keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Uusi uuni :D


Näin ihania perunoita meidän uudella uunilla saa. Saimme myös uudet pellit, joka oli unelma, ettei joudu enää käyttämään niitä ihan palaneita ja varmaan sata vuotta vanhoja peltejä. Nyt pidänkin näistä uusista ihan ylimääräistä huolta!
Kuvassa näette uuden ruokainnostuksemme lohkoperunat.. jotka olemme tehneet alusta asti itse (ennen siis ostimme kaupan pakastealtaasta pussillisen valmiita ja pistimme uuniin).

Kultani löysi reseptin jostain ja ajattelin jakaa sen teille. Elikkä pese ja paloittele perunat. Sekoita kulhossa öljy ja haluamasi mausteet. Me käytimme neitsytoliiviölhyä ja mausteina mm. meiramia, timjamia, välimerenmaustesekoitusta, mustapippuria, aromisuolaa ja minttua. Kyllä minttua, mielestäni se on timjamin lisäksi yksi parhaita mausteita. Ja ruoka ei maistu mintulta, vaan mausteiselta :D Sitten sekoitetaan perunat öljymausteseokseen ja kaadetaan pellille ja uuniin noin 45 minuutiksi. Valmista!


Tässä kuvassa syömme perunoita grillatun kanan kanssa, joka on siis parasta kanaa mitä voi löytyä! Tietenkin suikaleet ja pihvit on hyviä, mutta kanan oikea maku säilyy parhaiten kun ostaa sen kokonaisena grillattuna. Ja siitä saa niin paljon ruokaa ja moniin ruokiin. Tuossa söimme sitä perunoiden kanssa, seuraavaksi päiväksi laitoin sitä salaattiin. Myös voi laittaa keittoihin ja muihin ruokiin. Suosittelen hyvin paljon!

Kultani otti vähän aikaa sitten itsellensä tatuoinnin. Hän valitsi thaimaalaisen tekstin, jonka halusi muokata ( นักมวย ). Koska hän ei jostain syystä itse halunnut tehdä sitä, hän alkoi kysellä netistä, jos joku haluisi tehdä sellaisen. Kukaan ei kuitenkaan tajunnut ideaa, että millaisen hän siitä halusi, joten ehdotin että itse suunnittelen sen hänelle. Ja tällainen siitä tuli:

Yllättävän hieno siitä tuli, vaikka itse sanonkin.

Ja sitten nämä kuvat ovat hautuneet ja odottaneet pääsevänsä tänne. Eli toinen työasuni on tuo seuraava. Tuo ihana musta tunika. Tosin se on sen verran lyhyt, etten voi hirveästi kurotella, muuten ihan kaikki näkyy :D

Ja tässä sen päällä on myös työhupparini, joka lämmittää jos tulee kylmä. Rakastan kumpaakin, ne ovat juuri sopivan mukavia, pituisia ja kokoisia!

Mitä pidät työvaatteistani? Entäs mitä mieltä olit tatskasta?

Ja sitten pari tiedotetta, elikkä ne jotka asuvat Helsingissä tai sen lähistöllä, huomenna torstaina on elokuvateattereissa kaikki leffat 5 €, joten sinne!
Ja sitten 10.12 on Kämp Gallerian Puma Storessa Private Shopping night, jolloin -25% ale kaikista tuotteista. Joten ne jotka ovat kiinnostuineita, ilmoittautukaa minulle!

Ja sitten muistakaa osallistua Norpan arvontaan ja Clother and cupcakes arvontaan.

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

niin, mullon asetukset vähä kököt si. täytyy kattella :--/ oon sönkänny sen kanssa miljoonasata kertaa,eikä toimi.höh.

Unknown kirjoitti...

mulla näkyy siis vaan vaihtoehto "tallenna SIVU nimellä" ja se nimenomaan tallentaa sivun ja kun avaan tiedoston niin heittää nettisivun auki missä kyseinen kuva. :--D oon tekniikan ihmelapsi

eimie kirjoitti...

itekki ostan yleensä vaan pakasteperunoita. oon niin laiska tekemään ruokaa. toi tosin kuulostaa aika helpolta väsätä kokonaan ite. tatska on tosi kivan näköinen. munki pitäis koht taas saada suunniteltua uus tatuointi. ja mä ainakin kiinnostuin tosta puma jutusta.. :)

-SL kirjoitti...

Tosi hyvännäköisiä ruokia :)

kullanmuru kirjoitti...

Lina: kummallista kyllä, se on sitten varmaan joku asetus vika :/

eimie: okei, hyvä! :D juu, helppo on ja tosi hyvä!! :D

*~sl: kiitos, ne on :D