedä, kumpaa jännitän enemmän sitä näytekappaletta, vai uutta tuotetta minkä ostin.


Viime kerralla, kun kävin lushissa sain tällaisen up you get suihkupommin. Se siis sirotellaan suihkun lattialle ja kuuma vesi päälle. Koko kylpyhuone täyttyi sitruunaisella virkistävällä tuoksulla. Tuoksu oli ihana ja ostaisin tuotteen kyllä mielelläni itsekin!!


Ja toissapäivänä kun kävin paikan päällä sain mukaan Milky Bar saippuan. Myyjä sanoi, että se on mieto mutta miellyttävä ja pehmentävä saippua ja niinhän se olikin. Tuoksu on todella miellyttävä. Sopii niille, jotka eivät tykkää liikaa tuoksuvista aineista. Samalla se pehmentää ihoa. Työpäivän jälkeen ihoni on hilseilevä ja verihaavainen, mutta tämän saippuan jälkeen se jäi pehmeäksi. Eli käsisaippuaksi ihan täydellinen!



Ostin myös itselleni tällaisen sandstone saippuan. (huono kuva)


Se näyttää tällätavalla aivan hirveältä, mutta tuoksuu myös taivaalliselta. Se on sitruunainen ja sen seassa on hiekkaa. Eli se kuorii ihoa. Itse käytin sitä kasvoihin ja tuli todella virkistävä olo sen jälkeen. Hiekka oli ihanan pienirakeista ja kuori ihoa hellästi. Tätä tulen luultavasti ostamaan useamminkin!!!

Oletteko kokeilleet mitään näistä?

5 kommenttia:

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Hei, taisit voittaa arvonassani? Jos se olit sinä niin laita s-postilla yhteystietosi! :>

Poff kirjoitti...

Nää sun postauksessa olevat tuotteet on mulle täysin uusia, en siis ole käyttänyt niitä. Mua kiinnostais kokeilla tollasta suihkupommia! :D

-SL kirjoitti...

Kivoja saippuoita! etenkin sitruuna

Annina kirjoitti...

lush on kyl aivan ihana kauppa. just tänään kävin hakemassa uuden cupcake naamion jota ilman en enää voi olla. ihan ykköstuote.

kullanmuru kirjoitti...

Jenni!: Kiitos kiitos :D

Poff: Se suihkupommi oli kieltämättä tosi hauska tuote!! :D

*~sl: se sitruuna on ihana!! :D

eimie: Niin on! En ole vielä saanut ostettua cupcakea, kun se on aina loppu, kun yritän sen ittelleni hankkia :/