sunnuntai 11. tammikuuta 2009

House



Taas siinä kävi niin. Jumituin yhteen sarjaan, josta en päästänyt katsettani irti koko eilisenä päivänä muuta kuin käydäkseni kaupassa ja suihkussa. Taisin katsoa Housea noin 8 tuntia putkeen, kunnes mentiin nukkumaan. JA mitähän unia minä sitten näin? No tietenkin kaikista sairauksista ja lääkärillä käymisestä. En tainnut nukkua kovin hyvin, koska tänään 11.30 aikaan herätessäni olin vieläkin ihan väsynyt. Aika levotonta kun yrittää koko ajan miettiä jotain muuta, ja herää siihen helpotukseen, ettei olekaan syöpä!
No tuo on vielä pieni juttu. Katsottuamme sarjaa pari tuntia aloin epäilemään kaikkia vaivojani joksikin hyvin vakavaksi. Epäilin syöpää ja vaikka mitä. Esimerkiksi se, että ihoa kutittaa on varmaan ihosyöpä, eikö? :P Vainoharhaisuus jatkuu vielä tänäänkin, ja melkein olen jo tehnyt listan lääkärille, mistä kaikesta minun kannattaisi valittaa. Pitäisiköhän välillä katsella jotain muuta. :) Tosin sarja on ihan huippu, rakastan Housen sarkasmia, sitä on niin hauska katsoa!!!

Hiusongelmani on melkein selvä. Tiedän jo millaiset aion laitattaa. Ainoa ongelmani on kampaaja. En edelleenkään osaa päättä mille kampaajalle haluan. Ennen minulla oli tuttuja kampaajia, mutta hehän tietenkään eivät ole helsingissä. Joten nyt pitää löytää uusi tuttu ja turvallinen kampaaja, johon voin luottaa. Ennen oli myös hyvä, koska sain alennusta. Tosin olen nyt varannut noin 100 €. Tiedän yhden kampaajan Helsingistä, mutta hän on minun ikäiseni. JA vaikka hän on todella hyvässä kampaamossa, jotenkin häiritsee ottaa kampaajaksi joku hieman tuttu. Huoh.

Perjantaina tullessani kotiin sain yllätyksen postissa. Minulle tuli iso ruskea kirjekuori, jonka avaamista jännitin. Tiesin, että olin osallistunut moniin kilpailuihin, nyt vain mietin, että mitä ja mistä voitin. Ilmeisesti olin voittanut Elle:n kilpailusta söpön sateenvarjon. Kätevästi, koska olin jo jonkin aikaa miettinyt uuden sateenvarjon ostamista.


Eikö olekin söpön värinen!
Sitten pari muuta juttua joita en ole vielä ehtinyt teille esitellä. Muistatte varmaan, kun joskus kyselin, että mitkä kengät olisi parempi ottaa. No lopulta valitsin ne valkoiset. Sain siis töistä kahdet ilmaiset työkengät ja toiset niistä ovat nyt nämä. Ei ihan minun tyyliäni, mutta päätin, että minulla on työtyyli ja omatyyli.


Päätin myös tehdä kullalleni yllätyksen ja ostin hänelle töistämme paidan, jota hän oli hetken hinkunut. Ostin samalla boksereita, mutta niitä en varmaan nyt tässä näytä :D Tuo kangas on siis neopreenia. Sydämeni sulatti, kun hän kokeili hupparia ja valitti, ettei hänellä ikinä ollut ollut tuollaista pienenä, silloin kun kaikilla muilla oli. :P


Sitten meillä on ollut joulukuun ajan töissä kilpailu. Viikottain katsottiin numeroiden mukaan kuka oli ollut paras myyjä. Yllätyksekseni voitin kolme viikkoa :o Palkinnoksi saimme valita per viikko vyön tai t-paidan. Tiesin, etten onnistuisi valitsemaan itselleni kovin paljon, joten ajattelin taas lahjoa vähän kultaani ja otin hänelle tällaisen ihan uuden miesten nahkavyön isolla soljella (niitä hän on hinkunut jo jonkin aikaa). Tuossa on noita niittejäkin.


Ja sitten otin hänelle Rubert Dasslerin polo t-paidan. Oikea väri on siis tummansyvän harmaa. Näyttää ihan mahtavalta hänen päällään!


Päädyin myös ottamaan itselleni ihan perus t-paidan. Tämä kangas on ihanan pehmeä, sen takia valitsin sen! Ja tämä on oikeasti pikimusta kultaisella printillä. Juuri sopiva töihin.


Ja tähän mennessä kukaan ei ole varmaan arvannut, että missä ihmeessä olen töissä :P
Alennusmyynneissä en ole ehtinyt erityisemmin pyöriä, joten yhdellä ruokatauollani käväisin sokoksesta ja vaikka löysin vaikka mitä, ostin vain tämän hiuslakan joka oli jossain superalennuksessa. Tuo toinen puoliskoni on käyttänyt edellisen hiuslakkani. Hmph!


Mitäs pidätte löydöistä ja ostoksista? Entäs mitä mieltä olette House sarjasta?
Mutta nyt hän on kohta tulossa kotiin, joten pitäisi alkaa tehdä sandwichejä ja herkuttelemaan. Ehkä jopa jatkamaan housen katsomista :P Hauskaa sunnuntai iltaa ja maanantai aamua!! :D

12 kommenttia:

Ansu-- kirjoitti...

Tohon sarjaan jää koukkuun, en saanu katsetta irti telkasta kun katoin sitä. Joo siitä tulee välil kyl vainoharhaseks :S

Camilla kirjoitti...

House on kerrassaan mahtava ja erittäin koukuttava sarja! =D
En ole onneksi vielä ruvennut epäilemään mitään oireitani Housen takia. ;)
Harmi, että se jää nyt tauolle. =/

Camilla kirjoitti...

Hmm.. Palkinnoista päätellen, olet urheiluliikkeessä töissä? ;) Menikö edes lähelle?

eimie kirjoitti...

tosi kivoja ostoksia. toi vyö on niin ihanan näkönen.

-SL kirjoitti...

Kiva sateenvarjo ja kissakin näyttää tykkäävän siitä :D

Noora kirjoitti...

House on jees, mutta jotenkin en ole koukuttunut siihen. Eli kattelen satunnaisesti.

kullanmuru kirjoitti...

Sandy: no niimpä!! :D

RagDoll: onhan se :) Kyllä se suht lähelle meni, vaikka nuo ei ihan urheiluvaatteita ole :)

eimie: se on aika kiva :)

*~sl: kummatkin kissat oli ihan ihmeissään :D

norppa: en minäkään ennen, mutta nyt kun on katsottu näin kauan, ni jostain syystä joo :o

Emma kirjoitti...

Noi kengäthän on tosi kivat :)

kullanmuru kirjoitti...

emma/pb: onhan ne kyl, ainakin suht mukavat töissä ja sopii työasustukseen :)

Miia kirjoitti...

ihanat nuo puman valkoiset tennarit!! <3 mäki haluuuuuunnn <333

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin katselen Housea vain satunnaisesti, en mitenkään ole koukussa...:)

kullanmuru kirjoitti...

Miia: ne on kyl aika mukavat!! :)

Cocos: se on kyllä kiva :D