torstai 29. tammikuuta 2009

Seuraava oscar voittaja?

No siitä en ole vielä varma, mutta ainakin vielä vaikuttaa tämä ura ihan lupaavalta! Eli kyllä, se oli Dakota Fanning niin kuin hyvin moni arvasi. Ja miksi postaan tänään hänestä? Koska luin tekstikanavalta, että meidän rakkaaseen Twilight sarjaan on valittu 2 osaan näyttelijöitä. Ensin mietin, että kukahan tuo Dakota voisi olla ja ei minulla tullut kyllä ketään muuta mieleen, kuin Jane. Se hirveä vampyyri Italiasta. En nyt kerro enempää, etten spoilaa, jos joku ei ole vielä lukenut.


Tosin en ihan osaa kuvitella tätä näyttelijää siinä roolissa. Hän osaa näytellä, sen hän on monesti näyttänyt. Niin kuin Cocos minulle mainitsi elokuvassa Uptown girl, joka on yksi suosikki hömppäelokuviani, hän oli loistava! Mutta tämä rooli on niin erilainen kaikkeen muuhun verrattuna. JA kun on lukenut sen kirjan, eikä ykkös elokuvakaan vastannut ihan sitä mitä odotti, minua hieman pelottaa minkälaisen näkökannan tulen saamaan tästä nuoresta näyttelijästä sen jälkeen.



Jostain artikkelista luin, kuinka he jo ennustelivat hänen tulevaisuudessaan Oscaria. No eihän se mahdotonta ole. Se ei ole mahdotonta edes kuolleelle Heath Ledgerille "nyyh", tosin he pyörivätkin ihan eri kategorioissa! Että en edes aloita Heathista! Jos hän tätä rataa jatkaa, en usko sen olevan mahdotontakaan.


Mielestäni on vain hyvin häiritsevää kuinka nämä lapsi näyttelijät kasvavat ihan silmien edessä. Juurihan katsoin elokuvan, jossa hän oli ihan pieni, ja oikeassa elämässä hän on jo 14 ja täyttää kohta 15!! On kyllä mielenkiintoista seurata kuinka hänen uransa tästä etenee ja tuleeko hän Britney Spearsin tavoin tekemään virheitä aloitettuaan hyvin nuorena menestyvän uransa. Vai onnistuuko hän pysymään järkevänä Hollywoodin tuiskeissa?


Dakotalla on myöskin nuorempi sisar Elle, joka näyttelee myös. Tosin Elle taitaa aika selkeästi jäädä siskonsa varjoon.

Hassua ajatella myös, että hän on niin vanha, että on koulunsa cheerleader joukkueessa :D


Tässä hieman kuvia, joissa huomaa pienestä tytöstä kasvavaa nuorta naista.



Välillä häntä ei usko samaksi pieneksi tytöksi!

Mitä mieltä te olette Dakota Fanningista?

Minulla on joku ihme into aina nuorista näyttelijöistä, urheilijoista ja laulajista. Ehkä sen takia, että pienempänä aina itse unelmoin olevani yksi niistä. Jossain vaiheessa putosin maanpäälle, kun huomasin etten päässyt sinne. Nyt on sitten ihan uudet unelmat! :D

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uptown girlhan sen leffan nimi oli! Minä muistin vain sen Molly smiles -biisin siitä:D

Anonyymi kirjoitti...

Oon tainnut nähdä vain pari leffaa joissa Fanning näyttelee enkä niistäkään paljon mitään muista, mutta onhan se lahjakas noin nuoreksi. Oli kyllä yllätys että hän tulis tähän Uusikuu -leffaan :D

kullanmuru kirjoitti...

Cocos: Kyllä, ja se biisi on aika söpö :D

emma: Kieltämättä minustakin hieman outoa :D

Noora kirjoitti...

Hih, onko tuo Dakota jo noin vanha! Mulla se on mielessä ikuisesti se lapsitähti, joka on "kaikissa" leffoissa.

Camilla kirjoitti...

Hän on synnynnäinen näyttelijä lahjakkuus! En meinannut tunnistaa häntä aluksi noista kuvista. Niin ne lapset vain kasvaa. ;)

kullanmuru kirjoitti...

norppa: onhan se :D

RagDoll: Kyllä kasvaa, pelottavaa kuinka nopeasti :/