tiistai 20. tammikuuta 2009

Lovely purses

Cocos ja Emma/PB haastoivat minut tähän laukkuhaasteeseen. Pahoittelen, että mallit ovat kuvissa, asokselta ei meinannut löytyä yhtään laukkua ilman heitä :/

Laukkuja! Mutta ei mitä tahansa laukkuja, vaan sellaisia, jotka ottaisit mukaan juuri nyt, jos:

1. lähtisit shoppailemaan:

Kun menen shoppailemaan tarvitsen tarpeeksi tilavan laukun, että sinne mahtuu kaikki tarpeellinen. Muunmuassa paksu lompakko, puhelin, meikit (korjaamiseen, kun on kokeillut vaatteita), kamera (että niistä voi ottaa kuvia). Ja tietenkin, että pienimmät ostokset mahtuisivat mukaan.

2. lähtisit vähän hienompiin juhliin (häät tai vastaavat)


Joku ihana pieni laukku, johon mahtuu juuri ja juuri sen verran kuin pitää. Siisti ja pukuun sopiva. Mieluiten mahdollisimman moneen pukuun sopiva eli vaalea tai musta.


3. lähtisit viikonloppumatkalle.


Viikonloppumatkalle tarvitsen ison, tilavan ja hienon laukun, joka kääntää katseita. No uskoisinpa, että nuo hoitavat tehtävän! ;)

Haastan Marikan, lintun ja ja lovelyn!

Sain muuten sunnuntaina äidiltäni synttäreiksi tällaisen ihanan kimpun! Tuossa on liljojakin! Eikö ole ihana?!


Saan myöskin huomenna vihdoin sen ison synttärilahjan, joka tilattiin. Jänskättää jo mikä se on. Toivottavasti saan sen ennen töitä, koska en vain jaksa odottaa!! Kärsimätön kun olen.
Kultani on menossa lauantaina tallinnaan työkavereiden kanssa. Toisin sanoen saan hyvin tuliaisia, mutta joudun olemaan yön yli yksin kotona. Joten onnistuin huijaamaan kaverini meille tyttöjeniltaan! Kerroin heille kylläkin syyn, eli että pelkään olla yksin yötä kotona. Toivottavasti en joudu ikinä opettelemaan sitä!!

Löytyykö joltain muulta enemmän kärsivällisyyttä kuin minulta?

Huomenna menen ostamaan lisää palkintoja, jotta voisin ne teille esitellä. Mutta arvontaan voi siis vielä osallistua täältä! Pitäisi esitellä teille myös viime aikojen lisäostoksia. Myöskin meikkipostauksia ja Kullanmurun lapsuus postauksia suunnitelmissa ;)

Muistakaa myös osallistua Jossun arvontaan!!

3 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Kivoja laukkuja

Ansu-- kirjoitti...

Ihanii laukkui (:

kullanmuru kirjoitti...

*~sl: onhan ne :)

Sandy: kieltämättä :)