perjantai 30. tammikuuta 2009

Takkia ja legginsejä

Tänään oli vaihteeksi vapaa päivä! Onneksi! Ihanaa saada välillä levätä stressaamatta, vaikka tykkäänkin työpaikastani :)

Sain eilen buzzadorilta kirjeen. Siinä kiiteltiin, että olin saanut värvättyä yli 5 ihmistä mukaan buzzadoriksi. Tosin nyt kaduttaa, eihän siitä tunnu olevan mitään hyötyä, paitsi tämä minulle! Sain kiitokseksi 10 € Kesko:n lahjakortin.


Tuli muuten tarpeeseen yllättävän nopeasti. Meillä on ollut jostain syystä pyyhe ongelmia. Ne haisevat järkyttäviltä. Juu, ajattelin jakaa tämän tiedon teidän kanssanne :P Olen pessyt miljoona kertaa ja alan kohta luopua toivosta, joten käyttäen tuota lahjakorttia kävin hakemassa kodin ykkösestä kaksi pyyhettä alennuksesta. Ehkä auttaa tilannettamme hiukan.


Tänään halusin vihdoin pukeutua. Kun menimme pankkiin tekemään yhteisen säästötilin, jotta pääsisimme joskus yhteisille matkoillekin :D Asunani toimi tuo harmaa tunikamekko, jonka olette joskus jo nähneet ja tämä uusi valkoinen GT:n neule, jota ette ole vielä nähneet. Aivan ihana ja pehmeä ja lämmin!


Älkää välittäkö omituisista asennoistani ja ilmeistäni! Jalassa ihan perus mustat nahkasaappaat ja päädyin siihen, että tarvitsen uudet! Tällaiset olisi aika täydelliset! Tai sitten mokkaiset samanlaiset.

Tosin tuo poikaystävä ei taida olla ihan samaa mieltä. Minusta se on väärin. Hän on juuri saanut itselleen 100 € kengät, tosin aika reilulla alennuksella. Maksoi niistä 35€. Ja nyt jo varasi itselleen toisetkin. No ne jäivät vielä halvemmiksi. Niin miksi näiden jälkeen minä en saisi ostaa itselleni kenkiä? Tosin talvi kenkiä minulla taitaa olla jo enemmän kuin kesäkenkiä. Niitä pitää alkaa ihan kohta keräillä!

Asosksen sivuja kierrettyäni löysin tällaisen täydelliset gladiaattorit!!
Aivan ihanat!!!

Ulkoasuani en saanut kuvattua, mutta päällä musta villakangastakki ja uusi vaaleanpunainen kauluri, josta on tullut suosikkini! Tosin tänään selasin stockan kanta-asiakas lehtistä ja siitä löysin tällaisen täydellisen keltaisen villacashmeresekoitekangas takin!


Aivan täydellinen! Varsinkin tämän päiväisen mustavalkoharmaan asuni kanssa! Pientä väriä. Tosin se vaaleanpunainen kauluri ei sopisi tuohon yhdistelmään :P

Alkoi tänään taas vaihteeksi ärsyttämään legginsit. Ne eivät millään pysy kunnolla päällä, vaan valuvat ja ovat liian läpinäkyvät. Joten olen vihdoin päättänyt ostaa wetlookit. Olen ollut hyvin kauan sitä mieltä, että ne eivät sovi minulle, mutta nyt ne ovat ainoat, jotka voivat pelastaa kaikki asuni ja helpottavat työasujani. Gina Tricotista löysin täydelliset, ei liian kiiltävät. Nuo oheisessa kuvassa ovat liian kiiltävät omaan makuuni. Joten niitä metsästämään!!


Vapaapäivän ratoksi päätin syödä hirveän kasan jäätelöä. Suosikkiani suklaanougat ja ananasta päälle. Voisin syödä monta litraa! Olenkin aikalailla jätski hirmu. Voisin ihan oikeasti syödä sitä vain koko ajan, enkä tarvitsisi mitään muuta! :D


Mitä mieltä olitte asustani? Entäs mitä pidätte noista gladiaattoreista?

Huomenna taas töihin. Huoh. Onneksi kunhan tuo toinen palaa kampaajalta syödään lettuja suolaisina ja makeina! Nam!!! :D

10 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Kiva asu ja gladiaattorisandaalit on upeita

Poff kirjoitti...

Suklaanougat jäätelö on kyllä ehkä parasta. :) (Ben & Jerry´s on vielä parempaa, mut suklaanougat on sopivamman hintasta ku B&J :D)

kullanmuru kirjoitti...

*~sl: kiitos :) onhan ne, mutta nuo varsinkin! :D

Poff: Ben & Jerry's kieltämättä, mutta se nyt on jo niin kallista, etten ostaisi sitä joka toinen päivä :D

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Ihanat gladiaattorit, olen ihan hulluna kaikkiin gladiaattorikenkiin :>

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos blogien, oon aikasta rakastunut gladiaattorisandaaleihin. Ne on aika ylhäällä ostoslistalla kesää ajatellen.

Ja et ois kertonut tosta jäätelöstä, nyt on hirvee jätskihimo :((

eimie kirjoitti...

gladiaattorit on kyl tosi ihanat. nyt vaan ois pakko rajottaa kenkien ostelua hetkeks. vkonloppuna ostanu jo 2 paria..

Noora kirjoitti...

Määki oon alkanu miettiä, et oisko wetlooklegginssit sittenkin hyvä. siis jos ne ei kiiltäis kauheena... toisaalta kyllä niitä perustrikoisiakin pidän mielelläni :) en raaski ostaa kovin kalliita.

pyyhkeet saattaa haista pyykkikoneen takia. ite oon kerran pessy koneen sitruunahapolla (googlaamalla löytyy lisätietoa), siitä voi olla apua.

kullanmuru kirjoitti...

jenni!: minäkin alan vähitellen niistä innostumaan!

emma: mullaki hirvee jätskihimo. Se nimittäin loppu ton jälkeen :/

eimie: ei kenkien ostelua kannata rajottaa, niitä kuitenkin tarvitaan aina!! ;)

norppa: niimpä, tosin mielestäni perus legginsit, on jo liian perus :P

Marmu kirjoitti...

Haluaisin heittää pari sanaa tosta pyyhkeiden haisemisesta. Itselläni oli sama ongelma kun asuin eri paikassa. Nykyään muuton jälkeen ei ole enää pyyhkeet haisseet, ja sama pesukone on edelleen. Ne pyyhkeet, jotka alkoivat haista siellä vanhassa kämpässä, haisevat edelleen jonkin verran monen pesun jälkeenkin. Osan pahimmista hajuhaitoista olen heittänyt pois. Mahtaiskohan olla jotain tekemistä sen kanssa, että vesi oli siellä jotenkin erilaista...
Se on kyllä järkyttävä haju :D

kullanmuru kirjoitti...

Jenna: Kummallista todellakin!! Ja hassua, että mikään muu ei haise. Mutta olen käsittänyt, että kun ne ovat suhtellisen kosteat koko ajan, niin se haju tuntuu vahvempana. Noh, toivotaan muuttoa lähiaikoina, jos se auttaisi :D