maanantai 5. tammikuuta 2009

Ihonhoito

Sain joululahjaksi muutamia tuotteita ja joulun jälkeen vihdoin uskalsin alkaa ostelemaan tuotteita, kun tiesin jo mitä sain lahjaksi. Tein siis pieniä uusia kokeiluja.

Ihan ensimmäiseksi sain lahjaksi äidiltäni Feminglandin luonnontuotteita. Sain shampoota ja hoitoainetta. Kerroinkin jo, että sain Tigi:ä, no sain myöskin näitä. Ja noin vuorotellen käytettynä hiukseni ovat upeat. Paljon paremmassa kunnossa kuin ennen. Elävät, terveet ja ihanan sileät ja hyvän tuoksuiset koko ajan! Tämä kuulostaa jo joltain mainokselta :P Mutta tosiaan voin suositella näitä jonkun toisen tuotteen oheen. Nämä ovat nimenomaan hoitavia tuotteita.


Ja toiseksi sain vielä tällaisia E-vitamiini kapseleita. Minulla kun tuo iho tuppaa kuivumaan enemmänkin. Heti aloitettua näiden käytön, se loppui melkein kuin seinään. Tiesin kyllä, että E-vitamiini auttaa kasvoihin ja kuivuuteen, mutta tulokset olivat jopa yllättävän nopeat! Joten suosittelen tätäkin kaikille, joilla on kuivat kasvot. Tai paikoittain kuivat.


Ja sitten meillä oli kasvojenpesuaineet loppu kotona. JA minä ja kultani tykkäämme kummatkin huolehtia ihostamme kunnolla, mutta ihomme ovat hyvin erityyppiset. Kultani halusi jotain hieman rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle ja jotain raikastavaa, joten otimme tätä Lorealin pure zone pesuainetta. Hän on sitä mieltä, että se ei toimi. Ei kuulemma puhdista tarpeeksi syvältä. Minulla taas aine toimii, vaikkei niin rasvainen ole, mutta käytettyäni sitä aina silloin tällöin, kun tuntuu että iho alkaa tuntua epäpuhtaammalta, se auttaa ja virkistää.


Toinen aine minkä ostimme sitten minulle (yhteiskäytössähän nämä kummatkin on :P) ostin Nivean cleansing creamin. Se on siis voide joka pesee. Aivan ihana! Varsinkin kuivalle iholle. Se ei rasita, vaan päin vastoin pehmentää ihoa ja se tuntuu ihanalta kun sitä levittää ja sen jälkeen pesee pois. Ja tuoksuukin hyvältä. Eli suosittelen myös tätä!


Oletteko käyttäneet mitään näistä tuotteista? Voitteko suositella jotain muuta samoihin ongelmiin?

Kävin tänään vihdoin lääkärissä tästä iänikuisesta flunssastani. Sainkin antibioottikuurin ja jonkun ihme kiekon, joka on inhalaatio (tai jotain vastaavaa) lääke. Eli sitä pitää hengittää. Kun luin tarkemmin, se on joku astmalääke. Hm.. näköjään niin pahaksi tämä yskä mennyt :/ Mutta toivotaan, että tämä tästä alkaa parantua!! :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse en ole käyttänyt mitään postauksen tököteistä, itse asiassa käytän muutenkin hyvin vähän kasvojen hoitoon mitään aineita, vain jotain onnetonta Clerasilia, kun en pahemmin kärsi mistään naaman alueella. Nyt talven myötä on tosin alkanut naama kuivumaan joten voisin katsella jotain, kuten tuo Nivea kuullosti aika hyvältä! :)

Noora kirjoitti...

Flunssaan saatetaan joskus antaa avaavaa astmalääkettä (eli ns. kohtauslääkettä), sillä se laajentaa keuhkoputkia ja helpottaa siten mahdollisesti yskää. Eli ei kannata sen kummemmin pelästyä astmadiagnoosista tms :)

Ihan uusia nuo kosmetiikkatuotteesi. Oliko tuo Nivean puhdistava cream kropalle vai kasvoille?

kullanmuru kirjoitti...

emma: juu, se nivea on aika ihana!! :)

norppa: en mä sitä astmadiagnoosia pelästynytkään. Tosin mulla on aina silloin tällöin hengitys ja ahdistusvaikeuksia, mut tiiän pärjääväni ilman lääkkeitä. Tuo nivea cream on ihan kasvoille, ja tuntuu ihanalta!! :D