keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Idoli


Minun yksi suosikki idoleistani on ehdottomasti Suvi Koponen! Jo silloin, kun ensimmäisen kerran näin Suvin mallikoulu sarjassa, ihmettelin mitä hän siellä teki, kun olin varma, että hän on malli. Hän oli suosikkini koko sarjan ajan ja olin varma hänen voitostaan. Miten kävikään? Tietenkin hän voitti.


Siitä lähtien hänen uransa ei ole ollut suoranaista voittoputkea. Hän joutui viettämään pari kesää olisiko ollut Milanossa, jossa töitä ei kunnolla tullut, ja oli ikävystyttävää olla yksin. Vihdoin hän pääsi New Yorkiin. Siitä hänen uransa lähti nousuun. Hän on ollut Pradan avaus ja lopetus malli, sekä Calvin Kleinin kasvo. Myös monet muut merkit ovat onnistuneet nappaamaan Suvin näytöksiinsä.


Suvi on hyvin monipuolinen ja sopii ihan kaikenlaisiin mallitehtäviin. Hänen ulkonäkönsä on hyvin muuntautuva ja vartalo on juuri mallille sopiva. Pidän myöskin, ettei Suvista löydy lööpin lööpiä, ellei oikein kunnolla kaiva. Hän viettää hiljaista elämää työnsä ohella ja ottaa työnsäkin järkevästi.


Mielestäni on ihan huippua, että mallimaailman huipulla on edes yksi suomalainen. Suvi onkin rankattu models.com sivuston 10 parhaan joukkoon, eli hän on yksi palkatuimmista malleista.


Suvilla on nykyään asunto New Yorkissa ja hyvin paljon malliystäviä. JA kukaanhan ei ole kateellinen tällaisesta elämäntyylistä?! Tosin mallina oleminen voi olla hyvinkin hankalaa. Työajat ovat mitä sattuu ja aina pitäisi olla edukseen. Mikä Suvilta kyllä onnistuukin.


Ainoa mikä minua harmittaa on ettei Suvin tyyliä näy missään. Hänestä on kuvia vain kuvauksista tai catwalkilta, mutta muuten tyttö on ihan näkymätön. Hänestä ei löydy yhtään kuvaa missä hän on ihan vain oma itsensä. Olisi mielenkiintoista nähdä minkälailla hän pukeutuu.






Pitääkö kukaan muu Suvi Koposesta?

7 kommenttia:

-SL kirjoitti...

Suvi on jotenkin tosi aito ja luonnollinen, oma itsensä..

Emma kirjoitti...

Suvi Koposella on mielenkiintoiset kasvot, ja todella helposti muokattavat. Tykkään hänestä tosi paljon mallina. Ehkä pikkasen liian laiha, tai siis luiseva mun makuun.

kullanmuru kirjoitti...

*~sl: niimpä! :)

emma/pb: kieltämättä, mut toisaalta melkein kaikki mallit on juuri niin luisevia! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään kyllä:)

Poff kirjoitti...

Kiva postaus! :)

Anonyymi kirjoitti...

Oon tosiaan pistänyt merkille että vaikka Koponen on mallimaailman huipulla, tuntuu hänellä olevan jalat hyvinkin tukevasti maassa, ei hölmöile tai sekoile. Ja kun ei vapaa-ajaltakaan pahemmin kuvia löydy, niin ei taida pitää suurempaa huutoa huippu-urastaan, vaan on pysynyt aitona :)

kullanmuru kirjoitti...

Cocos: niin minäkin :)

Poff: Kiitos :D

emma: niimpä, olen samaa mieltä :D