maanantai 19. tammikuuta 2009

Kemut

Joku jo kyseli, että miten juhlani perjantain menivät. Noh päälläni oli siis se musta mekko, jonka näytin teille jo edellisessä postauksessa. Ja sitten mustat korkosaappaat. Olisin ostanut ne uudet niittinilkkurit, mutta kun oli loppu, enkä mitään muitakaan löytänyt.
Heti kun olin siis päässyt töistä minun piti ensitöikseni mennä stockalle ostamaan uutta kissanhiekkalaatikkoa. Ai miksi? Koska meiän höpsöt kissat raapii liikaa ja edellinen alkoi vuotamaan. Ei ihanaa, järkyttävä haju! Mutta nyt on uusi, siisti ja se ei haise. Jee!!


Tämän jälkeen kiirehdin kotiin alkon kautta haettuani sieltä roseviiniä. Ei, en yleensä juo roseviiniä, mutta nyt teki mieli. Ja se olikin aika hyvää :D Kun pääsin kotiin yksi kavereistani oli jo siellä alottelemassa. Minä juoksin suihkuun. Tein kunnon lellimiskäsittelyn itselleni. Toisin sanoen kasvojen kuorinnan ja naamiot yms. Sitten meikkasin tarkasti uusilla meikeilläni ja föönäsin hiukset. Tadaa valmis! Sitten vain aloiteltiin meillä ja odoteltiin, että loputkin kaverit tulee. Illan bravuuri oli kaverini omakeksimä drinkki, jonka hän nimesi kusipalloksi. Mistä lie nimen keksi, ehkä sen keltaisesta epäilyttävästä väristä.
Siihen sekoitetaan 1/3 munalikööriä ja 2/3 spritea.
Todella hyvää!!

Sitten oli lähtö Villa Thai ravintolaan, joka sijaitsee helsingissä bulevardilla. Se siis, nimestä päätellenkin, on thaimaalainen ravintola, joka on yksi lempiravintoloistani!! Ruoka on ihanaa, vaikkakin kaikki näköjään pitivät sitä hyvinkin tulisena, paitsi minä ja Tino. Olemme kait aika tottuneita :D Tosin tarjoilija oli kuullut minut väärin ja toi kanan tilaan kalaa, joten piti odotella uudestaan, että minulle tuodaan kanaruoka. Siinä oli sitruunaruohoa ja kaikkea, ehdoton lempparini! Meinasin kyllä ottaa ankkaa, mutten osaa olla valitsematta tuota suosikkiani.
Ravintolan sivuille pääsette tästä. Ravintolassa pitää vain huomioida, ettei kukaan puhu suomea, vain englantia, ja sitäkään eivät kaikki hyvin.
Siitä suuntasimme Cafe Operaan 11 aikaan, joka oli jo silloin ihan täynnä. Minulle onneksi tarjottiin koko ilta drinkkejä, mutta mitenkäs muuten siinä kävikään kuin itkuraivat lopulta. Taino onneksi vain melkein. Mutta kotiin halusin jo ennen pilkkua, onneksi muutkin olivat väsyneitä ja tulivat ihan ilomielin meille yöksi.
Pahoittelen ettei kuvia kunnolla löydy, mutta kamera tuntui unohtuvan juhliessa.

Sitten tähän päivään. Taaskin työpäivä, mutta sitä tärkeämmäksi sen jälkeinen pieni shoppailuhetki. Kävin lush:issa vähän tuhlailemassa rahaa, koska maksettuani kaikki meidän laskut, minulle jäi varmaa kaksi kertaa enemmän rahaa, kuin olisin uskonut. Se on jo todella harvinaista!!
Alkuperäinen tarkoitukseni oli siis hakea se suklainen naamio, mutta jo toista kertaa se on loppu :/ Sen sijaan ostin tämän Ocean salt kuorinta-aineen, jota kultanikin voi käyttää. Tuoksuu ihanan raikkaalta, ja kuorii todella hyvin!!


Sitten tällainen suihkubutter. Joku kookos tuoksuinen, mitä siis rakastan. Ja jätti muuten ihon niiiin pehmeäksi ja silkkiseksi!


Ostin myös tällaista ocean jotain palasaippuaa. Minä siis rakastan palasaippuoita, enkä meinaa suostua ostamaan kotiin mitään muuta. Mutta aina silloin tällöin meiltä löytyy myös nestemäistä, jota muut käyttävät :P


Sain näiden lisäksi myös näytepalan ihanan tuoksuisesta saippuasta, jolla pesin kasvoni. Ja sopi myös siihen. RAkastan tätä liikettä!!!! :D


Näiden jälkeen ihoni on pehmeä, kuin vauvan peppu!
Kävin myös kaupassa ostamassa pienen lahjan, en kerro minkä lahjan tai mitä se sisältää, koska hän sattuu lukemaan tätä. Ostin myös hieman lisää palkintoa arvontaan, jotka esittelen sitten myöhemmin.

Mitä mieltä olette lushin tuotteista? Millaisia synttäreitä te yleensä pidätte?

Musitakaa osallistua Sallan arvontaan!!

5 kommenttia:

Salka kirjoitti...

Drinkki kuulostaa kyllä aika..omaperäiseltä :D Mä olen ostanut Lushilta palashampoon, jossa on myös hoitoaine, parin käytön jälkeen on osoittautunut ihan näppäräksi. Ja palasaippuoista minäkin haaveilen, hih :)

Anonyymi kirjoitti...

Oi mitkä pippalot (:

Kuulin tuosta Lushista vasta muutama päivä sitten, ja sekin oli jostain blogista (kadotin jo osotteenkin, mahdatko muuten tietää ? :D). Ja ainakin sen tekstin ja nettisivujen tekstistä päätellen kauppa vaikuttaa älyttömän hyvältä. Pakko käydä tuolla piakkoin, ihan hymyilytti, kun kuullosti niin kätevältä ja ekologiselta.

kullanmuru kirjoitti...

Salka: Oi, se on hyvää! Ja palasaippuat on vielä parempaa :P

emma: ne oli kivat :D

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Ihania tuotteita ostit<3 Alkoi tehdä mieli mennä nettikauppaan ja hankkia jotain uutta kivaa itsellekin :>

kullanmuru kirjoitti...

Jenni!: Aivan ihania ovatkin!! :D